Pelhřimov – SHK Hodonín 0:4 (kon.) | Trutnov – Kutná Hora 4:3 (kon.) | Nymburk – Kolín 5:2 (kon.)
Děčín – Klatovy 6:2 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 7:2 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 2:3 (po s.n.)
konec
NED Hockey Nymburk
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
SC Marimex Kolín
Neděle 29.01.2012, 17:00 • Zimní stadion Nymburk • 2. liga skupina Střed (ČR)
Partner:
     
    59:13
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Tak Nymburští dávají ještě jednu branku. Hráč zápasu Martinec našel naprosto volného MATĚJE ŠTĚPÁNA, který usměrnil kotouč za záda bezmocného Brázdila. Asistnece: Jiří Martinec, Jiří Drak.
     
    50:14
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští se ještě nevzdávají. Pácal pálil od modré čáry, Blažíček puk vyrazil přesně na hůl MARTINA MEJZRA, pro něhož nebylo problémem trefit odkrytou klec. Asistence: Tomáš Pácal.
     
    48:35
    Nymburk právě vstřelil branku!
    JIŘÍ MARTINEC s lehkostí zkušeného mazáka propálil Brázdila mezi betony a zvyšuje náskok domácích na třígólový.
     
    35:30
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Chybička v kolínské obraně znamená opět vedení domácích o dvě branky. Za záda hostujících zadáků totiž zůstal JIŘÍ MARTINEC, pohrál si s brankářem Brázdilem a zasunul kotouč po blafáku mezi jeho betony. Asistence: Jaroslav Sirotek.
     
    15:28
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kozlové snižují na rozdíl jediné branky. PAVEL KUBÁT vystřelil přes Tondra a Blažíček přes zakrytý výhled nedokázal zakročit. Bez asistence.
     
    04:19
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Nymburské úvod jako hrom. Martinec udělal vítr v útočném pásmu a dostal puk na hokejku MARTINA TONDRA, který dělovou ránou vymetl šibenici Brázdilovy klece! Nádherná trefa a Nymburk vede již o dvě branky. Asistence: Jiří Martinec.
     
    02:41
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Domácí hned z první střely na branku dávají vedoucí gól a využívají tak přesilovku. David Sem našel u tyčky zcela volného FILIPA VELECHOVSKÉHO, který prostřelil gólmana Brázdila. Asistence: Aleš Knesl.

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 3. Velechovský (Knesl), 5. Tondr (Martinec ), 36. Martinec (Sirotek), 49. Martinec, 60. Štěpán (Martinec, Drak) - 16. Kubát, 51. Mejzr (Pácal)


    NED Hockey Nymburk: Blažíček (Rückl) - Šefl, Vlach, Sem, Knesl, Tondr, Cicvárek, F. Dvořák, Kozák - Velechovský, Valko, Šimek, Němeček, Sirotek, Martinec, Dvořák, Weiss, Drak, Štěpán, Protivný, Kouřil.
    SC Marimex Kolín: Brázdil (Svoboda) - Nedbal, Hanzl, Pácal, Barták, Pýcha, Minarčík - Malý, Kubát, Skokan, Morkes, Pospíšil, Mejzr, Ježek, Cerk, Herwig, Čtvrtečka, Hloušek, Nekvasil.

    Rozhodčí: Vokřál - Kotek, Žídek

    Diváci: 780
    bahis siteleri