Chomutov – Písek 5:1 (kon.) | Liberec – Zlín 4:5 (po s.n.) | Hr. Králové – Kometa Brno 2:8 (kon.)
Sparta – Vítkovice 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 2:6 (kon.) | HC Litvínov – Havířov 2:7 (kon.)
Plzeň – Třinec 7:1 (kon.) | HC Kladno – Letňany 6:3 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 3:4 (po pr.)
Pardubice – Jihlava 3:2 (kon.) | Slavia – Vsetín 8:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:6 (0:0, 2:1, 0:5)
HC Olomouc
Sobota 03.03.2012, 12:45 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:36
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Tak ještě jedna branka v oslabení zanmená definitivní konec nadějí pro Rebely! Gólman Novák nejprve musel likvidovat ramenem velkou šnaci hostů, za což by byl odměněn potleskem pubilka, ale následně pustil lehou střelu JANA BRANDÝSE, kterému nahrál zpoza brány puk Konečný. Asistence: Martin Konečný.
     
    57:29
    Olomouc právě vstřelila branku!

    No a Olomouc se prosazuje do prázdné brány! Dundáček po chybné rozehrávce vystavil Osmíka do postavení mimo hru, ten nemohl hrát, čehož využil ALEŠ JERGL a v oslabení posílá puk do odkryté klece! Bez asistence.
     
    53:09
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Olomouc udělala výrazný krok k zisku tří bodů! Opět se prosazuje duo Augustin - ŠIMON BETÁK. Konečný poslal puk na Augustina, který se s pukem nemazal a ihned jej adresoval na levý kruh, kde stál právě Beták a pohotovou ranou, kterou škrtl Novák betonem, zvýšil vedení svého týmu na 4:2. Asistence: Vojtěch Augustin a Martin Konečný.
     
    44:08
    Olomouc právě vstřelila branku!

    A padesátka fanoušků viděla nyní další puk za zády domácího gólmana! Olomouc se dostala do útočné třetiny, kde si vytvořila tlak a nedovolila Rebelům dostat puk ze svého obranného pásma. Petr Nedopil nahrál zpoza bránu puk na PAVLA HRADILA, který na brankovišti bez přípravy po ledě propálil Nováka mezi betony! Asistence: Petr Nedopil.
     
    42:18
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Olomouci se podařilo vyrovnat! Nutno však říci, že laxní přístup domácí obrany jim cestu za vstřelenou brankou významně ulehčil. Bauer nahrál na hokejku PETRA NEDOPILA, jemuž puk odskočil od hole, ale domácí obránci jej ndeokázali zachytit a následně se ocitl Nedopil na brankovišti, kde pohodlně zasunul puk mezi nohy Nováka! Asistence: Dominik Bauer.
     
    39:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    No tak s brankami se nám v Kotlině roztrhl pytel! Tentokrát se radují Rebelové. Krajhanzl poslal za bránu puk na RADIMA ZOHORNU, ktrerý si nalákal gólmana k přední tyčce, ryhlým manévrem přesunul otouč ke druhé straně s pohodlně zakončil do odkryté klece. Následně zůstává ležet střelec otřesen na ledě, ale vypadá to, že bude snad moci pokračovat ve hře. Asistence: David Krajhanzl
     
    38:14
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Hosté vrací úder a brzy opět srovnávají stav zápasu! Olomou nejprve ujížděla do akce 2 na 1, ale tu zakončil Augustin střelou mimo bránu. Následně však puk ještě dojel, naservítoval před bránu a ŠIMON BETÁK rozvlnil síťku za zády Nováka! Asistence: Vojtěch Augustin.
     
    37:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Nuda v Kotlině je u konce! Rebelové se dostávají do vedení a gólman Řoutil jen smutně sedí na ledě! Rebelové vyvezli puk na brankoviště, kde jej vška nedokázal ONDŘEJ HLÍDEK přehodit přes beton hostujícího gólmana, který poté čelil ještě třem dorážkám, přičemž ta poslední prošla pod jeho betonem do sítě! Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 38. Hlídek, 40. Zohorna (Krajhanzl) - 39. Beták (Augustin), 43. Nedopil (Bauer), 45. Hradil (Nedopil), 54. Beták (Augustin, Konečný), 58. Jergl, 60. Brandýs (Konečný)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Vaněček) - Osmík, Zohorna, Dvořák "C", Hlídek, Nováček, Bláha, Křípal, Meloun, Mozr, Ludvík "A", Voplakal, Krajhanzl, Dundáček "A", Kundrát
    HC Olomouc: Řoutil (Motálek) - Pavlovský, Vrabel, Horák, Ziegler "C", Beták, Paksi, Vrána, Jergl "A", Medek, Rašner, Pšeja, Brandýs, Konečný, Ostřanský "A", Hradil, Bauer, Nesvadba, Augustin, Nedopil

    Rozhodčí: Petr Coufal - Michal Kavina, Vojtěch Král
    bahis siteleri