Hamburg – Dortmund 1:5 (kon.) | Leverkusen – Mohuč 3:2 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
3:2 (2:0)
1. FSV Mohuč 05
Neděle 22.01.2012, 17:30Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    70
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Leverkusen jde znovu do vedení! Michal Kadlec rozehrál rohový kop a přesně našel hlavu LARSE BENDERA, který zamířil přesně do levé, horní části hostující brány - 3:2.
     
    53
    Tým Mainz právě vstřelil branku!
    Hosté jsou ve druhé půli k nepoznání! MARCO CALIGUIRI inkasoval na levou stranu přesnou přihrávku, od Zdeňka Pospěcha, který odčinil zaváháví z první půle. Hostující hráč měl dostatek času i prostoru, aby chladnokrevně přeloboval domácího brankáře. Je vyrovnáno - 2:2.
     
    50
    Tým Mainz právě vstřelil branku!
    Hráči Mohuče dávají kontaktní branku. Po přímém kopu se po zmatcích před Lenem nejlépe zorientoval EUGEN POLANSKI a dorážkou do prázdné brány snížil na rozdíl jediné branky - 2:1.
     
    35
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Leverkusen se dostává do dvoubrankového vedení. Domácí zahrávali rohový kop, na který si nejlépe naskočil MANUEL FRIEDRICH a hlavou překonal hostujícího brankáře - 2:0.
     
    11
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Domácí se dosatávají do vedení, ale hodně jim k tomu pomohl ZDENĚK POSPĚCH, který si nešťastně srazil přihrávku Da Costy do vlastní sítě - 1:0.

    Tomáš Němec

    Branky: 11. Pospěch (vla.), 35. Friedrich, 70. Bender - 50. Polanski, 53. Caliguiri

    Karty:   33. Friedrich (LEV)


    Bayer Leverkusen: Leno - Kadlec, Friedrich, Schwaab, Da Costa - Bender, Reinartz - Schürrle, Ballack, Castro - Derdiyok.
    1. FSV Mohuč 05: Wetklo - Fathi, Noveski, Bungert, Pospěch - Soto, Polanski, Baumgartlinger - Choupo-Moting, Yilmaz, Ujah.

    Rozhodčí: Michael Weiner