Bologna – Parma 0:0 (kon.) | Lecce – Chievo 2:2 (kon.) | Novara – AC Milán 0:3 (kon.)
Palermo – Janov 5:3 (kon.) | Siena – Neapol 1:1 (kon.) | Udinese – Catania 2:1 (kon.)
Cagliari – Fiorentina 0:0 (kon.) | Inter – Lazio 2:1 (kon.)
konec
Palermo FC
5:3 (3:1)
Janov CFC
Neděle 22.01.2012, 15:00 • Renzo Barbera, Palermo (Itálie) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    89
    Janov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na 3:5! Po zmatkách v pokutovém území Palerma se prosazuje BOSKO JANKOVIČ a zřejmě již jen kosmeticky upravuje skóre dnešního zápasu.
     
    86
    Palermo právě vstřelilo branku!
    A gólové hody v Palermu pokračují! Miccoliho centr ze vzduchu sbírá GIULIO MIGLIACCIO a hlavičkou do protipohybu gólmana Freye dává pátou branku Palerma.
     
    77
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Palermo zvyšuje svůj náskok a je blíž zisku 3 bodů. FABRIZIO MICCOLI dává čtvrtý gól utkání. Domácí pracovitý útočník si tuto branku i gólmana Freye náležitě vychutnal.
     
    60
    Janov právě vstřelil branku!
    RODRIGO SEBASTIAN PALACIO umisťuje penaltu na jistotu do středu branky a snižuje tak na 2:3.
     
    43
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo něco famózního v podání Miccoliho! Asi 30 metrů od branky Janova si vzal míč a prokličkoval přes pětici hostujících hráčů a vyslal skvělý pas na zadní tyč, kde našel ANDREA MANTOVANIHO, který měl již lehkou úlohu a trefuje poloprázdnou branku Janova.
     
    39
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčí vývoj zápasu a jdou do vedení! Perfektní pas do pokutového území vyslal Barreto, který našel přesně hlavu MATIASE SILVESTREHO a ten se nemýlil. 2:1 pro Palermo!
     
    28
    Palermo právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Perfektní pas Miccoliho uklízí hlavičkou do branky IGOR BUDAN a srovnává na 1:1. Domácí si tento gól zcela zasloužili.
     
    16
    Janov právě vstřelil branku!
    A hostující brejk končí gólem. SEBASTIAN PALACIO se prosazuje přízemní střelou k tyči a nedává domácímu brankáři šanci. Gólovou asistenci si připisuje Alberto Gilardino.

    Michal Mezera

    Branky: 28. Budan, 39. Silvestre, 43. Mantovani, 77. Miccoli, 86. Migliaccio - 16. Palacio, 60. Palacio (pen.), 89. Jankovič

    Karty:   13. Iličić (PLM), 60. Balzaretti (PLM) - 11. Sampirisi (JAN)


    Palermo FC: Viviano - Muñoz, Silvestre, Mantovani, Balzaretti - Migliaccio, Donati, Barreto - Iličič (73. Bertolo) - Miccoli (85. Della Rocca), Budan (83. Pinilla).
    Janov CFC: Frey - Sampirisi (46. Kucka), Granqvist, Moretti, Mesto - Biondini, Seymour (78. Jorquera), Jankovic - Palacio, Gilardino, Sculli.

    Rozhodčí: Andrea Romeo