Chomutov – HC Litvínov 6:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 15.03.2012, 18:10 • KAJOT ARENA, kapacita 7200 diváků • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Fantastický a dramatický zápas rozhoduje definitivně MILAN HRUŠKA gólem do prázdné brány. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    51:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hodně prapodivná branka. Nikdo z hráčů Komety nehrál, protože v rohu kluziště ležel Kováčik, čekalo se na přerušení. Sudí však hru nepřerušili a PETER JÁNSKÝ tak pohodlně vstřelil branku. Ani Trvaj vůbec nehrál, takže pro Jánského to nebyl žádný problém zakončit kotouč do prázdné brány. Asistence: Sasha Treille.
     
    25:06
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kdo ale dokázal zakončit přesně, tím byl RADEK DLOUHÝ. Ten se šikovně natlačil před bránu, kde byl sice zpracováván obránci Sparty, ale silný domácí útočník se nacpal před brankoviště a tam krásně zakončil nenechytalně pod Pöpperleho víko. Pochvalu za krásnou přihrávku zaslouží slovenský veterán Petrovický. Asistence: Róbert Petrovický, Tomáš Divíšek.
     
    02:34
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tlak a úvodní nástup Brna přinesl své ovoce. Krásnou akcí se prezentoval HYNEK ZOHORNA, který se prohnal kolem Kasíka a přesnou střelou mezi betony překonal Pöpperleho. Ten možná přes clonícího beka pořádně neviděl na kotouč. Kometa vede 1:0 a oproti včerejšku působí daleko živějším dojmem a hýří aktivitou. Asistence: Tomáš Žižka a Jan Švrček.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 3. Zohorna (Žižka, Švrček), 26. Dlouhý (Petrovický, Divíšek), 60. Hruška (Divíšek) - 52. Jánský (Treille S.)


    HC Kometa Brno: Trvaj - Žižka, Kováčik, Vašíček, Bičánek (C), Švrček, Hruška, Malec - Svoboda Jaroslav, Čermák, Dlouhý - Erat, Petrovický, Koreis - Svoboda Tomáš, Divíšek, Svoboda Jakub - Polodna, Zohorna, Balej - Švaňhal. Trenéři: Venera, Oslizlo.
    HC Sparta Praha: Pöpperle – Sersen, Krstev, Milam, Hanzlík, Philipp, Kasík, Husák – Pacovský, Broš (C), Rachůnek Ivan – Ton, Bližňák, Tenkrát – Jánský, Foster, Treille Sacha – Rachůnek Tomáš, Treille Yorick, Lapšanský – Žálčík. Trenéři: Jandač, Žemlička, Martinec.

    Rozhodčí: Jeřábek, Fraňo - Gebauer, Lederer

    Diváci: 7200 (vyprodáno)
    bahis siteleri