Rumunsko – Česko 0:3 (kon.) | Slovensko – Černá Hora 4:1 (kon.)
konec
Slovensko
4:1 (2:0)
Černá Hora
sk Středa 29.02.2012, 17:00 • Futbalový štadión Trenčín • Reprezentace U21
     
    87
    Slovensko dalo gól! Šimonek namieril presne a v závere zápasu ešte upravuje skóre.
     
    84
    Krásny futbalový moment. Po rohovom kope sa k lopte dostal Holúbek, ktorý si urobil miesto na zakončenie a z rohu vápna trafil brvno!
     
    78
    Priamy kop Slovenska z ľavého rohu ihriska,k hlavičke sa dostal Marek Hlinka, lopta nepríjemne poskakovala tesne pred bránou, no najlepšie sa zorientoval Jasmin Agovič.
     
    74
    Róbert Mak si opäť šikovne nabehol po pravom krídle, dokázal odcentrovať, no našiel až Jakuba Paura, ktorý bol však až pri druhej rohovej zástavke. Ten vrátil loptu späť na Hlinku, jeho hlavička sa však neujala.
     
    69
    Ďalšie striedanie, dnes si zahrajú všetci hráči nasadených kádrov, Arnold Šimonek strieda Dávida Gubu, ktorý si vychutnáva potlesk z hľadiska.
     
    64
    Viacnásobné striedanie, za Slovensko Hlinka vystriedal Vavríka, za hostí prišli Dordevič, Alič a odišli Radulovič, Šofranac.
     
    64
    Čierna Hora dala gól!
    Čierna Hora napokon dáva gól, po priamom kope a centri sa k hlavičke dostal MARKO BAKIČ.
     
    63
    Žltú kartu vidí Jakub Považanec.
     
    62
    Lukáš Pauschek si našiel priestor na center, bol však zblokovaný a chytil ho Agovič.
     
    60
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko vedie už 3:0! Po krásnej samostatnej akcii Dávida Gubu, ktorý šikovne obohral protihráča, prišla prihrávka na voľného JAKUBA PAURA, ktorý bol celkom sám a tak mohol pohodlne streliť loptu do pravého dolného rohu.
     
    52
    Žltú kartu vidí aj hráč Čiernej Hory, konkrétne je to Miloš Radulovič.
     
    46
    Viacnásobné striedanie hostí, prišli Kaluderovič, Vukčevič, Bakič a odišli Lončas, Vešovič a Radunovič.
     
    46
    Veľké zmeny v zostavách, za domácich prišli Pillár a Považanec a odišli Gyombér a Štefánik, za hostí prišiel Mugoša, ktorý nahradil Rebrona.
     
    46
    Cez prestávku sa budú meniť brankári oboch mužstiev, za Slovensko nahradí Bajzu Matej Rakovan a za Čiernu Horu príde do brány Jasmin Agovič namiesto Pavle Velimiroviča, ktorý moc brankárskeho umenia v prvom polčase neukázal.
     
    42
    Čierna Hora pri streleckej chuti. Dino Rebrona vypálil s hranice šesťnástky na Bajzu, ktorému sa lopta skĺzla a takmer sa dokotúľala až do brány!
     
    40
    Najväčšia šanca Čiernej Hory v zápase. Po rohovom kope a následnej hlavičke, sa na rohu vápna k strele dostal Igor Ivanovič, ktorý len o centimetre minul brvno! Na štadióne to len tak zahučalo.
     
    39
    Veľké nedorozumenie medzi Bajzom a Štetinom, ktorý nečakane odkopol loptu, ktorú už takmer mal Bajza v rukách. Navyše, lopta putovala len tesne mimo brány, takmer sme si dali vlastný gól.
     
    35
    Ale tentokrát to faul už bol, náš kapitán Ján Greguš zo zadu fauloval rýchlobežiaceho Ivanoviča, a preto vidí prvú žltú kartu v zápase.
     
    28
    Slovensko v protiútoku, Dávid Guba na ľavej strane našiel vysokým centrom Róberta Maka až na druhej strane ihriska, ten si pripravil loptu na strelu, no bohužiaľ jeho pokus končí vysoko nad bránou.
     
    24
    Slovensko dalo gól!
    A rohový kop sa Slovensku dokonale podaril. Lopta doletela až na ľavú stranu brány, z hradby tiel sa lopta odrazila zhruba do stredu bránkového priestoru, kde výborne stál DÁVID GUBA a ten hlavičkou konečne usmernil loptu do brány.
     
    19
    Takmer sme kričali gól! Róbert Mak si s loptou nabehol po pravom krídle, prihral do behu Dávidovi Gubovi, ten však loptu napálil iba do čiernohorského brankára!
     
    14
    Slovensko dalo gól!
    Nevýrazná akcia po ľavom krídle končí nakoniec gólom! Miloš Radulovič po mikrosúboji padol na zem a reklamoval faul, no náš hráč neprestal hrať, prihral na voľného SAMUELA ŠTEFÁNIKA a ten lyšiacky pätičkou poslal loptu do brány. 1:0!
     
    13
    Tak nakoniec prichádza striedanie Matúša Čonku, nahradí ho Jakub Paur. Prvé striedanie v zápase.
     
    10
    Doposiaľ najväčšia akcia Slovenska, na rýchlu loptu si nabehol Jakub Holúbek,ktorý sa sám rútil na bránu, no rozhodca v poslednej chvíli zapískal ofsajd.
     
    8
    Obrovské zaváhanie Velimiroviča, ktorý myslel, že dosiahne vysoko skákajúcu loptu, k hlavičke sa však dostal Jakub Holúbek, no ten slabou dorážkou na bránu neprekonal čiernohorského gólmana.
     
    3
    Matúš Čonka sa vrátil do zápasu, vyzerá byť v poriadku.
    Branky: 14. Štefánik, 24. Guba, 60. Paur, 87. Šimonek - 64. Bakič

    Karty:   35. Greguš (SVK), 63. Považanec (SVK) - 52. Radulovič (CHO)


    Slovensko: Bajza - Pauschek, Štetina, Gyombér, Čonka, Greguš (C), Guba, Mak, Štefánik, Vavrík, Holúbek. Náhradníci: Rakovan, Pillár, Paur, Košút, Považanec, Šimonek, Hlinka. Tréner: Ivan Galád.
    Černá Hora: Velimirovič - Lončar, Radunovič, Šofranec, Tomaševič (C) , Vešovič, N. Vukčevič, Ivanovič, Seratlič, Radulovič, Rebrona. Náhradníci: Agovič, Kaluderovič, M. Vukčevič, Mugoša, Alič, Dordevič, Bakič. Tréner: Dušan Vlasavjevič.

    Rozhodčí: Zelinka - Vorel,Sluk

    Diváci: 1184
    bahis siteleri