Slavia – Litvínov 1:5 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:2 (po s.n.) | Sparta – Kometa Brno 4:5 (po pr.)
Třinec – Mladá Boleslav 6:1 (kon.) | Kladno – Vítkovice 3:4 (po s.n.) | Plzeň – Motor ČB 3:2 (po pr.)
Pardubice – Zlín 4:3 (po s.n.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
3:2 (2:1, 0:0, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 29.01.2012, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:21
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Nakonec si s velkým množstvím prostoru na ledě poradil nejlépe JAN KOVÁŘ, který překonal svého bratra a rozhodl tak o bonusovém bodu pro domácí. Asistence: Jiří Vykoukal.
     
    51:44
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Nyní už se ale skóre měnit bude. Kuchejda zavezl puk do pásma, předal ho RUDOLFU ČERVENÉMU, který prostřelil Mazanece. Asistence: David Kuchejda, Vilém Burian.
     
    15:35
    Mountfield právě vstřelil branku!

    A i hosté svoji početní výhodu využívají. I když jim k tomu vydatně pomohl vlastním gólem Straka. Za střelce gólu je označen JAKUB LANGHAMMER. Bez asistence.
     
    14:29
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Po nepříliš povedené Kaberleho střele od modré se puk dostal k RADKU DUDOVI, který dokázal Kováře prostřelit. Plzeň dokázala využít první přesilovou, kterou dostala. Asistence: František Kaberle, Jan Kovář.
     
    04:50
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Modrého střelu Kovář vyrazil pouze na hůl Stránského, ten však puk před prázdnou brankou minul. Kotouč tak znovu putoval na modrou čáru, tentokrát k St. Pierrovi, od něj ke Strakovi a napodruhé už JAN STRÁNSKÝ svou práci dokonal. Asistence: Martin Straka, Nicolas St. Pierre.
    Marken.cz

    Adéla Naarová

    Branky a nahrávky: 5. Stránský (Straka, St. Pierre), 15. Duda (Kaberle, Kovář), 63. Kovář (Vykoukal) - 16. Langhammer, 52. Červený (Kuchejda, Burian)


    HC Škoda Plzeň: Mazanec (Svoboda) - Jeřábek, St. Pierre, Hanzlík, Kaberle, Frolo, Marušák, Modrý, Vyoukal - Vostřák, Kratěna, Straka, Kovář, Pitule, Dvořák, Duda, Johnson, Pletka, Stránský, Heřman M., Petruška
    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Kantor) - Ptáček, Kolarz, Vráblík, Rousek, Novák, Němeček, Kranjc, Švihálek, Vydarený - Gulaš, Pšurný, Šimánek, Kuchejda, Marek, Kašpařík, Květoň, Burian, Červený, Langhammer, Mertl.

    Rozhodčí: Jeřábek, Husička - Pešek, Jelínek

    Diváci: 6265
    bahis siteleri