Třinec – Warriors Brno 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 1:5 (kon.) | Hr. Králové – Třebíč 4:1 (kon.)
Havířov – Olomouc 5:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 8:0 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:4 (2:3, 2:1, 3:0)
HCM Warriors Brno
Neděle 22.01.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    JAN PORUBA střílí již svou třetí branku! A to k tomu ve vlastním oslabení! Perfektně se zorientoval a dokázal vyjet ze svého pásma. Puk střelil mezi betony Sasínka.
     
    52:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak nakonec Třinec z tlaku vytěžil branku. JAN PORUBA se chopil střely a dokázal prostřelit brankáře hostů. Asistence: Lukáš Jašek, Michal kovařčík.
     
    47:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přeci jen jsme se dočkali dalšího gólu. Ihned po buly se k puku dostal LUKÁŠ JAŠEK. Ten našel mezeru mezi betony Sasínka. Asistence: Michal Kovařčík.
     
    28:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec rychle dokázal využít svou přesilu. Rozestavili se do své formace a dlouho si vyměňovali puk. Nakonec si vybruslil LADISLAV WALASKI a střelou k levé tyči skóruje! Asistence: Jakub Orság, Adam Cienciala.
     
    22:44
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Neskutečné! Brno znovu vede! Brno natlačilo puk na branku domácích. Hráči šťouchali do puku. Nakonec puk protlačil do branky LUKÁŠ DENK. Asistence: Jan Dufek, Michal Nohel.
     
    21:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec vyrovnává utkání. Brno tvořilo na Oceláře tlak. Nakonec se ale Jaškovi podařilo osvobodit svůj tým. A svou druhou brankou ve dnešním utkání vyrovnává MICHAL KOVAŘČÍK, který vystřelil do protipohybu Sasínka. Asistence: Lukáš Jašek,
     
    19:39
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Nakonec přeci jen padla další branka. Do samostatného úniku se dostal LUKÁŠ DENK a střelou k levé tyči překonal Fenricha. Asistence: Jan Dufek, Michal Nohel.
     
    18:33
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Scénář se znova opakuje. Brnu se znova podařilo rychle vyrovnat. TOM POLÁK dobře zužitkoval přihrávku Sedláčka a zakončil střelou k pravé tyči. Asistence: David Sedláček.
     
    17:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec znova odskakuje soupeři! Kovařčík vystřelil na Sasínka. Puk se odrazil ke zcela volnému JANU PORUBOVI a ten puk doklepl do branky. Asistence: Michal Kovařčík, Lukáš Jašek.
     
    09:15
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Brno okamžitě vyrovnává! Mandát zavezl puk do pásma, kde přihrál ADAMOVI HUSSEINOVI, ted zakončil střelou pod horní tyč. Asistence: Michal Mandát.
     
    08:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec otevírá stav utkání. Jaškovi se podařilo vyhodit kotouč. U něho byl jako první MICHAL KOVAŘČÍK a ten krásným blafákem do bekendu zakončil. Asistence: Lukáš Jašek, Marian Adámek.

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 9. Kovařčík (Jašek, Adámek), 18. Poruba (Kovařčík, Jašek), 22. Kovařčík (Jašek), 29. Walaski (Orság, Cienciala A.), 48. Jašek (Kovařčík), 53. Poruba (Jašek, Kovařčík), 58. Poruba - 10. Hussein (Mandát), 19. Polák (Sedláček), 20. Denk (Dufek, Nohel), 23. Denk (Dufek, Nohel)


    HC Oceláři Třinec: Fendrich(Turšner) - Janiczek, Radzienciak, Polášek, Walaski, Roman, Heczko, Adámek, Cienciala - Kovařčík, Kaukič, Švaňa, Pala, Poruba, Lorek, Sikora, Petrák, Jašek, Orság
    HCM Warriors Brno: Sasínek(Růžička) - Haman, Sedláček, Mandát, Padrnos, Sabol, Lidák - Dupljaku, Roubal, Nohel, Polák, Vágner, Hussein, Denk, Dufek, Lainka, Panáček

    Rozhodčí: Janda - Bala, Krakovčík
    bahis siteleri