Chomutov – HC Litvínov 6:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 15.03.2012, 18:10 • KAJOT ARENA, kapacita 7200 diváků • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Fantastický a dramatický zápas rozhoduje definitivně MILAN HRUŠKA gólem do prázdné brány. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    58:52
    Pöpperle zůstává na střídačce. Sparta to zkusí v šesti!
     
    58:31
    Broš dorážel svou vlastní střelu a v tutovce nedává. Při Brnu stojí snad všichni svatí.
     
    57:30
    Bližnák s Hruškou vyloučeni za hrubost.
     
    56:50
    Velká šance Sparty, Broš se dokázal prosadit mezi několika hráči a dostat se až před Trvaje, ten chytá.
     
    54:27
    Obrovská šance Sparty a v ní Jánský, který si všiml nepozornosti brněnské obrany. Zakončení však nezvládl. Navíc dostává dvě minuty.
     
    51:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hodně prapodivná branka. Nikdo z hráčů Komety nehrál, protože v rohu kluziště ležel Kováčik, čekalo se na přerušení. Sudí však hru nepřerušili a PETER JÁNSKÝ tak pohodlně vstřelil branku. Ani Trvaj vůbec nehrál, takže pro Jánského to nebyl žádný problém zakončit kotouč do prázdné brány. Asistence: Sasha Treille.
     
    49:58
    To byla rána jako z kulometu. Petrovický přihrál svému krajanovi Kováčikovi na modrou, ten se s ničím nepáral a rovnou vystřelil. Kotouč skončil na Pöpperle břevnu!
     
    49:38
    Vyloučení na obou stranách. Za Brno Tomáš Malec, za hosty Sasha Treille, oba za hrubost. Bude se hrát 4/4.
     
    48:30
    V Brně je znovu vyprodáno, dnešnímu utkání přihlíží 7200 diváků.
     
    41:36
    Lapšanský se zjevil před Trvajem sám! Těsně minul pravou tyč.
     
    38:13
    To jsou věci, to jsou věci. Jánský nahodil z levého kruhu na Sashu Treilleho, který byl nikým neatakován před bránou a mohl pohodlně zakončit. Jenže v klíčový moment kotouč poskočil a Treille máchl na prázdno!
     
    35:49
    Navíc budou mít k dispozici přesilovku. Vyloučen je Švrček za zdržování hry.
     
    31:40
    Štiplavou střelu vyslal Sersen, těsně nad. Následně objel celou bránu Sasha Treille a naštěstí pro Kometu nestačil zasunout kotouč do prázdné brány. Gólman Komety nějakým zázrakem touš zachytil.
     
    25:06
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kdo ale dokázal zakončit přesně, tím byl RADEK DLOUHÝ. Ten se šikovně natlačil před bránu, kde byl sice zpracováván obránci Sparty, ale silný domácí útočník se nacpal před brankoviště a tam krásně zakončil nenechytalně pod Pöpperleho víko. Pochvalu za krásnou přihrávku zaslouží slovenský veterán Petrovický. Asistence: Róbert Petrovický, Tomáš Divíšek.
     
    23:19
    Peter Jánský vyloučen za nedovolené bránění. Přesilovka pro změnu pro Brno. Celkově pátá.
     
    21:29
    Tak to byla akce jako z učebnice. Bližňák se šikovně uvolnil, poslal přihrávku do jízdy na Tenkráta a ten se snažil blafákem překonat Trvaje, ten ale s vypětím všech sil a velké dávky štěstí znemožnil hostům vyrovnat. Jednoznačně nějvětší tutovka hostů v tomto zápase.
     
    21:01
    Vyloučen Žižka, teda autor nedávné šance, menší trest sekání. Spartě začíná další přesilovka.
     
    20:46
    A Kometa začíná velkou šancí Žižky, který byl z ničeho nic sám před bránou, ale Pöpperle si dokázal levou tyč pohlídat.
     
    18:21
    A pro Spartu nastanou horké momenty. Sersen podrazil zakončujícího Čermáka, který byl sám před Pöpperlem. Sparta bude hrát ve třech.
     
    17:15
    Opět se nebude hrát ve standardním počtu hráčů na hřišti. Tomáš Malec si došel pro faul Yoricka Treilleho, jenž ho podrazil. V závěru třetiny třetí přesilovka modrobílé sestavy.
     
    14:44
    Radek Dlouhý putuje na trestnou lavici za sekání. Milam se za krátkou dobu vrátí a druhou přesilovku si zahrají také hosté.
     
    12:50
    Přesilovka Brna bude záhy pokračovat. Milam fauloval docela zbytečně ve středním pásmu Erata a putuje po zásluze za katr.
     
    10:30
    K Bičánkovi se odrazil kotouč a jeho tvrdá bomba prosvištěla kolem levé tyče. Následně další tutovka. Vašíček pálil, před bránou byl sám Tomáš Svoboda, který přímo trestuhodně zahazuje největší šanci zápasu. Netrefuje se totiž do prázdné brány!
     
    10:14
    Angel Krstev přidržel Divíška na tresty máme vyrovnáno 1:1. První přesilovku v utkání si zahrají také domácí.
     
    08:26
    Naopak Brňané mohli v oslabení udeřit! Divíšek ujel ve dvojici s Jakubem Svobodou, prvně jmenovaný místo přihrávky volil střelu a Pöpperle dokázal zasáhnout. Každopádně další důkaz toho, že Brňané oproti včerejšku jsou daleko živější.
     
    07:05
    Vyloučen Milan Hruška za držení protihráče. První přesilovka Sparty v zápase a vůbec první vyloučení v utkání.
     
    07:05
    Obrovská šance Komety a v ní opět Radek Dlouhý. Čermák mu předložil kotouč před bránu, kde se Dlouhý ocitl zcelá sám, ale nedokázal kotouč zvednou tam, kam by bylo třeba. Pöpperle vytasil skvělý zákrok betony.
     
    02:34
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tlak a úvodní nástup Brna přinesl své ovoce. Krásnou akcí se prezentoval HYNEK ZOHORNA, který se prohnal kolem Kasíka a přesnou střelou mezi betony překonal Pöpperleho. Ten možná přes clonícího beka pořádně neviděl na kotouč. Kometa vede 1:0 a oproti včerejšku působí daleko živějším dojmem a hýří aktivitou. Asistence: Tomáš Žižka a Jan Švrček.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 3. Zohorna (Žižka, Švrček), 26. Dlouhý (Petrovický, Divíšek), 60. Hruška (Divíšek) - 52. Jánský (Treille S.)


    HC Kometa Brno: Trvaj - Žižka, Kováčik, Vašíček, Bičánek (C), Švrček, Hruška, Malec - Svoboda Jaroslav, Čermák, Dlouhý - Erat, Petrovický, Koreis - Svoboda Tomáš, Divíšek, Svoboda Jakub - Polodna, Zohorna, Balej - Švaňhal. Trenéři: Venera, Oslizlo.
    HC Sparta Praha: Pöpperle – Sersen, Krstev, Milam, Hanzlík, Philipp, Kasík, Husák – Pacovský, Broš (C), Rachůnek Ivan – Ton, Bližňák, Tenkrát – Jánský, Foster, Treille Sacha – Rachůnek Tomáš, Treille Yorick, Lapšanský – Žálčík. Trenéři: Jandač, Žemlička, Martinec.

    Rozhodčí: Jeřábek, Fraňo - Gebauer, Lederer

    Diváci: 7200 (vyprodáno)
    bahis siteleri