Mladá Boleslav – Vsetín 4:6 (kon.) | HC Kladno – Pardubice 7:2 (kon.) | Sparta – Berani Zlín 0:0 (15:00)
Písek – Třinec 6:3 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 2:4 (kon.) | PZ Kladno – Havlíčkův Brod 0:0 (17:00)
Letňany – Havířov 4:3 (kon.) | Chomutov – Liberec 6:1 (kon.) | K. Vary – Hr. Králové 3:4 (kon.)
Motor ČB – Vítkovice 3:2 (kon.) | Slavia – Jihlava 0:0 (18:00)
konec
HC Letci Letňany
4:3 (2:2, 1:1, 1:0)
AZ Havířov
Pátek 17.02.2012, 17:15 • ICE ARÉNA LETŇANY • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    43:25
    Letňany právě vstřelily branku!
    A máme tu Hattrick. Po výborné přihrávce od Karabáčka se z bezprostřední blízkosti potřetí v zápase prosadil DANIEL ARNOŠT. Asistence: Karabáček,Brejcha
     
    37:54
    Letňany právě vstřelily branku!
    Kuriózní situace nastala v obranném pásmu hostů. Po střele Karabáčka se puk míhal mezi nohami obránců a holemi útočníků. Vzniklé mely využil UHLÍŘ BARTOLOMĚJ, který se ale po vstřelení branky dal do debaty ze sudími a dostal osobní trest na 10 minut. Asistence: Vacek, Litera
     
    26:07
    Tohle nemohlo dopadnout jinak. Hosté byli usazeni v útočném pásmu a přesnými pasy si přihrávali přes celou šířku pásma. Povedenou kombinaci zakončil DANIEL GRACA. Asistence: Pastrňák, Bahounek.
     
    04:50
    Letňany právě vstřelily branku!
    Ve vlastním oslabení Domácí vyrovnávají. Po podivné přetahované o puk Litera přistrčil na DANIELA ARNOŠTA, který střílel pod horní tyč. Asistence: Litera.
     
    07:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    A stav se nám opět mění. Puk se dostal před modrou čarou k DOMINIKU SYNKOVI ten udělal pár kroků a velice silnou střelou překonal domácího brankáře o tyč. Asistence: Klečka.
     
    09:24
    Letňany právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno po sérii ostřejších střetů se uvolnil Neuman a přihrál přesně na hůl DANIELA ARNOŠTA, který se nemýlil. Asistence: Neuman.
     
    01:25
    Havířov právě vstřelil branku!
    Utkání sotva začalo a hosté vedou. Situaci dva na jednoho ideálně vyřešil David Pastrňák a přesným pasem postavil před velice lehký úkol JAKUBA KOTALU. Asistence: Pastrňák.

    Vojtěch Fiala

    Branky a nahrávky: 10. Arnošt (Neuman), 5. Arnošt (Litera), 38. Uhlíř (Vacek, Litera), 44. Arnošt (Karabáček, Brejcha) - 2. Kotala (Pastrňák), 8. Synek (Klečka), 27. Graca (Pastrňák, Bahounek)


    HC Letci Letňany: Eder, (Švihálek) - Brejcha, Šír, Hes, Minář, Uhlíř, Nebeský, Janda, Štosek, Rulf, Kaplan, Chvátal, Kafka, Karabáček, Jenček, Arnošt, Vacek, Machala, Litera, Neuman. Trenér: Štěpán Moravec. Vedoucí týmu: Neuman Petr.
    AZ Havířov: Tomšů, (Dohnal), Jonáš, Kotala, Matěj, Pastrňák, Klečka, Synek, Bahounek, Stanislav, Malík, Křibík, Kozaczka, Weisser, Vyčesaný, Školoud, Staš, Flamík, Bednář, Ryška, Graca. Trenér: Martin Janeček. Vedoucí týmu: Milan Křižan.