Vsetín – PZ Kladno 9:5 (kon.) | Hr. Králové – Plzeň 1:10 (kon.) | Liberec – Sparta 4:7 (kon.)
Třinec – Chomutov 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 7:1 (kon.)
Olomouc – Letňany 8:3 (kon.) | Zlín – Motor ČB 2:7 (kon.) | Kometa Brno – Písek 4:5 (po s.n.)
Havířov – HC Kladno 5:2 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 1:2 (kon.) | Pardubice – Slavia 0:0 (16:00)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HC Litvínov
Sobota 04.02.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Je zřejmě rozhodnuto, Rebelové využili power-play soupeře k navýšení svého vedení! Obrovskou bojovnost prokázal ONDŘEJ BERÁNEK, který se ujal puku, nabral rychlost a i když byl zakřižován oběma obránci Litvínova, v pádu dokázal z mezikruží poslat puk do prázdné brány! Bez asistence.
     
    58:59
    Podle očekávání je na ledě 6 bruslařů Litvínova, branka zůstává po odchodu gólmana Soukupa na střídačku prázdná.
     
    55:20
    M. Němec teď odvedl obrovský kus práce, když až z obranného pásma zavezl puk do území Litvínova, vyhnul se za brankou dvěma protihráčů m a adresoval pas volnému Zohornovi, jenž v předbrankovém prostoru trefil klečícího gólmana Soukupa!
     
    52:38
    Obrovský tlak hostů vyústil v nedovolený zákrok, na lavici hanby musí usednout za zdržování hry Dvořák (HBR).
     
    46:20
    Na trestnou lavici usedá Mozr (HBR) za hákování.
     
    42:07
    A hosté jdou do tří. Mical (LIM) se dopustil hákování.
     
    41:23
    Sudí vykázal na trestnou lavici Baránka (LIM) za podražení.
     
    38:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je tvrdá rána do vazu Litvínova, který inkasoval gól do šatny a opět bude muset dotahovat nejmenší možnou ztrátu! Petr Kuchta nejdříve zblízka vyhořel v jasné šanci na brankáři Soukupovi, ale záhy se dostal znovu k puku, z mírného úhlu na pravé straně trefil nastavené betony a z dorážky osamocený ONDŘEJ BERÁNEK skóroval ke vzdálenější tyčce! Na trestnou lavici ještě usedá Šefl (LIM) za podražení. Asistence: Petr Kuchta.
     
    36:31
    M. Němec byl při útočném snažení sražen k zemi za hranicí hokejových pravidel a na lavici hanby si posedí 2 minuty Cvrk (LIM) za podražení.
     
    32:59
    Přesilovka domácích je u konce, bude se hrát 4 na 4. Kvůli hákování míří na lavici hanby Zohorna (HBR).
     
    31:44
    Havlíčkův Brod může rychle odpovědět, zahraje si přesilovku po podražení Šestáka (LIM).
     
    31:05
    Litvínov právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Ostrou ránu Jaroslava Šimečka z prostoru kruhů ještě zmařil svým levým betonem gólman Jeřábek, jenže na dorážku pohotového DAVIDA WEITZE, který číhal v předbrankovém prostoru, už byl krátký! Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    24:36
    Zohorna s Beránkem byli hodně aktivní v předbrankovém prostoru a druhý jmenovaný vypálil z bezprostřední blízkosti bekhendem, ale minul tyčku! Fučík (LIM) je vyloučen následně za hákování.
     
    23:32
    Další útok domácí družinu s sebou přinesl kýžené ovoce, když je za nedovolené bránění potrestán 2 minutami Cvrk (LIM).
     
    21:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se znovu dostali do útočného postavení slaví zisk vedení! Martin Osmík předložil puk mezi kruhy, kde byl připravený jeho útočný parťák ONDŘEJ HLÍDEK, který pohotovou střelou prostřelil gólmana Soukupa! Asistence: Martin Osmík.
     
    20:50
    Z levého kruhu vypálil na opačné straně ledové plochy Ujfaluši a zazvonil na tyčku gólmana Jeřábka, kterému teď byla nakloněna i paní Štěstěna!
     
    18:00
    Až teď o sobě dal hodně důrazně vědět útočník Hlídek, který z bezprostřední blízkosti v mírném úhlu na pravé straně jen o kousek minul zápěstím vzdálenější tyčku!
     
    16:57
    Hráči obou mužstev teď sváděli urputný souboj v brodském pásmu, kde to s důrazem nakonec přehnal Sýkora (LIM) a vyfasoval trest za sekání.
     
    15:10
    Gólman Soukup se teď několikrát zaskvěl ve svém brankovišti. Poradil si s nebezpečnými střelami od modré čáry, kde byl hodně aktivní obránce Žuček. Následně zmařil i dorážky Osmíka se Zohornou zblízka, Němec dorážel těsně vedle bekhendem!
     
    13:00
    Domácí si teď počínali hodně aktivně v útočném pásmu a vysloužili si přesilovou hru, když za záchrannou brzdu zatáhl v předbrankovém prostoru Šesták (LIM) a dostal 2 minuty za držení protihráče.
     
    09:24
    V blízkosti modré čáry Rebelů se dopustil nedovoleného zákroku Kuchta (HBR), jenž si odnáší trest na 2 minuty plus osobní trest na 10 minut za vražení zezadu. Trest odpykává Polák (HBR).
     
    05:53
    Baránek ostře vypálil od modré čáry, jeho pokus gólman Jeřábek vyrazil betony a zblízka dorážel osamocený Mical, ale maskovaný muž rebelů se roztáhl ve svém brankovišti a zamezil pohromě!
     
    04:33
    Havlíčkův Brod asi sám značně komplikuje situaci, opět si vypomohl za hranicí pravidel a 41 sekund se bude bránit ve třech. Na lavici hanby je vykázán Kuchta (HBR) za podražení.
     
    03:14
    Tak to je nepříjemná situace pro havlíčkobrodské barvy. Za hákování je vyloučen na 2 minuty Bláha (HBR).
     
    01:38
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu se stal M. Němec (HBR) za vražení na hrazení. Hosté se v ponechané výhodě dostali do útočného pásma, ale nezakončili přesně.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 22. Hlídek (Osmík), 39. Beránek (Kuchta), 60. Beránek - 32. Weitz (Šimeček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Jeřábek (Novák) - Žuček, Dvořák (A), Bláha, Dundáček - Kuchta (C), Osmík, Zohorna, Hlídek, Nováček, Mozr, Ludvík, Beránek, Polák, M. Němec (A).
    HC Litvínov: Soukup (Klečka) - J. Svoboda, Baránek, Fučík (C), Cvrk (A), Šefl - Wiedemann, Řezníček, Šesták, Kučera, Mical, Štěpka, Šimeček, Weitz, Sýkora, Válek (A), Ujfaluši, Řehoř, Čeřovský.

    Rozhodčí: Petr Úlehla - Josef Barek, Lukáš Budínský.
    bahis siteleri