Chomutov – Písek 5:1 (kon.) | Liberec – Zlín 4:5 (po s.n.) | Hr. Králové – Kometa Brno 2:8 (kon.)
Sparta – Vítkovice 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 2:6 (kon.) | HC Litvínov – Havířov 2:7 (kon.)
Plzeň – Třinec 7:1 (kon.) | HC Kladno – Letňany 6:3 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 3:4 (po pr.)
Pardubice – Jihlava 3:2 (kon.) | Slavia – Vsetín 8:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:8 (0:1, 2:5, 0:2)
HC Kometa Brno
Sobota 03.03.2012, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:45
    Před koncem zápasu si ještě zahrají přesilovku také Hradečtí. Adam Kozel zlomil hokejku a přesto s ní ještě chvíli hrál, takže musí následovat dvě minuty za nedovolenou výstroj.
     
    56:15
    Beneše následně dohrál Martin Matějček mimo rámec pravidel, takže brněnská početní převaha bude pokračovat takřka kontinuálně. Menší trest za krosček.
     
    56:15
    Málem jsem to zakřikl, v samotném závěru přesilovky se úplně sám před brankovištěm zjevil Filip Beneš. Vlastimil Hak se ale zaskvěl a puk za svá záda nepustil.
     
    54:14
    Právě Vágner měl puk na holi i o chvíli později, jenže Martin Bartoň mu hrací nástroj vysekl z ruky a odchází na trestnou. 4 na 4
     
    52:29
    Přesilovka pro Hradec. Ostrý zákrok na Tomáše Půlpána sice ještě potrestán nebyl, ale ten na jednoho z jeho spoluhráčů už ano. Jakub Boltvan - 2 minuty za faul loktem.
     
    51:40
    David Vlček už zvedal ruce nad hlavu, jenže svou střelou do Hakova protipohybu trefil pouze tyčku.
     
    50:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Skóre nabírá pro Hradec čím dál strašidelnější podobu. Až do brankoviště domácích protancoval Filip Beneš, načež elegantně posunul puk ADAMU RAŠKOVI. Pátý gól brněnského mladíka v utkání znamená stav 2:8. Asistence: Filip Beneš.
     
    47:17
    Přečíslení domácích dva na jednoho zakončoval po Suchanově pasu Lukáš Kastner. Do jeho obloučku však stačil vložit beton Lukáš Klimeš.
     
    44:31
    Vzápětí už domácí od vyloučení nic nezachrání. Roman Konečný - 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    44:25
    Hradečtí beci se nedohodli a prchnul jim Lukáš Vágner. Pak se ale místo zakončení pokusil dostat před obránce tělem a položil se na led ve snaze vynutit si trestné střílení. Rozhodčí však zůstává ledově klidný.
     
    42:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už to hostujícímu forvardovi s číslem 23 vyšlo. Po přihrávce z rohu prostřelil ONDŘEJ KOVÁŘŮ Vlastimila Haka mezi betony - 2:7. Bez asistence.
     
    37:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jenže Kometa nechce žádné drama připustit. Matěj Suk sice hákoval ADAMA RAŠKU, jak jen mohl, ale brněnský útočník přesto stačil zakončit pod tělem padajícího Haka. Zaznamenal tak už svůj čtvrtý gól v zápase - 2:6! Bez asistence.
     
    36:16
    V přečíslení hostů vyrazil Hak pokus prvního hráče (s vyhrnutým dresem) před sebe, kam dojížděl druhý hokejista (s vyhrnutým dresem). Puk však skončil v Hakově vlastnictví.
     
    34:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    No možná to nebyl jen symbolický gól domácí sestavy, vzápětí totiž příchází další! V obraně Komety to znovu hořelo a na pravé straně dostal prostor MICHAL PROCHÁZKA, jenž trefil podobně jako před chvílí jeho spoluhráč - 2:5. Asistence: Michal Brida.
     
    31:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí však odpovídají svým prvním úderem a alespoň trochu korigují nepříznivé skóre. V přečíslení nahrál Lukáš Nedvídek TOMÁŠI PŮLPÁNOVI, jenž přesně zacílil do šibenice - 1:5. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    31:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    A přesně tentýž hráč, jehož jsem před chvíli nemohl identifikovat, přidává pátý úder do hradecké svatyně. Domácí obránce nestačil před Hakem pokrýt ADAMA RAŠKU, který se dostal ke snadné dorážce do prázdné, a završuje tak hattrick - 0:5. Asistence: Matyáš Mytiska, Jan Lašák.
     
    28:55
    Lukáš Klimeš už jen seděl na ledě, a to ještě z půlky doslova ve své brance. Jeho jmenovec Lukáš Kastner však na puk jen horko těžko dosáhl a postrčil ho směrem k brankové čáře, za níž podle všeho neskončil.
     
    26:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pro hradeckého brankáře Michala Šivela působení v dnešním zápase předčasně končí. Střelu Filipa Beneše nestačil přikrýt a ke snadné dorážce se dostal ADAM RAŠKA - 0:4. Do branky domácích nastupuje Vlastimil Hak. Asistence: Filip Beneš.
     
    25:56
    Ani dva pokusy rychlíka Tomáše Půlpána nenašly za Klimešova záda cestu.
     
    25:10
    Lukáš Nedvídek si vybruslil až na kruhy, jenže střela mu až tak nesedla a Klimeš ji dokázal mírně vychýlit mimo tři tyče.
     
    22:48
    Vzápětí už to mohlo být o čtyři, ovšem Ondřej Kovářů trefil před odkrytou klecí jen tyč.
     
    21:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Co dodat? Hosté trestají i další hradecký faul. Řeřuchův pokus od modré čáry tentokrát Šivel vyrazil před sebe, kde číhal dorážející FILIP BENEŠ - 0:3. Asistence: Zdeněk Řeřucha.
     
    20:48
    Hradečtí se ale nepoučili a hned jdou na trestnou znovu. Dominik Rejl - 2 minuty za podražení.
     
    20:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sedmnáct sekund přesilovky stačilo Jihomoravanům na navýšení vedení. Od modré nahodil kotouč Zdeněk Řeřucha a pravděpodobně do něj zasáhl ADAM RAŠKA, který je označen jako střelec gólu. Kotouč zapadl do hradecké klece o tyčku - 0:2. Asistence: Filip Beneš, Zdeněk Řeřucha.
     
    20:17
    Hned zkraje druhé části přichází trest pro domácí. Martin Matějček - 2 minuty za napadení.
     
    15:06
    Krátký tlak v pásmu domácích končí faulem Matěje Suka. Dvě minuty za držení přinášejí také Kometě první početní výhodu.
     
    13:14
    Znovu Lukáš Nedvídek v akci, tentokrát se nenápadně protáhl až do výborné střelecké pozice. Klimeš puk vytěsnil ramenem!
     
    08:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro domácí tým! Kometa ze své první pořádné střely na branku otevírá skóre, o což se zasloužili dva mladší dorostenci v jejím kádru. Po Garčicově nahrávce napřáhl PAVEL JENYŠ a krásně vymetl růžek hradecké branky - 0:1. Asistence: Richard Garčic.
     
    07:36
    Další příležitost si svou aktivitou vypracovali hradečtí mladíci. Michal Procházka měl na druhé straně volného Michala Bridu, ale vypálil sám a Lukáš Klimeš musel perfektně natáhnout svou lapačku.
     
    04:24
    Teď už sledujeme drtivý nápor Hradeckých, jenže formace v čele s Lukášem Kastnerem puk neprotlačila skrz hradbu těl ani Lukáše Klimeše do branky.
     
    03:19
    Povedené sólo Tomáše Půlpána uhasil svým napadením Jan Lašák a Hradec Králové jde na první přesilovku.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 32. Půlpán (Nedvídek), 35. Procházka (Brida) - 9. Jenyš (Garčic), 21. Raška (Beneš, Řeřucha), 22. Beneš (Řeřucha), 27. Raška (Beneš), 32. Raška (Mytiska, Lašák), 38. Raška, 43. Kovářů, 51. Raška (Beneš)


    Královští lvi Hradec Králové: Šivel (Hak) – Vácha, Skála, Suk, Jebavý, Konečný, Procházka, Bartoň "C", Štědrý, Ouzký, Půlpán, Pilař, Suchan, Kastner, Matějček, Šeps, Brida, Rejl, Souček, Nedvídek, Klemenc. Trenér: Pavel Táborský.
    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Vaverka, Mytiska, Řeřucha, Mrázek, Vágner, Kusko, Kovářů, Garčic, Kozel, Lašák, Raška, Vlček, Jenyš, Vojáček "C", Grünwald, Beneš, Boltvan. Trenér: Jan Konečný.

    Rozhodčí: Kopeček – Barek, Budínský.
    bahis siteleri