Slavia – Litvínov 1:5 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:2 (po s.n.) | Sparta – Kometa Brno 4:5 (po pr.)
Třinec – Mladá Boleslav 6:1 (kon.) | Kladno – Vítkovice 3:4 (po s.n.) | Plzeň – Motor ČB 3:2 (po pr.)
Pardubice – Zlín 4:3 (po s.n.)
po s.n.
HC Dynamo Pardubice
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 1:0.)
Berani Zlín
Neděle 29.01.2012, 18:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí tým tak získává bonusový bod navíc, a to zásluhou perfektně provedeného blafáku JANA KOLÁŘE I.
     
    Jan Kolář I si poradil se svým nájezdem bravurně! Jeho bekhendem byl doslova výstavní - 1:0!
     
    64:59
    Jan Kolář I ještě stihl vystřelit vteřinku před koncem! Jeho dobře myšlená rána však mířila nad!
     
    62:32
    Jiří Ondráček se pustil do útočného sóla, ale podklouzl v rohu útočného pásma, čímž se Pardubice dostaly do přečíslení tři na dva. Jan Buchtele následně vystřelil z levé strany kluziště, ale trefil pouze masku Jakuba Sedláčka.
     
    56:41
    Na opačné straně kluziště u puku Tvrdík! Ten vystřelil zápěstím, nebyla to nikterak tvrdá střela, ale Růžička nic neviděl. Zlín tedy neudeřil.
     
    55:46
    Zámorský se Zohornou si vyříkávali spory. Oba kohouti si půjdou sednout. Dostali čtyři minuty za hrubost, tím pádem se bude pokračovat ve hře pět na pět.
     
    55:19
    Před Janem Starým se objevil puk a volný prostor. Sedláček byl zcela mimo branku a pardubický útočník už už mířil do odkryté branky, ale na poslední chvíli se do cesty puku postavil Radim Tesařík. Druhý důležitý zákrok tohoto obránce.
     
    55:00
    Dnešnímu utkání v Pardubicích přihlíží 7695 diváků.
     
    50:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tohle je divoké! Martin Hamrlík vyprodukoval ostrou ránu ze svého repertoáru, kterou stihl domácí brankář vyrazit pouze před PETRA LEŠKU, který před sebou měl lehkou práci. Leškovi stačilo dorazit černou pryž do odkryté klece Martina Růžičky. Asistence: Martin Hamrlík, Bedřich Köhler.
     
    48:55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí zcela otáčejí stav dnešního zápasu! A znovu u toho byl JAN KOLÁŘ I, jenž si přebral na útočné modré čáře přihrávku od Petra Koukala. Kolář poté nic nevymýšlel a přízemní střelou našel mezírku mezi betony Jakuba Sedláčka a posílá tak svůj tým do vedení. Asistence: Petr Koukal, Aleš Píša.
     
    47:23
    Obrovská šance domácího týmu! Lukáš Radil s Radovanem Somíkem postupovali dva na jednoho. Prvně jmenovaný hledal Somíka, kdyby na něho puk doputoval, byl by to takřka jistý gól. Jenže! Do přihrávky se obětavě vrhl Radim Tesařík, čímž velmi pomohl svému mužstvu!
     
    46:14
    Další velice kuriózní situace! Jeden z Pardubických nahazoval od levého mantinelu a puk se odrazil od hrudi kapitána Petra Koukala, přičemž zamířil těsně vedle Sedláčkovy branky!
     
    44:14
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Petr Koukal doslova propasíroval kotouč na volného JANA KOLÁŘE I, který měl před sebou pouze Jakuba Sedláčka. Kolář si s nabízenou situací poradil mazácky a zamířil ke vzdálenější tyčce zlínské branky, čímž dostal pardubickou arenu do extáze! Asistence: Petr Koukal.
     
    41:53
    Radim Tesařík zahákoval ujíždějícího Jana Koláře I a domácí tým si tak zahraje další přesilovou hru.
     
    39:43
    Petr Koukal se dopustil podražení a poměr sil na ledě se vyrovná. Budeme sledovat hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    38:25
    Radek Míka oslabí svůj tým. Zlínský hokejista se totiž dopustil hákování a Pardubice tak mají možnost vyrovnat stav zápasu.
     
    36:14
    Další šance Zlína! Petr Leška našel volného Petra Holíka, ten ale nedokázal dopravit puk za brankovou čáru. Puk se všemožně motal pod klubkem těl u branky Pardubic, nakonec to domácí přečkali.
     
    35:57
    Tomáš Zohorna přistrčil puk do jízdy Lukáši Radilovi, který udělal kličku protihráči, ale neprostřelil betony Jakuba Sedláčka! Následně dorážel znovu Zohorna, mimo!
     
    35:16
    Hlavní sudí tedy po konzultaci s videorozhodčím rozhodl, že kapitán Pardubic úmyslně kopl do puku, a tak stav zůstává stále stejný!
     
    35:16
    Domácí tým docílil branky, ale bude se telefonovat. Hlavní rozhodčí se totiž domnívá, že Petr Koukal dorazil puk za branku úmyslným kopnutím.
     
    34:52
    Obrovský závar před zlínskou brankou. Pardubice tlačí, seč jim síly stačí!
     
    31:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A už je to znovu o jednu branku! Východočeši využívají nabízenou početní výhodu! JAN KOLÁŘ II tečoval střelu svého jmenovce, přičemž puk doplachtil za záda Jakuba Sedláčka. Souhra šťastného odrazu tedy znamená, že se o další branku postarali rovnou tři Janové z domácího mužstva. Asistence: Jan Kolář I, Jan Starý.
     
    29:34
    Tomáš Linhart si půjde sednout na trestnou lavici a Pardubičtí tak budou moci zdramatizovat stav tohoto zápasu. Zlínský hokejista se provinil faulem kolenem a může si tak odpočinout.
     
    21:48
    A teď již avizovaný trest. Za katr usedá Řezníček, jenž dostává menší trest za hákování
     
    21:45
    Jan Kolář II se řítil sám na Sedláčka, byl faulován, proto nemohl přesněji zakončit.
     
    21:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají dvoubrankového vedení! Vladimír Sičák se dopustil fatální chyby před vlastní branou, kterou vlastně daroval Zlínu další gól. Petr Čajánek pak našel na levé straně MICHALA DŮRASE, jenž zakončil nad vyrážečku pardubického brankáře. Asistence: Petr Čajánek, Ondřej Veselý.
     
    16:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Tak to byl fofr panečku! Nová akvizice ve zlínskému dresu Michal Tvrdík vyhrál vhazování, puk se dostal přímo na JIŘÍHO ONDRÁČKA, který na nic nečekal a vymetl horní růžek pardubické branky. Martin Růžička neměl proti této střele sebemenší nárok. Asistence: Michal Tvrdík.
     
    13:50
    Největší šance dnešního zápasu! Ondráček se dostal do přečíslení dva na jednoho, když ustál souboj s pardubickou defenzivou. Ondráček pak přistrčil puk na Petra Čajánka, který byl sám před brankou, ale trefil pouze tyčku pardubické klece! Martin Růžička si na puk zřejmě ještě sáhl!
     
    06:24
    Aleš Píša napálil puk od modré čáry a ten málem skončil v brance! Nakonec se ale odrazil od klubka těl a dorazit ho za brankovou čáru se nepodařilo ani Janu Starému.
     
    05:51
    Martin Hamrlík vyslal lehkým obloučkem do brejku Bedřicha Köhler, jenž se řítil sám na Růžičku. Domácí gólman si počínal úspěšněji.
     
    03:01
    Robert Kousal se dostal do brejku a málem dostal domácí tým do vedení! Jeho únik přes poloviny hřiště zakončoval pardubický forvard forhendovou střelou, ale na Sedláčka lék nenašel, ten totiž vytáhl jistý zákrok!
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 31. Kolář II (Kolář I, Starý), 45. Jan Kolář I (Koukal), 49. Kolář I (Koukal, Píša), 65. Kolář I - 17. Ondráček (Tvrdík), 22. Důras (Čajánek, Veselý), 51. Leška (Hamrlík, Köhler)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) – Píša, Kočí, Borer, Sičák, Benák, Kolář II – Kolář I, Koukal, Starý – Markovič, Kousal, Buchtele – Nosek, Zohorna, Somík.
    Berani Zlín: Sedláček (Kašík) – Hamrlík, Linhart, Zámorský, Tesařík, Řezníček, Míka, Matějíček – Holík, Leška, Köhler – Důras, Čajánek, Veselý – Tvrdík, Vlach, Ondráček – Kucharczyk, Melenovský, Šlahař.

    Rozhodčí: Fraňo, Souček – Hlavatý, Tošenovjan.

    Diváci: 7695
    bahis siteleri