Manchester City – Tottenham 3:2 (kon.) | Arsenal – Manchester Utd. 1:2 (kon.)
konec
Arsenal FC
1:2 (0:1)
Manchester United
Neděle 22.01.2012, 17:00 • Emirates Stadium, Holloway, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    81
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Valencia udržel míč pro svůj tým a prodral se hned přes tři bránící hráče až do pokutového území, tam přihrál pod sebe a do zakončení se dostal DANNY WELBECK, který nad ničím nepřemýšlel a ihned vystřelil.
     
    71
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Nedáš - dostaneš, toto pravidlo se potvrdilo. Po Rafaelově chybě pospíchali do protiútoku hosté, začalo to výborným passem, který adresoval Rosický, v pokutovém území se pak dostal do zakončení ROBERT VAN PERSIE, který vystřelil na zadní tyč, Lindegaard byl v protipohybu a natahoval se zbytečně, Van Persieho střela trefila první tyč a pak se odrazila do brány. Máme vyrovnáno.
     
    45+1
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Giggs poslal přesný centr na zadní tyč, tam byl nejlépe postavený ANTONIO VALENCIA, který se dostal svým výskokem k míči a rozvlnil tak síť. Jeho gól je třešničkou na dortu na závěr prvního poločasu a určitě to jeho spoluhráče nakopne k ještě lepšímu výsledku.

    Lucie Rapantová

    Branky: 71. Van Persie - 45+1. Valencia, 81. Welbeck

    Karty:   43. Ramsey (ARS), 74. Koscielny (ARS), 85. Van Persie (ARS), 86. Rosický (ARS), 90+4. Song (ARS) - 44. Rafael (MAN), 90. Evra (MAN)


    Arsenal FC: Szczesny – Djourou (46. Yennaris), Mertesacker, Koscielny, Vermaelen – Ramsey (84. Chu Young Park), Song – Walcott, Rosický, Oxlade-Chamberlain (74. Arshavin) – Van Persie.
    Manchester United: Lindegaard - Jones (17. Rafael) (77. Park Ji-Sung), Smalling, Evans, Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Nani (75. Scholes) - Rooney, Welbeck.

    Rozhodčí: Mike Dean