Rennes – Évian TG 3:2 (kon.)
konec
Stade Rennes
3:2 (1:0)
Évian Thonon Gaillard
Úterý 07.02.2012, 18:00 • Stade de la Route de Lorient • Coupe de la Ligue
Předzápasové kurzy
     
    Od nádherného utkání Francouzského poháru mezi Rennes a Évianem se s vámi loučím. Dovolím si vás pozvat na další fotbalový on-line přenos, a to ze Skotské ligy mezi Dunfermline a Kilmarnockem, které začíná zhruba za čtyřicet pět minut a které budu rovněž komentovat já. Jinak přeji hezký zbytek dne a brzy nashledanou. (20:05:05)
     
    Po šedesáti sedmi minutách hry se zdálo, že už si Rennes výsledek pohlídá. Vedlo totiž 3:0. Jenže Évian nic nezabalil. Díky proměněné penaltě a gólem Govoua snížil na 3:2. Závěr zápasu nabídl hned několik stoprocentních šancí na obou stranách a opravdu skvělý fotbal. Tu největší příležitost měl asi Bérigaud. Kdyby netrefil dvě minuty před koncem pouze břevno, utkání by dospělo do penalt. A to přitom sudí Fautrel mohl klidně v 79. minutě ocenit zákrok na Govoua ve vápně jako penaltový.
     
    Skvěle, skvěle, skvěle! Právě jsme viděli jedno z nejlepších utkání letošního ročníku Coupe de France. A stejně jako minulý listopad i nyní končí souboj těchto dvou celků domácí výhrou 3:2.
     
    87
    Govou se dral na dlouhý pas, u něj byl pouze vracející se Mangane. Domácí měli obrovskou kliku, že se k míči hostující záložník nedostal. Ocitl by se totiž sám před Costilem.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Doumbia se nyní zachoval jako sobec. Rennes se řítilo do protiútoku, Montaňo přihrál na Doumbiu, avšak ten nepřihrál následně lépe postavenému spoluhráči, pouze vystřelil. A to hodně špatně.
     
    90+1
    Barbosa se snažil centrem zleva najít Govoua, jenže k němu míč nedošel.
     
    90
    Rohový kop Rennes propadl na zadní tyči až na obránce Manganeho. Ten z blízkosti pouze hlavou přestřelil!
     
    89
    Montaňo mohl rozhodnout! Naběhnul si na krásný pas, obrana Évianu ho nechala, aby si dělal co chtěl. Míč prostrčil pod nohy Andersena, od jeho nohou se ještě balón odrazil do strany, jenže na tenhle odraz už Montaňo nestačil. Kdyby ano, zakončoval by do úplně prádzné branky.
     
    88
    Évian nastřelil břevno! Barbosa hledal sklulinku mezi obráncemi, až našel Bérigauda, který z vyložené pozice kroutil míč pod břevno, bohužel pro něj skončil pouze na něm.
     
    87
    Hezká akce Rennes! Kana-Biyik vyslal Montaňa, ten nakonec přihrál do šestnáctky lépe postavenému Brahimimu, jehož střelu po zemi ale v klidu lapil gólman Andersen.
     
    86
    Féret si do vápna nabíhal na pěknou kolmici, pro jistotu před ním odvrátil na rohový kop Cambon.
     
    85
    Brahimiho centr z rohového kopu byl nebezpečný, škoda, že nenašel ani jednoho z jeho spoluhráčů. U míče přesto zůstalo i nadále Rennes.
     
    84
    Poulsen si o žlutou kartu koledoval dlouho. Osudným mu byl faul na Féreta.
     
    83
    Melvüt je v ofsajdu. Na druhé straně si naopak pro pěkný centr hledající Bérigauda seběhl gólman Costil.
     
    82
    Standardku Barbosa nezahrál nejlépe, míč končí pouze na hranici šestnáctky, kde ho obrana Rennes odkopla pryč do bezpečí.
     
    81
    Tohle domácí M'Vila přehnal. Sorlin se po jeho faulu logicky svíjí v bolestech.
     
    72
    Domácí ve velké šanci! Melvüt krásně zakombinoval s Féretem, jenž následně z vyložené pozice z první a z běhu vypálil, jenže pouze do rukavic připraveného Andersona.
     
    79
    Govou se řítil sám do vápna, kde po souboji s dvěma protihráči padá! Jenže Fautrel tento kontakt jako penaltový neposoudil.
     
    77
    Rennes teď soupeře tlačí, co to dá! Celá akce nakonec končí střelou Féreta, jenž ale nenašel dobrou mušku.

    Viktor Sandev

    Branky: 21. Kembo-Ekoko, 54. Féret, 67. Brahimi - 69. Bérigaud (pen.), 73. Govou

    Karty:   40. Mangane (REN), 68. Kana-Biyik (REN), 81. M'Vila (REN) - 24. Barbosa (EVA), 84. Poulsen (EVA)


    Stade Rennes: Costil – Théophile-Catherine, Kana-Biyik, Mangane, Mavinga – Kembo-Ekoko (52. Brahimi), M'Vila, Féret, Doumbia, Pitroipa (77. Montaňo) – Melvüt
    Évian Thonon Gaillard: Andersen – Dja Djedjé, Mongongu, Angoula (70. Cambon), Ehret – Govou, Sorlin, Poulsen, Kahlenberg (64. Farina), Barbosa – Bérigaud

    Rozhodčí: M. Fautrel
    bahis siteleri