Slavia – Litvínov 1:5 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:2 (po s.n.) | Sparta – Kometa Brno 4:5 (po pr.)
Třinec – Mladá Boleslav 6:1 (kon.) | Kladno – Vítkovice 3:4 (po s.n.) | Plzeň – Motor ČB 3:2 (po pr.)
Pardubice – Zlín 4:3 (po s.n.)
po s.n.
HC Dynamo Pardubice
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 1:0.)
Berani Zlín
Neděle 29.01.2012, 18:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým tak získává bonusový bod navíc, a to zásluhou perfektně provedeného blafáku JANA KOLÁŘE I.
     
    50:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tohle je divoké! Martin Hamrlík vyprodukoval ostrou ránu ze svého repertoáru, kterou stihl domácí brankář vyrazit pouze před PETRA LEŠKU, který před sebou měl lehkou práci. Leškovi stačilo dorazit černou pryž do odkryté klece Martina Růžičky. Asistence: Martin Hamrlík, Bedřich Köhler.
     
    48:55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí zcela otáčejí stav dnešního zápasu! A znovu u toho byl JAN KOLÁŘ I, jenž si přebral na útočné modré čáře přihrávku od Petra Koukala. Kolář poté nic nevymýšlel a přízemní střelou našel mezírku mezi betony Jakuba Sedláčka a posílá tak svůj tým do vedení. Asistence: Petr Koukal, Aleš Píša.
     
    44:14
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Petr Koukal doslova propasíroval kotouč na volného JANA KOLÁŘE I, který měl před sebou pouze Jakuba Sedláčka. Kolář si s nabízenou situací poradil mazácky a zamířil ke vzdálenější tyčce zlínské branky, čímž dostal pardubickou arenu do extáze! Asistence: Petr Koukal.
     
    31:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A už je to znovu o jednu branku! Východočeši využívají nabízenou početní výhodu! JAN KOLÁŘ II tečoval střelu svého jmenovce, přičemž puk doplachtil za záda Jakuba Sedláčka. Souhra šťastného odrazu tedy znamená, že se o další branku postarali rovnou tři Janové z domácího mužstva. Asistence: Jan Kolář I, Jan Starý.
     
    21:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají dvoubrankového vedení! Vladimír Sičák se dopustil fatální chyby před vlastní branou, kterou vlastně daroval Zlínu další gól. Petr Čajánek pak našel na levé straně MICHALA DŮRASE, jenž zakončil nad vyrážečku pardubického brankáře. Asistence: Petr Čajánek, Ondřej Veselý.
     
    16:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Tak to byl fofr panečku! Nová akvizice ve zlínskému dresu Michal Tvrdík vyhrál vhazování, puk se dostal přímo na JIŘÍHO ONDRÁČKA, který na nic nečekal a vymetl horní růžek pardubické branky. Martin Růžička neměl proti této střele sebemenší nárok. Asistence: Michal Tvrdík.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 31. Kolář II (Kolář I, Starý), 45. Jan Kolář I (Koukal), 49. Kolář I (Koukal, Píša), 65. Kolář I - 17. Ondráček (Tvrdík), 22. Důras (Čajánek, Veselý), 51. Leška (Hamrlík, Köhler)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, Kočí, Borer, Sičák, Benák, Kolář II – Kolář I, Koukal, Starý – Markovič, Kousal, Buchtele – Nosek, Zohorna, Somík.
    Berani Zlín: Sedláček (Kašík) – Hamrlík, Linhart, Zámorský, Tesařík, Řezníček, Míka, Matějíček – Holík, Leška, Köhler – Důras, Čajánek, Veselý – Tvrdík, Vlach, Ondráček – Kucharczyk, Melenovský, Šlahař.

    Rozhodčí: Fraňo, Souček – Hlavatý, Tošenovjan.

    Diváci: 7695
    bahis siteleri