Vsetín – PZ Kladno 9:5 (kon.) | Hr. Králové – Plzeň 1:10 (kon.) | Liberec – Sparta 4:7 (kon.)
Třinec – Chomutov 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 7:1 (kon.)
Olomouc – Letňany 8:3 (kon.) | Zlín – Motor ČB 2:7 (kon.) | Kometa Brno – Písek 4:5 (po s.n.)
Havířov – HC Kladno 5:2 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 1:2 (kon.) | Pardubice – Slavia 0:0 (16:00)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HC Litvínov
Sobota 04.02.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Je zřejmě rozhodnuto, Rebelové využili power-play soupeře k navýšení svého vedení! Obrovskou bojovnost prokázal ONDŘEJ BERÁNEK, který se ujal puku, nabral rychlost a i když byl zakřižován oběma obránci Litvínova, v pádu dokázal z mezikruží poslat puk do prázdné brány! Bez asistence.
     
    38:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je tvrdá rána do vazu Litvínova, který inkasoval gól do šatny a opět bude muset dotahovat nejmenší možnou ztrátu! Petr Kuchta nejdříve zblízka vyhořel v jasné šanci na brankáři Soukupovi, ale záhy se dostal znovu k puku, z mírného úhlu na pravé straně trefil nastavené betony a z dorážky osamocený ONDŘEJ BERÁNEK skóroval ke vzdálenější tyčce! Na trestnou lavici ještě usedá Šefl (LIM) za podražení. Asistence: Petr Kuchta.
     
    31:05
    Litvínov právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Ostrou ránu Jaroslava Šimečka z prostoru kruhů ještě zmařil svým levým betonem gólman Jeřábek, jenže na dorážku pohotového DAVIDA WEITZE, který číhal v předbrankovém prostoru, už byl krátký! Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    21:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se znovu dostali do útočného postavení slaví zisk vedení! Martin Osmík předložil puk mezi kruhy, kde byl připravený jeho útočný parťák ONDŘEJ HLÍDEK, který pohotovou střelou prostřelil gólmana Soukupa! Asistence: Martin Osmík.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Hlídek (Osmík), 39. Beránek (Kuchta), 60. Beránek - 32. Weitz (Šimeček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jeřábek (Novák) - Žuček, Dvořák (A), Bláha, Dundáček - Kuchta (C), Osmík, Zohorna, Hlídek, Nováček, Mozr, Ludvík, Beránek, Polák, M. Němec (A).
    HC Litvínov: Soukup (Klečka) - J. Svoboda, Baránek, Fučík (C), Cvrk (A), Šefl - Wiedemann, Řezníček, Šesták, Kučera, Mical, Štěpka, Šimeček, Weitz, Sýkora, Válek (A), Ujfaluši, Řehoř, Čeřovský.

    Rozhodčí: Petr Úlehla - Josef Barek, Lukáš Budínský.
    bahis siteleri