Rumunsko – Česko 0:3 (kon.) | Slovensko – Černá Hora 4:1 (kon.)
konec
Slovensko
4:1 (2:0)
Černá Hora
sk Středa 29.02.2012, 17:00 • Futbalový štadión Trenčín • Reprezentace U21
     
    Slovensko U21 teda vyhráva priateľský zápas proti Čiernej Hore U21, v druhom polčase sme videli tri góly, v 60. minúte zvyšoval na 3:0 Jakub Paur, o štyri minúty strelil kontaktný gól Bakič, a v závere stretnutia upravil skóre Šimonek. "Galádovci" predviedli v Trenčíne na umelej tráve solidný výkon, hrali sme kombinačne, bez zbytočných faulov a s relatívnou presnosťou. Ja Vám ďakujem za pozornosť a teším sa pri ďalších strenutiach, ktoré Vám prinesú onlajny.eu. (20:04:41)
     
    Koniec zápasu.
     
    87
    Slovensko dalo gól! Šimonek namieril presne a v závere zápasu ešte upravuje skóre.
     
    84
    Krásny futbalový moment. Po rohovom kope sa k lopte dostal Holúbek, ktorý si urobil miesto na zakončenie a z rohu vápna trafil brvno!
     
    83
    Center z pravej strany v podaní Tomaševiča chytá na istotu do rúk Marej Rakovan.
     
    81
    Klasický scénar. Hráč Čiernej Hory padá na zem s krikom, po chvíli sa postaví a hrá v poriadku. Tentokrát to je Nikola Vukčevič.
     
    79
    Ivan Galád dáva hlasné pokyny svojim hráčom.
     
    78
    Priamy kop Slovenska z ľavého rohu ihriska,k hlavičke sa dostal Marek Hlinka, lopta nepríjemne poskakovala tesne pred bránou, no najlepšie sa zorientoval Jasmin Agovič.
     
    75
    Na trávniku zostáva ležať Stefan Mugoša. V sprievode lekárov odchádza za autovú čiaru kde bude dodatočne ošetrovaný. Dnes majú lekári Čiernej Hory čo robiť.
     
    74
    Róbert Mak si opäť šikovne nabehol po pravom krídle, dokázal odcentrovať, no našiel až Jakuba Paura, ktorý bol však až pri druhej rohovej zástavke. Ten vrátil loptu späť na Hlinku, jeho hlavička sa však neujala.
     
    73
    Dnešné stretnutie sleduje 1184 divákov.
     
    72
    Marek Hlinka si dokázal spraviť priestor na pozíciu, jeho pokus minul brvno asi o pol metra.
     
    70
    Slovenský útok zastavený, Jakub Paur zahral rukou.
     
    69
    Ďalšie striedanie, dnes si zahrajú všetci hráči nasadených kádrov, Arnold Šimonek strieda Dávida Gubu, ktorý si vychutnáva potlesk z hľadiska.
     
    64
    Viacnásobné striedanie, za Slovensko Hlinka vystriedal Vavríka, za hostí prišli Dordevič, Alič a odišli Radulovič, Šofranac.
     
    64
    Čierna Hora dala gól!
    Čierna Hora napokon dáva gól, po priamom kope a centri sa k hlavičke dostal MARKO BAKIČ.
     
    63
    Žltú kartu vidí Jakub Považanec.
     
    62
    Lukáš Pauschek si našiel priestor na center, bol však zblokovaný a chytil ho Agovič.
     
    60
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko vedie už 3:0! Po krásnej samostatnej akcii Dávida Gubu, ktorý šikovne obohral protihráča, prišla prihrávka na voľného JAKUBA PAURA, ktorý bol celkom sám a tak mohol pohodlne streliť loptu do pravého dolného rohu.
     
    58
    Slováci na útočnom výlete, no napokon sa zahráva iba aut. Následne prišlo prenesenie hry do stredu, odkiaľ prišiel vysoký center , no píska sa ofsajd.
    Branky: 14. Štefánik, 24. Guba, 60. Paur, 87. Šimonek - 64. Bakič

    Karty:   35. Greguš (SVK), 63. Považanec (SVK) - 52. Radulovič (CHO)


    Slovensko: Bajza - Pauschek, Štetina, Gyombér, Čonka, Greguš (C), Guba, Mak, Štefánik, Vavrík, Holúbek. Náhradníci: Rakovan, Pillár, Paur, Košút, Považanec, Šimonek, Hlinka. Tréner: Ivan Galád.
    Černá Hora: Velimirovič - Lončar, Radunovič, Šofranec, Tomaševič (C) , Vešovič, N. Vukčevič, Ivanovič, Seratlič, Radulovič, Rebrona. Náhradníci: Agovič, Kaluderovič, M. Vukčevič, Mugoša, Alič, Dordevič, Bakič. Tréner: Dušan Vlasavjevič.

    Rozhodčí: Zelinka - Vorel,Sluk

    Diváci: 1184
    bahis siteleri