Philadelphia – Pittsburgh 4:6 (kon.) | Columbus – Chicago 1:6 (kon.) | St. Louis – Minnesota 4:0 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:6 (2:1, 1:2, 1:3)
Pittsburgh Penguins
Sobota 18.02.2012, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Skóre ještě koriguje WAYNE SIMMONDS, jehož před brankou našel van Riemsdyk. Útočník Philadelphie si pohrál s Fleurym a zasunul kotouč za něj. Asistence: James van Riemsdyk.
     
    57:57
    Joe Vitale za celý incident usedl na trestnou lavici.
     
    49:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to vypadá, že je definitivně rozhodnuto. Kunitz ve vlastním obranném pásmu posunul kotouč na Malkina, ten jej předal na pravém křídle volnému JAMESI NEALOVI, jenž nejprve trefil Bobrovskiho a napodruhé jej střelou z velkého úhlu překonal. Asistence: Jevgenij Malkin, Chris Kunitz.
     
    42:09
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak nevím, jestli se Philadelphii vyplatilo střídání. Na koncové čáře kotouč sebral PASCAL DUPUIS, nahodil jej na Bobrovskiho, který si puk nešťastně srazil za svá vlastní záda. Asistence: Jordan Staal, Steve Sullivan.
     
    40:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins mají skvělý vstup do třetí třetiny. Kotouč se odrazil od Bobrovského betonu přišpendleného u tyče ke Cookeovi, jenž trefil pouze ruského brankáře, od nějž se odrazil kotouč k DUSTINU JEFFREYMU, pro nějž nebyl dorazit. Asistence: Matt Cooke.
     
    38:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Engelland začal kličkovat před vlastní brankou, avšak upadl, čehož využil ERIC WESTWOOD a pohotově mezi betony Fleuryho vyrovnal svým prvním gólem v NHL. Bez asistence.
     
    37:27
    Fleury proti Brierovi zakročil nadvakrát a ani nevěděl jak! Druhý zákrok byl přitom mnohem těžší, neboť brankář Pens ležel na zemi.
     
    36:57
    Ilja Bryzgalov naštvaně odjel na střídačku, do branky jde Sergej Bobrovskij!
     
    36:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To je obrovský zlom v utkání! Timonen nezvládl situaci na modré, kde mu odskočil kotouč, MATT COOKE znovu svou typickou dravostí, kterou předvedl i u první branky, přebruslil finského zadáka a překonal Bryzgalova. Bez asistence.
     
    35:31
    Vyloučen je Brooks Orpik za hákování Girouxe.
     
    35:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Philadelphii se ale přesilovka vůbec nepovedla a po čtrnácti sekundách inkasuje! Do otevřené obrany vjel JORDAN STAAL, který převzal přihrávku od Adamse a střelou zpoza Voráčka mezi ruku a tělo Bryzgalova srovnal. Asistence: Craig Adams.
     
    34:58
    Pascal Dupuis u mantinelu srazil k zemi Briera.
     
    31:45
    Malkin znovu orazítkoval tyč!
     
    29:56
    Na trestné i Kimmo Timonen.
     
    31:32
    Vyloučen Nicklas Grossman za držení Malkina.
     
    30:58
    Při hře čtyři na čtyři dal Bourdon přihrávku Brierovi před prázdnou branku, ten ale nezpracoval kotouč!
     
    29:56
    Přesilovku sice Philadelphia nevyužila, Jordan Staal si ale teď u mantinelu tvrdě vyšlápl na Coburna a putuje za to na trestnou lavici. Dvě minuty za vražení.
     
    29:34
    Hartnell dostal skvělou přihrávku od Couturiera, Fleury se ale neuvěřitelně rychle přemístil a pravým betonem zasáhl.
     
    27:52
    Nakonec je vyloučen Joe Vitale za hrubost ke Coburnovi.
     
    24:51
    Za sekání do Couturiera odchází Paul Martin na dvě minuty.
     
    19:59
    Hned po odpískání přišel nehokejový moment, kdy navrátilec do sestavy Flyers James van Riemsdyk nesportovně sekl do Jamese Neala, jenž jej předtím popostrčil. Dvě minuty pro domácího útočníka.
     
    15:34
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jestliže JAROMÍRA JÁGRA před utkáním trápila chřipka, tak ji ze sebe vyhnal skvěle a pořádně! Před modrou si vyměnil kotouč s Girouxem, sjel si před Fleuryho a zápěstím vymetl levou pavučinu jeho branky. Philadelphia využívá přesilovku 4 na 3. Asistence: Claude Giroux, Kimmo Timonen.
     
    15:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hra 4 na 4 Philadelphii prospěla a JAROMÍR JÁGR odčinil své zaváhání u první branky. Zkušeně podržel od středního pásma puk, zatáhl jej před Fleuryho, kterého pohotovým švihem překonal. Nezapomněl ani na své obvyklé salutování. Asistence: Danny Briere.
     
    14:18
    Takže minutu a tři čtvrtě 4 na 4. Wayne Simmonds dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    14:03
    Na trestnou odešel Craig Adams za nedovolené bránění. Svůj čin spáchal na Girouxovi.
     
    12:09
    Malkin se dostal z levé strany před Bryzgalova, soupeři mu nestačili, ruský centr vystřelil na svého krajana, za nímž zazvonila tyč!
     
    04:07
    Poprvé v utkání se vylučuje, za krosček na Malkina odchází Braydon Coburn.
     
    03:17
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Mírně překvapení po vhazování před Fleurym. Philadelphii se nepodařilo udržet útočné pásmo, kotouč se odrazil do středového kruhu pro vhazování, kde Jágra přetlačil MATT COOKE, rozjel se a tváří v tvář Bryzgalovovi střelou zápěstím uspěl. Bez asistence.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 16. Jágr (Briere), 16. Jágr (Giroux, Timonen), 39. Wellwood, 60. Simmonds (van Riemsdyk) - 4. Cooke, 36. Staal (Adams), 37. Cooke, 41. Jeffrey (Cooke), 43. Dupuis (Staal, Sullivan), 50. Neal (Malkin, Kunitz)


    Philadelphia Flyers: Bryzgalov (Bobrovskij) - Coburn, Timonen, Carle, Bourdon, Meszároš, Grossman - Hartnell, Giroux, Voráček - Briere, Read, Jágr - van Riemsdyk, Schenn, Simmonds - Talbot, Couturier, Wellwood
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Johnson) - Orpik, Letang, Engelland, Martin, Niskanen, Michálek - Kunitz, Malkin, Neal - Dupuis, Staal, Sullivan - Cooke, Jeffrey, Asham - Adams, Vitale, Park

    Rozhodčí: Auger, Devorski - Sericolo, Kovachik
    bahis siteleri