Philadelphia – Pittsburgh 4:6 (kon.) | Columbus – Chicago 1:6 (kon.) | St. Louis – Minnesota 4:0 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
1:6 (1:2, 0:2, 0:2)
Chicago Blackhawks
Sobota 18.02.2012, 19:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:32
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté v zápětí přidávají šestý gól a již vedou o pět branek. SAMI LEPISTO napřáhl na útočné modré čáře a s lehkou tečí jednoho z hráčů před Yorkem propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Dave Bolland.
     
    44:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je nejspíše rozhodnuto. Po pěkném ťukecu mezi Brunettem a MARCUSEM KRUGEREM doklepl druhý jmenovaný puk do brány kolem ležícího Yorka. Asistence: Andrew Brunette, Marián Hossa.
     
    35:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Další gól v domácí síti, tentokrát na něm má velkou vinu domácí gólman, který přepuští své místo v bráně nahrádníkovi Yorkovi. PATRICK KANE střelou švihem z pravého křídla překonává Masona mezi betony, domácí gólman totiž proti pomalé střele velmi pozdě betony sklapnul. Asistence: Jonathan Toews, Patrick Sharp.
     
    33:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A nevyužitý tlak přichází domácí příliš draze. Jakmile se hra přenesla na druhou stranu, prosazují se hosté potřetí v zápase. Kane našel skvělou křižnou přihrávkou na levém křídle volného PATRICKA SHARPA, který pohotově uklidil puk do odkryté části brány. Asistence: Patrick Kane, Jonathan Toews.
     
    16:54
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago otáčí průběh utkání. Po nepřesné MAsonově rozehrávce za bránou se puku ujali hosté, předložili ho před bránu VIKTORU STALBERGOVI, který z první poslal puk za rychle se navracejícího gólmana domácích. Asistence: Bryan Bickel, Dylan Olsen.
     
    12:27
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté srovnávají krok se svým soupeřem. Po závaru před Masonem se k odraženému puku na levém křídle dostal neobsazený JONATHAN TOEWS a střelou nad betonem překonává poprvé gólmana Columbusu - 1:1. Asistence: Patrick Sharp, Duncan Keith.
     
    05:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí jdou z kraje utkání do vedení. DERICK BRASSARD se na vrcholu pravého kruhu pro vhazování zmocnil puku a střelou švihem trefil přesně k pravé tyči Crawfordovy brány. Bez asistence.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 6. Brassard - 13. Toews (Sharp, Keith), 17. Stalberg (Bickel, Olsen), 34. Sharp (Kane, Toews), 36. Kane (Toews, Sharp), 45. Kruger (Brunette, Hossa), 46. Lepisto (Bolland)


    Columbus Blue Jackets: Mason (od 36. York) – Tyutin, Moore, Wisniewski, Johnson, Savard, Clitsome – Nash, Brassard, Umberger – Letestu, Carter, Prospal – Dorsett, Pahlsson, Vermette – Gillies, Mackenzie, Russell.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Olsen, Keith, Seadbrook, Odonnell, Leddy, Lepisto – Kane, Toews, Sharp – Hossa, Kruger, Brunette – Stalberg, Bolland, Bickell – Scott, Mayers, Hayes.

    Rozhodčí: Leggo, Martell - Gibbs, Nowak
    bahis siteleri