Chomutov – HC Litvínov 6:1 (kon.)
konec
HK Baník Karviná
4:6 (0:0, 2:1, 5:4)
AZ Havířov
Čtvrtek 15.03.2012, 18:00Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    Robert říčka jel sám na branku, ale Iláš mu puk vypíchl holí. Javín však nedokázal uhlídat JANA DANEČKA, který pohodlně dorazil za čáru. Zřejmě je rozhodnuto. Asistence: Robert Říčka.
     
    56:29
    Karviná právě vstřelila branku!
    JAN BLATOŇ jel sám na Adama Vrbu, kterého rozhýbal a poslal puk mezi jeho betony! Asistence: Tomáš Urbánek, Jan Sznapka.
     
    52:46
    Havířov právě vstřelil branku!
    Martin Potočný uháněl sám na Iláše, ale nepodařilo se mu jej překonat. To ho však nemuselo mrzet, jelikož situaci dojel MICHAL SZTEFEK, který završuje hattrick a posílá AZ do dvoubrankového vedení. Asistence: Martin Potočný.
     
    50:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Martin Potočný prokázal pozici nejlepšího havířovského nahrávače a MICHAL SZTEFEK potvrzuje pozici nejlepšího střelce, poté, co jeho pas uklidil do prázdné branky. Asistence: Martin Potočný, Vít Stránský.
     
    45:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    MARTIN POTOČNÝ vybruslil zpoza branky a z otočky branky poslal po zemi puk mezi betony Davida Iláše, který si nyní vybral slabší chvilku. Asistence: Sztefek, Stránský.
     
    43:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    MICHAL SZTEFEK je v této sérii zkrátka k nezastavení! Ujal se puku za brankou. vybruslil si před Iláše a přesnou střelou pod horní tyč zavěsil. Asistence: Martin Potočný.
     
    41:55
    Karviná právě vstřelila branku!
    Vladimír Luka měl gólovou šanci, ale branku minul. Puk se však od zadního mantinelu odrazil k druhé tyči, kde číhal MAREK IVAN a ten jen doklepl za čáru. Asistence: Vladimír Luka, Michal Novák.
     
    34:03
    Havířov právě vstřelil branku!
    ANTONÍN PECHANEC stál přímo ve středu levého kruhu (z pohledu hry) a přesně propálil Iláše k bližší tyči. Asistence: Daniel Kraft, Jan Maruna
     
    25:52
    Karviná právě vstřelila branku!
    Moravec jel v tandemu s Ivanem proti jedinému obránci a MAREK IVAN trestá zranění svého spoluhráče. Asistence: David Moravec, David Galvas
     
    21:07
    Karviná právě vstřelila branku!
    Až nyní kouzlo prolamuje VLADIMÍR LUKA, který se projel po celém hřišti, prokličkoval havířovské beky a v přečíslení dva na jednoho místo přihrávky na Studeného volil střelu k tyči! Bez Asistence.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 22. Luka, 26. Ivan (Moravec, Galvas), 42. Ivan (Luka, Novák), 57. Blatoň (Urbánek, Sznapka) - 35. Pechanec (Kraft, Maruna), 44. Szefek (Potočný), 46. Potočný (Sztefek, Stránský), 51. Sztefek (Potočný, Stránský), 53. Sztefek (Potočný), 59. Daneček (Řička)


    HK Baník Karviná: Iláš (Žídek) - Javín, Sznapka, Hegegy, Štefanka, Urbánek, Galvas, Tomis - Mikšan, Moravec, Samiec, Luka, Ivan, Studený, Holuša, Blatoň, Novák, Rosůlek, Ciupa, Orság
    AZ Havířov: Vrba (Matoušek) Máchálek, Rimmel, Vydra, Krisl, Zientek M., Balčík - Zientek L. - Maruna, Pechanec, Říčka, Sztefek, Stránský, Potočný, Lhostký, Klimša, Brezani, Kraft, Daneček, Pavlas

    Rozhodčí: Škorbák – Goňa, Smilek
    bahis siteleri