Šumperk – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Olomouc 2:1 (po s.n.)
Litoměřice – Kadaň 3:2 (kon.) | Chomutov – Most 10:2 (kon.) | Písek – Beroun 3:2 (po pr.)
Třebíč – Jihlava 2:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (2:0, 0:0, 1:2)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 28.01.2012, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Koudelka se na chvíli ocitl úplně sám před brankou, ale nedokázal přesně zakončit. Velká škoda pro hradecké barvy! Po souboji v rohu pásma se nechal vyloučit Protivný (HBR) za krosček. To bude ještě velké drama. Oddechový čas pro Východočechy.
     
    54:51
    Teď si ale hosté vybrali slabší chvilku, když se provinili proti pravidlům a darovali domácím přesilovku. Berger (HKR) jede na trestnou lavici za napadení.
     
    45:30
    Východočeši mají k dispozici přesilovku. Za sekání obdržel 2 minuty Štěpánek (HBR).
     
    31:41
    Rychlý útok Východočechů, kteří se nastěhovali na Suchanův dostřel, zastavili sice domácí Rebelové, jenže vypomohli si při tom zakázaným způsobem. Na lavici hříšníků musí chtě nechtě zamířit Štěpánek (HBR) za podražení Suchana (HBR).
     
    29:09
    Meidl se dostal za záda hradeckých beků a byl v evidentní pozici zastaven nedovoleně. Za záchrannou brzdu musel zatáhnout Chmelíř (HKR), provinil se hákováním.
     
    22:57
    Na trestnou lavici usedá Vágner (HKR), jehož trestem je podražení.
     
    19:59
    Fanouškům Rebelů teď asi pořádně zatrnulo. Od modré čáry se prezentoval nepříjemnou a svižnou ranou Bendík, jíž gólman Suchan vyrazil betony těsně vedle své tyčky. Záhy ještě dorážel Kubeš (HKR), ale maskovaná opora domácích utěsnila prostor u své tyčky. Právě hradecký útočník je vyloučen za sekání, zřejmě ještě udeřil gólmana Suchana po odpískání.
     
    19:05
    Ovšem přesilová hra Rebelů měla doslova jepičí život, když hned po vhazování se provinil evidentním podražením mladík Křivohlávek (HBR).
     
    18:54
    Havlíčkův Brod vytěžil ze své útočné aktivity a pobytu na dostřel brankáře Čecha přesilovou hru. Na trestnou lavici sudí vykázal Poživila (HKR) za držení protihráče.
     
    12:39
    Tak to je hodně nepříjemné pro havlíčkobrodské barvy. Na lavici hanby je vykázán Kempný (HBR) za krosček, domácí se budou bránit 32 sekund ve třech.
     
    11:11
    Hosté se pokusili o bleskovou odpověď. Získali útočné pásmo a od modré čáry pálil Roupec. Nastřelil však jen připravené Suchanovy betony. Za nedovolené bránění usedá na lavici hanby Morava (HBR), který to přehnal s důrazem v předbrankovém prostoru.
     
    07:27
    Bude se vylučovat. U hradecké střídačky si vypomohl za hranicí pravidel Chmelíř (HKR), jenž si odsedí 2 minuty za vysokou hůl.
     
    04:22
    Východočeši se nastěhovali do útočného pásma, kde drželi hru a vytěžili z toho hru v početní převaze. Knesl (HBR) se v rohu pásma provinil nedovoleným bráněním.
     
    00:27
    Havlíčkův Brod zéískal v útočném pásmu a ze souboje za Čechovou svatyní vytěžil přesilovku. Na lavici hanby usedá Bendík (HKR) za držení protihráče.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 10. Zohorna (Semorád, Protivný), 11. Štěpánek (Meidl), 56. Křivohlávek (Kostourek, Polodna) - 48. Berger (Tvrdík, Čížek), 54. Rufer


    BK Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Knesl, Morava (C), Pavlík (A), Ostrčil, Protivný, Kempný, M. Blažek - Vondráček, Semorád, Zohorna - Křivohlávek, Polodna, Kostourek - P. Musil, Štěpánek, Meidl - Švaňhal, Zábranský, Wasserbauer - O. Stehlík.
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) - Poživil, Bendík, Čížek, Chmelíř, Lesák, Vágner, Roupec, Hendrich - Budínský, Tvrdík, Berger, Kubeš, Macháň, Karpov, Kubica, Koudelka (C), Kadlec (A), Rufer, Záhorovský, Moskal (A).

    Rozhodčí: Jiří Dvořák - Tomáš Klein, Přemysl Skopal.

    Diváci: 1109
    bahis siteleri