Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 4:3 (po pr.) | Kazaň – Ufa 1:2 (kon.)
po prodl.
Metallurg Magnitogorsk
4:3 (0:0, 2:1, 1:2 - 1:0)
Barys Nur-Sultan
Středa 07.03.2012, 14:00 • Metallurg Aréna, Magnitogorsk • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:13
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je konec, hotovo, vracíme se do Astany! Domácí přesilovou hru bleskově využívají! Střelu od modré čáry brankář Jeremejev vyrazil pouze před sebe, kde byl připravem MAXIM SUŠINSKIJ a ten doklepl puk za bezmocného brankáře Barysu - 4:3! Asistence: VIlle Lajunen a Alexej Kajgorodov.
     
    59:07
    Astana právě vstřelila branku!
    A Barys dokázal neskutečné! Hostům se power-play vyplatila a ti vyrovnávají! Po krátkém ostřelování se kotouč dostal k modré čáře, kde ho dělovkou poslal přesně k tyči ANDREW HUTCHINSON - 3:3! Asistence: Lukáš Kašpar.
     
    56:46
    Astana právě vstřelila branku!
    Ale ještě to přece jen bude zajímavé! Z dorážky se prosadil JUSTIN BOYD - 3:2! Asistence: Nigel Dawes.
     
    49:38
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A řekl bych, že tímto gólem se domácí velice hlasitě přihlásili o letenku zpět do Astany! Prsty v tom má jediný muž a to SERGEJ MOZJAKIN, který obdržel kotouč ve středním pásmu, projel až do útočného a přesnou ranou na zadní tyč navyšuje na rozdíl dvou branek - 3:1! Asistence: Alexej Michnov.
     
    30:01
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak přece jen to ještě nebude tak jednoznačné! Hosté využívají přesilovou hru zásluhou českých útočníků! LUKÁŠ KAŠPAR si ukázkově vyměnil kotouč s Kamilem Krepsem a poté nekompromisně střelou k tyči překonal Ahonena - 2:1! Asistence: Kamil Kreps.
     
    28:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A hned přichází druhá branka! Rychlá akce prvního útoku Magnitigorsku navyšuje vedení! Fjodorov přiklepl puk na Aaltonena, který vystřelil. Jeho ránu vyrazil Jeremejev pouze na čepel TOMÁŠE ROLINKA, který podruhé v krátké době rozjásal tribuny - 2:0! Asistence: Juhamatti Aaltone a Sergej Fjodorov.
     
    26:45
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A ta je právě tu! Metallurg Magnitogors se ujímá vedení! Gólman Jeremejev na brankové čáře dělal, co mohl, ale dorážce volného PAVLA ZDUNOVA již nezabránil - 1:0! Asistence: Dmitryj Chlystov.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 27. Zdunov (Chlystov), 29. Rolinek (Aaltonen, Fjodorov), 50. Mozjakin (Michnov), 62. Sušinskij (Lajunen, Kajgorodov) - 31. Kašpar (Kreps), 57. Boyd (Dawes), 60. Hutchinson (Kašpar)


    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Gelašvili) - Markov, Lajunen, Birjukov, Tverdovskij, Mišarin, Bondarev, Obuchov, Zdunov - Aaltonen, Rolinek, Fjodorov - Chlystov, Mozjakin, Kajgorodov - Kazionov, But, Michnov - Kosov, Lisin, Jakubov.
    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Glass) - Savčenko, Dallman, Hutchinson, Junland, Novopašin, Litviněnko - Dawes, Bočenski, Boyd - Novotný, Kašpar, Kreps - Žajlajov, Puškarjov, Gavrilin - Starčenko, Poliščuk, Romanov.

    Rozhodčí: Kulakov, Ščenjov - Sivov, Šeljanin

    Diváci: 6519
    bahis siteleri