Chomutov – Písek 5:1 (kon.) | Liberec – Zlín 4:5 (po s.n.) | Hr. Králové – Kometa Brno 2:8 (kon.)
Sparta – Vítkovice 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 2:6 (kon.) | HC Litvínov – Havířov 2:7 (kon.)
Plzeň – Třinec 7:1 (kon.) | HC Kladno – Letňany 6:3 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 3:4 (po pr.)
Pardubice – Jihlava 3:2 (kon.) | Slavia – Vsetín 8:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:6 (0:0, 2:1, 0:5)
HC Olomouc
Sobota 03.03.2012, 12:45 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:45.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Vaněček) - Osmík, Zohorna, Dvořák "C", Hlídek, Nováček, Bláha, Křípal, Meloun, Mozr, Ludvík "A", Voplakal, Krajhanzl, Dundáček "A", Kundrát.

    HC Olomouc: Řoutil (Motálek) - Pavlovský, Vrabel, Horák, Ziegler "C", Beták, Paksi, Vrána, Jergl "A", Medek, Rašner, Pšeja, Brandýs, Konečný, Ostřanský "A", Hradil, Bauer, Nesvadba, Augustin, Nedopil.

    Rozhodčí: Petr Coufal - Michal Kavina, Vojtěch Král.
     
    Krásné odpoledne Vám přeji z havlíčkobrodské Kotliny. Dnešní souboj svede dohromady dva celky, které mají již o své budoucnosti jasno. Zatímco Rebelové zůstli těsně za branami postupu do play off, tak Olomouc drží zuby nehty třtí místo, které je posouvá do vyřazovacích bojů. I tak ale dnešní zápas nabízí zajímavou podívanou.
     
    Na ledě již registrujeme pruhované dresy hlavních arbitrů.
     
    A z kabin se nám pomalu začínají trousit i samotní hokejisté. Jako první vidíme na ledě hráče hostů v červenomodré kombinaci.
     
    A nyní již na led vjíždí i domácí hokejisté v bíločervených dresech.
     
    Hráči si již poklepali holemi o led na pozdrav, kapitáni se pozdravili s rozhodčími a také týmové pokřiky jsou již za námi, a tak může zápas začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    Hosté vyhráli úvodní vhazování a Brandýs se dral dopředu, ale zastavil jej Dundáček, Rebelové založili rychlý brejk, ale zastavil je ofsajd.
     
    00:43
    Hanáci opět úspěšnější na vhazování, založili rychlý protiútok, který po několika rychlých nahrávkách vyvrcholil střelou z mezikruží, ale Novák by připraven, puk odrazil betony a následně jej pokryl pod lapačku.
     
    01:38
    I Rebelové mají za sebou první střelecký pokus, ale střelu od levého mantinelu odrazil Řoutil v klidu betonem do rohu a následný drobný tlak Rebelů řeší hosté vyvezením puku k Novákovi.
     
    02:52
    Nyní má otěže zápasu ve svých rukou Olomouc a forčekující Beták chtěl vysunout Augustina, ale to se mu nepovedlo. Napodruhé se již ale dostal v mezikruží k doržce Augustinovy střely právě Beták, ale parádní lapačka Nováka udržela stav bez branek!
     
    03:39
    Mora následně vyhodila puk na zakázané uvolnění a Rebelové po vyhraném buly několikrát naznačili nebezpečné ohrožení branky, ale obrana Mory vše zvládla a nyní se hra přerušuje, jelikož v rohu zůstal ležet otřesený Nováček, který je za pomoci spoluhráčů odvážen na střídačku.
     
    04:18
    Rebelové byli chvilku zatlačeni v útočném pásmu a po zásahu Nováka se vhazovovalo. Puk vydolovali domácí a založili rychlý brejk na jehož konci byla Mozrova střela z dolní partie pravého kruhu, ale Řoutil šel rychle na zem a puk odrazil svým betonem.
     
    04:54
    Tvrdý souboj u střídačky hostů odnesl hlaví rozhodčí Petr Coufal, jemuž nyní pomáhá týmový lékař Rebelů. Ten je očividně otřesený, ale vypadá to, že bude moci pokračovat bez úhony dále.
     
    05:10
    Rebelové po zisku buly nahodili puk na branku Olomouce. Puk zachytil gólman Řoutil, který jej rychle rozehrál, ale puk vybojoval u mantinelu Voplakal, bez rozpaků jej napálil na bránu, jenže třefil jen chrániče před ním stojícího obránce.
     
    06:01
    Mora se dostala ke slibné střelecké příležitosti, když Augustin pálil z mezi kruhží, ale Novák zasáhl levým betonem. Následně kazí šanci Rebelů Ziegler (OLO) nedovoleným bráněním.
     
    13:50
    Olomouc vyhazuje.
     
    07:03
    Rebelové se vrátili rychle do svého útočného pásma, kde rozpoutali peklo před hostujícím gólmanem, ale ohrozit jej nedokázali a následně se Olomouc osvobozuje.
     
    07:52
    Puk letí opět po krátké kombinaci Rebelů až k Novákovi.
     
    08:57
    Tlačí nyní Olomouc, která si předává přihrávky z jedné strany kluziště na druhou, ale branku se jí ohrozit nedaří.
     
    09:15
    No a mohlo to být 1:0! Olomouc nechala Osmíka projít až na levý kruh, odkud nahrál puk na volného Nováčka, který minul prázdnou bránu.
     
    10:35
    Oba celky si nyní přehazovali kotouč z hole na hůl, ale kominační hra obou celků k ničemu nevedla a nakonec Mora vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    11:00
    Rebelové se snažili dostat do útočné třetiny, ale Ludvík se ocitl v ofsajdu, tudíž se jeho pokus nemůže počítat, jako platný. I když gólman Řoutil by zákrok k dobru bral.
     
    11:24
    Do útočné třetiny se dral Dvořák, ale v pádu nedokázal nahrát puk na volného Nováčka. Je po šanci.
     
    11:45
    Rasner se nyní prezentoval krásným bodyčekem na Rasnera, čímž zastavil rodící se šnaci Rebelů.
     
    12:21
    Zohorna byl nyní střelecky aktivní. Nejprve se odhodlal ke střele z mezirkuží a následně ještě bekhendem z levého kruhu, ale Řoutil si připsal dva zákroky.
     
    12:45
    Ludvík se probil až do předbrankového prostoru, ale bekhendem v tísni zakončil těsně mimo branku hájenou Řoutilem.
     
    13:26
    Puk se nyní nacházel ve středním pásmu a Beták (OLO) se nakonec provinil naoadením a pyká.
     
    13:55
    Olomouc vyhazuje.
     
    14:10
    Rebelové se snaží dostat do útočné třetiny, ale na modré čáře se jim nedaří poslat tu přesnou nahrávku, Olomouc se opět osvobozuje.
     
    14:49
    Hodně aktivní byl nyní Dundáček, který si dovoloval na soupeře s pukem krásné fintičky, ale nakonec Rebelové o puk přicházejí a Novák musí být opět na pozoru.
     
    15:28
    Hosté v plném počtu, domácí na branku nevystřelili.
     
    16:01
    Vrána se v útočné třetině probíjel k zakončení, které nakonec přišlo, ale jeden z domácích beků jej zblokoval nad branku. Následně před Betákem odpalují Rebelové puk na icing.
     
    16:35
    Olomouc se, po zisku buly, usadila v útočné třetině, kde se snažila kombinovat. Nyní rozhodčí přerušil hru, jelikož puk byl zašlápnutý u mantinelu.
     
    17:18
    Oba celky se nyní snažili o rychlou akci směrem dopředu, ale pokaždé platilo přísloví "lehce nabyl, lehce pozbyl", a drobné chyby jejich akce zastavily.
     
    17:32
    Augustin (OLO) 2 minuty hákování.
     
    17:34
    Olomouc se osvobozuje.
     
    18:28
    Rebelové kombinovali, ale nedokázali vystřelit. O střelecký pokus se pokusil Meloun, ale jeho náznak střely byl slabý a dopředu unikal Ziegler, jehož marně stíhali Meloun s Dundáčkem. Hostující kapitán si pokusil vymíchat Nováka, ale ten parádně zastavil jeho blafák betonem!
     
    19:25
    Hosté drží puk v blízkosti branky Čendy Nováka.
     
    19:48
    Rebelové vyhazují puk na zakázané uvolnění. Zřejmě poslední akce této třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dějství branku nepřineslo, ale několik šancí bylo. Oba brankáři však puk za svá záda nepustili, a tak je stav stále stejný jako na začátku zápasu.
     
    Další třetina začne zhruba ve 13:31.
     
    Hráči již pomalu najíždějí na ledovou plochu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Rebelové vyhráli úvodní buly a dopředu se hned cpal Dvořák, ale jeho nahození odrazil betonem Řoutil. Následně se Mora vydala vpřed a Betákovu střelu od mantinelu odrazil Novák do rohu.
     
    20:59
    Olomouc byla nyní lehce na koni a Rebelové její tlak maří pouze faulem. Ludvík (HBRú je vyloučen za podražení.
     
    21:33
    Hanáci měli nyní velký tlak v přesilové hře, kde několikrát nebezpečně pálili. Nsposledy pálil od modré Jergl, ale Novák jeho střelu podržel v lapačce.
     
    21:40
    Tak to byla již slušná gólová akce! Po křižné nahrávce od pravého mantinelu zůstal osamocen na brankovišti Paksi, který však trefil jen beton parádně se přesunujícího Nováka!
     
    22:49
    Olomouc se sama připravuje o dobrou šanci a po deseti sekundách budou hrát Rebelové přesilovku. Pšeja (OLO) si sedne na 2 minuty za faul kolenem.
     
    23:20
    Rebelové v plném počtu a Olomouc vyhazuje.
     
    23:25
    rebelové se rychle dostali do útočné třetiny, kde ohrozili gólmana Řoutila, který však puk podržel ve výstroji.
     
    23:48
    Olomouc však vyváží puk a Nedopil nebezpečně ohrozil z levého kruhu Nováka, který však puk vyrazil betonem a hrají Rebelové.
     
    24:23
    Těm se však nedaří dostat do útočné třetiny a nyní se dokonce vystavují do ofsajdu.
     
    24:32
    Olomouc opět vyhrála vhazování. Dostala se dopředu a tvrdou ranou se prezentoval Beták, ale Nováka střelou mezi nohy nepřekonal. Ten následně ještě zkontroloval vše pohledem. Bude se vhazovat.
     
    25:03
    Vyloučení také na straně Rebelů. Po výhozu na icing se provinil vysokou holí Meloun (HBR).
     
    25:25
    Rebelové puk vyhazují a při následném přechodu Olomouce do pásma se parádním hitem ukázal Zohorna, který čistě od puku odstavil Vrabela, který leží otřesený v pásmu.
     
    26:08
    Olomouc nyní držela puk dlouho za bránou a následně se hrací předmět vykutálel na modrou čáru, odkud tvrdě a nekompromisně vypálil Rašner, ale těsně minul bránu.
     
    26:20
    Ostřanský (OLO) 2 minuty držení hole.
     
    26:35
    Rebelové nyní dvakrát ohrozili Řoutila, který musel rychle na led a připsal si do statistik dva dobré zákroky.
     
    26:50
    Ludvík nyní vybojoval za bránou puk a gólman Řoutil jej minul při rozehře holí. Ke kotouči se následně dostal Kundrát, ale minul horní roh branky Mory.
     
    27:40
    Olomouc vyhazuje a drží puk za brankou Nováka.
     
    28:05
    Rebelové zavezli puk do útočné třetiny a na modré se dostal k puku Dvořák, který tvrdým pokusem jen provětral betony gólmana Mory Řoutila.
     
    29:08
    Puk se nyní přenáší z hole na hůl, ale nikdo jej nedokáže déle podržet na své holi. Rebelové poté následně nedokáží svému soupeři překazit útok a Novák musel podržet puk ve své náruči.
     
    29:33
    Za hákování je potrestán Meloun (HBR).
     
    29:58
    Kundrát nyní zkazil přihrávku a po nahrávce od Nesvadby pálil ostře Beták, ale škrtl brusle Bláhy a kotouč končí za bránou.
     
    30:30
    Ludvík unikal 1 na 1, přes obránce vystřelil a Řoutil puk našel ve výstroji. Následně se přerušuje.
     
    31:28
    Rebelové nyní byli pod tlakem a Dundáček vydoloval v mlenici před brankou puk, který následně na modré zachytil Beták, ale Novák puk odrazil po jeho střele betonem.
     
    32:19
    Pavlovský s Hradilem pádili dopředu, ale zastavilo je postavení mimo hru, čili ofsajd.
     
    33:29
    Hra se nyní přelévala z jednoho útočného pásma do druhého a Olomouc se dostala do slibné příležitosti. Augustin si nahrál se spoluhráčem. vypálil, ale jeden z obránců Rebelů puk odrazil do ochranné sítě.
     
    34:19
    Augustin přihrál puk na Horáka, který se probíjel k zakončení, ale parádně mu puk rybičkou vypíchl Dvořák, který tak zmařil slibně se rozvíjející akci Mory.
     
    35:19
    Zohorna nyní svou špatnou rozehrávkou nabídl svému soupeři velkou šanci na vstřelení branky! Alex Rašner poslal puk na Vrabela, který poslal puk na brankoviště na Ostřanského, který svým bekhendem trefil jen připravenou náruč Nováka!
     
    35:45
    Rebelové se po krátkém okamžiku, kdy byli pod tlakem osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    36:20
    Hra se nyní trochu uklidnila a puk se opět dostal na hokejky hostů, kteří jej odpalují jen na zakázané uvolnění.
     
    36:55
    Osmík se probíjel do útočné třetiny, ale nikdo mu mepřišel na pomoc, a tak se stal snadnou kořistí pro skupinku bránících hráčů hostů.
     
    37:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Nuda v Kotlině je u konce! Rebelové se dostávají do vedení a gólman Řoutil jen smutně sedí na ledě! Rebelové vyvezli puk na brankoviště, kde jej vška nedokázal ONDŘEJ HLÍDEK přehodit přes beton hostujícího gólmana, který poté čelil ještě třem dorážkám, přičemž ta poslední prošla pod jeho betonem do sítě! Bez asistence.
     
    38:14
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Hosté vrací úder a brzy opět srovnávají stav zápasu! Olomou nejprve ujížděla do akce 2 na 1, ale tu zakončil Augustin střelou mimo bránu. Následně však puk ještě dojel, naservítoval před bránu a ŠIMON BETÁK rozvlnil síťku za zády Nováka! Asistence: Vojtěch Augustin.
     
    38:55
    Na obou stranách byla k vidění další hezká akce! Nejprve z kruhů páli Jergl, ale trefil jen beton gólmana Nováka, následně z brejku trefil stejné místo i domácí Osmík.
     
    39:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    No tak s brankami se nám v Kotlině roztrhl pytel! Tentokrát se radují Rebelové. Krajhanzl poslal za bránu puk na RADIMA ZOHORNU, ktrerý si nalákal gólmana k přední tyčce, ryhlým manévrem přesunul otouč ke druhé straně s pohodlně zakončil do odkryté klece. Následně zůstává ležet střelec otřesen na ledě, ale vypadá to, že bude snad moci pokračovat ve hře. Asistence: David Krajhanzl
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Tak jsme viděli i branky. Ale počkat jsme si museli až na poslední tři minuty. Nejprve se prosadil Hlídek a následně vyrovnal Beták. Rebelové však ještě díky Zohornovi dokázali opět strhnout vedení na svou stranu.
     
    Další třetina začne zhruba ve 14:20.
     
    Vše je připraveno k začátku 3. třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    Rebelové se po vyhraném vhazování natlačili až před Řoutila, který se musel mít hodně na pozoru, ale nakonec situaci ustál a Olomou dostal puk do stření třetiny, kde jej odpalují Rebelové do střední třetiny.
     
    41:27
    Rebelové byli nyní chvilku pod tlakem, ale taktéž hosté se po zavezení puku domácími do stření třetiny, dopouštějí zakázaného uvolnění.
     
    42:18
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Olomouci se podařilo vyrovnat! Nutno však říci, že laxní přístup domácí obrany jim cestu za vstřelenou brankou významně ulehčil. Bauer nahrál na hokejku PETRA NEDOPILA, jemuž puk odskočil od hole, ale domácí obránci jej ndeokázali zachytit a následně se ocitl Nedopil na brankovišti, kde pohodlně zasunul puk mezi nohy Nováka! Asistence: Dominik Bauer.
     
    43:04
    Rebelové nyní snadno pouštějí Olomouc ke střelám, ale střelecké pokusy hanáků nejsou příliš efektivní. Domácí nyní vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    Dnešní utkání sleduje 50 diváků!
     
    44:08
    Olomouc právě vstřelila branku!

    A padesátka fanoušků viděla nyní další puk za zády domácího gólmana! Olomouc se dostala do útočné třetiny, kde si vytvořila tlak a nedovolila Rebelům dostat puk ze svého obranného pásma. Petr Nedopil nahrál zpoza bránu puk na PAVLA HRADILA, který na brankovišti bez přípravy po ledě propálil Nováka mezi betony! Asistence: Petr Nedopil.
     
    -85:00
    Rebelové zavezli puk do útočné třetiny, kde o něj brzy přišli a Olomouc se dostala na zteč, ale Betákovi padl pod nohy Meloun a zamezil tak rodící se šanci.
     
    45:25
    Vrabel po nahrávce od pravého mantinelu pálil zcela osamocen z mírného úhlu na levé straně kluziště, ale trefil jen beton přesouvajícího se Nováka.
     
    46:45
    Hra nyní připomíná spíše baseball, jelikož puk je odpalován z jedné strany kluziště na druhou a to vše bez valného efektu. Nikdo se však zatím neodhodlal k "homerunu".
     
    47:06
    Vyloučen Pšeja (OLO) za faul kolenem.
     
    47:25
    Po chybě Krajhanzla se Olomouc osvobozuje.
     
    47:55
    Zohrona vydoloval puk, který následně poslal na modrou na Dvořáka, který však trefil jen svého spoluhráče Hlídka.
     
    48:05
    Olomouc opět vyhazuje.
     
    48:35
    Tak do hokeje nám již zasahují i fotbalové prvky. Po zavezení puku Kundrátem se k fotbalové střel nártem odhodlal Ludvík, ale trefil jen brankový oblouk. Pro střelce možná dobře, jelikož byl branka stejně nebyla uznána.
     
    49:48
    Olomouc v plném počtu bruslařů na ledě zle zatáo obraně Rebelů. Nyní dokonce chytře nahazovali olomoučtí puk přes brankoviště, ale ten jen prosvištěl kolem asi čtyř hokejek.
     
    50:52
    Olomouc se dostala do slibných střeleckých pozic, ale ani jednou gólmana Nováka překonat nedokázali. Naposledy pálil od modré tvrdě Brandýs, ale gólman Rebelů puk podržel v náručí.
     
    51:39
    Jergl se srazil na modré s Vrabelem, což domácí hráče trochu rozhodilo, a tak se oba hráči vydali dopředu. Jergl poslal puk zadovkou na svého kolegu, který obhodil vyrážečku Nováka, ale současně s tím obhodil i jeho branku.
     
    51:48
    Na druhé straně se ke střele z mezikruží odhodlal Mozr, ale trefil jen Řoutilovu připravenou lapačku.
     
    52:49
    Olomouc nyní opět nastěhovaná v pásmu Rebelů. Ti si s jejich šancema neví rady a vyhazují jen na zakázané uvolnění.
     
    53:09
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Olomouc udělala výrazný krok k zisku tří bodů! Opět se prosazuje duo Augustin - ŠIMON BETÁK. Konečný poslal puk na Augustina, který se s pukem nemazal a ihned jej adresoval na levý kruh, kde stál právě Beták a pohotovou ranou, kterou škrtl Novák betonem, zvýšil vedení svého týmu na 4:2. Asistence: Vojtěch Augustin a Martin Konečný.
     
    54:02
    Útočnou akci Rebelů zastavil ofsajd.
     
    54:24
    Ludvík se snažil natlačit do brány, ale v tísni byl obráncem naremplován na konstrukci brány, která vypadla ze svého postavení.
     
    54:48
    Horák po zpětné nahrávce pálil z kruhu, ale svou střelu neumístil nejlépe, a tak měl Novák jednoduchou práci a střelu letící doprostřed brány trefil jen jeho beton.
     
    55:23
    Nyní měl další šanci Ostřanský, který pálil ostře, po křižné nahrávce, z pravého kruhu, ale Novák se bleskově přesunul a puk podržel ve své náruči.
     
    55:47
    Rebelové mohou zkorigovat zápas a dostat se na dostřel. Vyloučen je Paksi (OLO) za držení.
     
    55:52
    Dundáček pálil bleskově od modré čáry, ale gólman Řoutil parádně vytáhl puk vyrážečkou. Následně se Olomouc osvobozuje.
     
    56:35
    Puk zašlápnut v pravém rohu kluziště, vhazování před Řoutilem.
     
    56:44
    Z levého kruhu pálil nyní Osmík, ale tefil jen Brandýse do holeně. Olomoučtí následně vyhazují.
     
    57:12
    Ale Rebelové jsou zpět v pásmu a další střelecký pokus má na svědomí Hlídek, který pálil kousek za modrou, ale Řoutil drží puk ve výstroji.
     
    Oddechový čas pro domácí.
     
    Rebelové v šesti! Novák na střídačce!
     
    57:29
    Olomouc právě vstřelila branku!

    No a Olomouc se prosazuje do prázdné brány! Dundáček po chybné rozehrávce vystavil Osmíka do postavení mimo hru, ten nemohl hrát, čehož využil ALEŠ JERGL a v oslabení posílá puk do odkryté klece! Bez asistence.
     
    57:58
    Brandýs v situaci 1 na 1 pálil mezikruží jen do náruče brankáře Čeňka Nováka.
     
    58:44
    Zohorna zachytil puk ve středním pásmu a projel rychle až do útočné třetiny, kde vypálil, ale Řoutil nemusel zasahovat, jelikož Zohorna minul bránu. Domácí čahoun následně naštvaně klepl holí o led.
     
    59:02
    Ostřanský byl na konci slibné akce Olomouce, ale jeho střela byla sražena do ochranné sítě.
     
    59:18
    Vrabel (OLO) vykloučen za hákování.
     
    59:36
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Tak ještě jedna branka v oslabení zanmená definitivní konec nadějí pro Rebely! Gólman Novák nejprve musel likvidovat ramenem velkou šnaci hostů, za což by byl odměněn potleskem pubilka, ale následně pustil lehou střelu JANA BRANDÝSE, kterému nahrál zpoza brány puk Konečný. Asistence: Martin Konečný.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Olomouc si díky pětigólovému přídělu ze třetí třetiny odváží domů tři body. Nejlepším hráčem soupeře byl Šimon Beták. Za domácí vyhůašujeme hvězdou zápasu Radima Zohornu.

    To je od nás z kotliny vše. Večer vám Ladislav Vácha přinese onlajn přenos ze čtvrfinálové série mezi Rebely a Chomutovem. Já se s vámi loučím a zase někdy Napočtenou! (14:59:21)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 38. Hlídek, 40. Zohorna (Krajhanzl) - 39. Beták (Augustin), 43. Nedopil (Bauer), 45. Hradil (Nedopil), 54. Beták (Augustin, Konečný), 58. Jergl, 60. Brandýs (Konečný)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Vaněček) - Osmík, Zohorna, Dvořák "C", Hlídek, Nováček, Bláha, Křípal, Meloun, Mozr, Ludvík "A", Voplakal, Krajhanzl, Dundáček "A", Kundrát
    HC Olomouc: Řoutil (Motálek) - Pavlovský, Vrabel, Horák, Ziegler "C", Beták, Paksi, Vrána, Jergl "A", Medek, Rašner, Pšeja, Brandýs, Konečný, Ostřanský "A", Hradil, Bauer, Nesvadba, Augustin, Nedopil

    Rozhodčí: Petr Coufal - Michal Kavina, Vojtěch Král
    bahis siteleri