Rennes – Évian TG 3:2 (kon.)
konec
Stade Rennes
3:2 (1:0)
Évian Thonon Gaillard
Úterý 07.02.2012, 18:00 • Stade de la Route de Lorient • Coupe de la Ligue
Předzápasové kurzy
     
    87
    Govou se dral na dlouhý pas, u něj byl pouze vracející se Mangane. Domácí měli obrovskou kliku, že se k míči hostující záložník nedostal. Ocitl by se totiž sám před Costilem.
     
    90
    Rohový kop Rennes propadl na zadní tyči až na obránce Manganeho. Ten z blízkosti pouze hlavou přestřelil!
     
    89
    Montaňo mohl rozhodnout! Naběhnul si na krásný pas, obrana Évianu ho nechala, aby si dělal co chtěl. Míč prostrčil pod nohy Andersena, od jeho nohou se ještě balón odrazil do strany, jenže na tenhle odraz už Montaňo nestačil. Kdyby ano, zakončoval by do úplně prádzné branky.
     
    88
    Évian nastřelil břevno! Barbosa hledal sklulinku mezi obráncemi, až našel Bérigauda, který z vyložené pozice kroutil míč pod břevno, bohužel pro něj skončil pouze na něm.
     
    84
    Poulsen si o žlutou kartu koledoval dlouho. Osudným mu byl faul na Féreta.
     
    81
    Tohle domácí M'Vila přehnal. Sorlin se po jeho faulu logicky svíjí v bolestech.
     
    72
    Domácí ve velké šanci! Melvüt krásně zakombinoval s Féretem, jenž následně z vyložené pozice z první a z běhu vypálil, jenže pouze do rukavic připraveného Andersona.
     
    79
    Govou se řítil sám do vápna, kde po souboji s dvěma protihráči padá! Jenže Fautrel tento kontakt jako penaltový neposoudil.
     
    77
    Rennes podruhé střídá. Ze hřiště jde dnes skvělý Pitroipa, přichází Kolumbijec a vytáhlý útočník Montaňo.
     
    71
    Pitroipa na levé straně vypálil z dálky. Andersen se po jeho nebezpečné střele jen ohlédl, nakonec skončila pouze mimo branku.
     
    75
    Melvüt v další ze stoprocentních pozic! Jenže poprvé ho brilantně vychytal Anderson, který však smolně vyrazil jeho střelu zase k němu. Ovšem Melvüt pohrdnul i podruhé a bránu následně druhým pokusem přestřelil. Nyní se hraje opravdu skvělý fotbal!
     
    74
    Jedna tutovka střídá druhou! Nyní byl v bezprostřední blízkosti gólmana Andersona forvard Melvüt, jenže napálil pouze jeho nohy.
     
    73
    Évian právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil SIDNEY GOVOU. Neuvěřitelné! Évian snižuje během tří minut na jednobrankový rozdíl. Govou nyní dostal přihrávku ve vápně a v pohodě skóroval. Velké rozuzlení zápasu, o které se nyní hosté postarali.
     
    70
    Hosté sahají i ke druhému střídání. Ze hřiště jde stoper Angoula, na hřiště adekvátní náhrada v podobě Cambona.
     
    69
    Évian právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil KEVIN BÉRIGAUD. Domácí útočník dal Évianu naději. I když Costil vystihl směr jeho střely, nedokázal na ní dosáhnout.
     
    68
    Penalta pro Évian! Fautrel položil ruku na bílý puntík. Kana-Biyik fauloval pronikajícího Farinu ve vápně, za což ještě obdržel žlutou kartu.
     
    67
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil YACINE BRAHIMI. Podobně jako se trefil při druhém gólu Féret i Brahimi vyzkoušel štěstí z dálky. Jeho střela perfektně zapadla angličanem do sítě! Zřejmě definitivní úder domácího mužstva.
     
    64
    Hosté poprvé střídají. Ze hřiště jde Kahlenberg, přichází Farina.
     
    54
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil JULIEN FÉRET. Domácí záložník si míč narovnal na pravačku a z dvaceti pěti metrů parádně vypálil. Jeho střela se zakroutila přesně k tyčce, kam se Andersen jen marně natahoval.
     
    52
    Kembo-Ekoko, autor jediné trefy, střídá. Nahrazuje ho Brahimi.
     
    48
    Évian mohl na druhé straně hned vyrovnat! Pas z pravé strany od Dja Djedjého byl odvrácen pouze ke Govouovi, ten si míč zpracoval a vypálil. Jeho střela jen o decimetry minula prostor u vzdálenější pravé tyčky Costilovy brány.
     
    47
    Obrovská šance Rennes! Kana-Biyik prodloužil centr od Théophile-Catherineho, na něj si následně naběhl Erdinc, jenž o krok nedosáhl na míč před vyběhnuvším gólmanem Andersenem.
     
    45
    V závěru zápasu měli hosté ještě jednu možnost ke skórování! Po brejku, který založil Dja Djedjé, nakonec vypálil po zemi Barbosa. Avšak tenhle přízemní pokus mířící pouze do středu brány v pohodě lapil Costil.
     
    40
    První žluzou kartu Rennes dostal za svůj faul Mangane.
     
    38
    Domácí gólman Costil nyní udržel skvěle čisté konto! Bérigaud tvrdě vypálil z vyložené pozice a Costil vyrazil jeho střelu na rohový kop.
     
    24
    První žlutá karta zápasu. Pitroipa je už poněkolikáté na zemi, žlutou kartu za jeho podražení dostal Barbosa.
     
    21
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil JIRÉS KEMBO-EKOKO. Záložník Rennes ukázal, že zahrávání přímých kopů je jeho silnou stránkou, a dělovkou z levé strany ke vzdálenější tyči a pod břevno otevřel skóre utkání.
     
    11
    Rennes ve velké příležitosti! Angoula nedokázal uhlídat aktivního Pitroipu, ten si opět srovnal míč na pravačku a jeho střela letěla jen pár centimetrů mimo bránu.
     
    7
    Bérigaud se teď krásně uvolnil ve vápně, přihrál do středu šestnáctky, kam si nabíhal Kahlenberg. Ten vypálil z první, jenže z dobré pozice minul bránu.

    Viktor Sandev

    Branky: 21. Kembo-Ekoko, 54. Féret, 67. Brahimi - 69. Bérigaud (pen.), 73. Govou

    Karty:   40. Mangane (REN), 68. Kana-Biyik (REN), 81. M'Vila (REN) - 24. Barbosa (EVA), 84. Poulsen (EVA)


    Stade Rennes: Costil – Théophile-Catherine, Kana-Biyik, Mangane, Mavinga – Kembo-Ekoko (52. Brahimi), M'Vila, Féret, Doumbia, Pitroipa (77. Montaňo) – Melvüt
    Évian Thonon Gaillard: Andersen – Dja Djedjé, Mongongu, Angoula (70. Cambon), Ehret – Govou, Sorlin, Poulsen, Kahlenberg (64. Farina), Barbosa – Bérigaud

    Rozhodčí: M. Fautrel
    bahis siteleri