Chomutov – Písek 5:1 (kon.) | Liberec – Zlín 4:5 (po s.n.) | Hr. Králové – Kometa Brno 2:8 (kon.)
Sparta – Vítkovice 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 2:6 (kon.) | HC Litvínov – Havířov 2:7 (kon.)
Plzeň – Třinec 7:1 (kon.) | HC Kladno – Letňany 6:3 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 3:4 (po pr.)
Pardubice – Jihlava 3:2 (kon.) | Slavia – Vsetín 8:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:8 (0:1, 2:5, 0:2)
HC Kometa Brno
Sobota 03.03.2012, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    50:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Skóre nabírá pro Hradec čím dál strašidelnější podobu. Až do brankoviště domácích protancoval Filip Beneš, načež elegantně posunul puk ADAMU RAŠKOVI. Pátý gól brněnského mladíka v utkání znamená stav 2:8. Asistence: Filip Beneš.
     
    42:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už to hostujícímu forvardovi s číslem 23 vyšlo. Po přihrávce z rohu prostřelil ONDŘEJ KOVÁŘŮ Vlastimila Haka mezi betony - 2:7. Bez asistence.
     
    37:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jenže Kometa nechce žádné drama připustit. Matěj Suk sice hákoval ADAMA RAŠKU, jak jen mohl, ale brněnský útočník přesto stačil zakončit pod tělem padajícího Haka. Zaznamenal tak už svůj čtvrtý gól v zápase - 2:6! Bez asistence.
     
    34:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    No možná to nebyl jen symbolický gól domácí sestavy, vzápětí totiž příchází další! V obraně Komety to znovu hořelo a na pravé straně dostal prostor MICHAL PROCHÁZKA, jenž trefil podobně jako před chvílí jeho spoluhráč - 2:5. Asistence: Michal Brida.
     
    31:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí však odpovídají svým prvním úderem a alespoň trochu korigují nepříznivé skóre. V přečíslení nahrál Lukáš Nedvídek TOMÁŠI PŮLPÁNOVI, jenž přesně zacílil do šibenice - 1:5. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    31:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    A přesně tentýž hráč, jehož jsem před chvíli nemohl identifikovat, přidává pátý úder do hradecké svatyně. Domácí obránce nestačil před Hakem pokrýt ADAMA RAŠKU, který se dostal ke snadné dorážce do prázdné, a završuje tak hattrick - 0:5. Asistence: Matyáš Mytiska, Jan Lašák.
     
    26:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pro hradeckého brankáře Michala Šivela působení v dnešním zápase předčasně končí. Střelu Filipa Beneše nestačil přikrýt a ke snadné dorážce se dostal ADAM RAŠKA - 0:4. Do branky domácích nastupuje Vlastimil Hak. Asistence: Filip Beneš.
     
    21:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Co dodat? Hosté trestají i další hradecký faul. Řeřuchův pokus od modré čáry tentokrát Šivel vyrazil před sebe, kde číhal dorážející FILIP BENEŠ - 0:3. Asistence: Zdeněk Řeřucha.
     
    20:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sedmnáct sekund přesilovky stačilo Jihomoravanům na navýšení vedení. Od modré nahodil kotouč Zdeněk Řeřucha a pravděpodobně do něj zasáhl ADAM RAŠKA, který je označen jako střelec gólu. Kotouč zapadl do hradecké klece o tyčku - 0:2. Asistence: Filip Beneš, Zdeněk Řeřucha.
     
    08:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro domácí tým! Kometa ze své první pořádné střely na branku otevírá skóre, o což se zasloužili dva mladší dorostenci v jejím kádru. Po Garčicově nahrávce napřáhl PAVEL JENYŠ a krásně vymetl růžek hradecké branky - 0:1. Asistence: Richard Garčic.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 32. Půlpán (Nedvídek), 35. Procházka (Brida) - 9. Jenyš (Garčic), 21. Raška (Beneš, Řeřucha), 22. Beneš (Řeřucha), 27. Raška (Beneš), 32. Raška (Mytiska, Lašák), 38. Raška, 43. Kovářů, 51. Raška (Beneš)


    Královští lvi Hradec Králové: Šivel (Hak) – Vácha, Skála, Suk, Jebavý, Konečný, Procházka, Bartoň "C", Štědrý, Ouzký, Půlpán, Pilař, Suchan, Kastner, Matějček, Šeps, Brida, Rejl, Souček, Nedvídek, Klemenc. Trenér: Pavel Táborský.
    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) – Vaverka, Mytiska, Řeřucha, Mrázek, Vágner, Kusko, Kovářů, Garčic, Kozel, Lašák, Raška, Vlček, Jenyš, Vojáček "C", Grünwald, Beneš, Boltvan. Trenér: Jan Konečný.

    Rozhodčí: Kopeček – Barek, Budínský.
    bahis siteleri