Rennes – Évian TG 3:2 (kon.)
konec
Stade Rennes
3:2 (1:0)
Évian Thonon Gaillard
Úterý 07.02.2012, 18:00 • Stade de la Route de Lorient • Coupe de la Ligue
Předzápasové kurzy
     
    73
    Évian právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil SIDNEY GOVOU. Neuvěřitelné! Évian snižuje během tří minut na jednobrankový rozdíl. Govou nyní dostal přihrávku ve vápně a v pohodě skóroval. Velké rozuzlení zápasu, o které se nyní hosté postarali.
     
    69
    Évian právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil KEVIN BÉRIGAUD. Domácí útočník dal Évianu naději. I když Costil vystihl směr jeho střely, nedokázal na ní dosáhnout.
     
    67
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil YACINE BRAHIMI. Podobně jako se trefil při druhém gólu Féret i Brahimi vyzkoušel štěstí z dálky. Jeho střela perfektně zapadla angličanem do sítě! Zřejmě definitivní úder domácího mužstva.
     
    54
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil JULIEN FÉRET. Domácí záložník si míč narovnal na pravačku a z dvaceti pěti metrů parádně vypálil. Jeho střela se zakroutila přesně k tyčce, kam se Andersen jen marně natahoval.
     
    21
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil JIRÉS KEMBO-EKOKO. Záložník Rennes ukázal, že zahrávání přímých kopů je jeho silnou stránkou, a dělovkou z levé strany ke vzdálenější tyči a pod břevno otevřel skóre utkání.

    Viktor Sandev

    Branky: 21. Kembo-Ekoko, 54. Féret, 67. Brahimi - 69. Bérigaud (pen.), 73. Govou

    Karty:   40. Mangane (REN), 68. Kana-Biyik (REN), 81. M'Vila (REN) - 24. Barbosa (EVA), 84. Poulsen (EVA)


    Stade Rennes: Costil – Théophile-Catherine, Kana-Biyik, Mangane, Mavinga – Kembo-Ekoko (52. Brahimi), M'Vila, Féret, Doumbia, Pitroipa (77. Montaňo) – Melvüt
    Évian Thonon Gaillard: Andersen – Dja Djedjé, Mongongu, Angoula (70. Cambon), Ehret – Govou, Sorlin, Poulsen, Kahlenberg (64. Farina), Barbosa – Bérigaud

    Rozhodčí: M. Fautrel
    bahis siteleri