Dynamo Moskva – N.Novgorod 3:4 (po pr.) | Mytišči – Petrohrad 2:1 (po pr.)
po prodl.
Atlant Mytišči
2:1 (0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)
SKA Petrohrad
Sobota 17.03.2012, 14:30 • Aréna Mytišči • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:38
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Obránce Semjonov si sjel až do prostoru kruhu, odkud vypálil. Odražený kotouč se dostal k modré čáře, kde číhal JANNE NISKALA, jehož dělovka skončila až v síti. Brankář Štěpánek okamžitě vyjel za hlavním rozhodčím s tím, že gól nemůže platit, neboť byl podle jeho názoru nedovoleně atakován v brankovišti. Sudí ovšem jeho protest nevyslyšeli a branku uznali. Atlant tak snižuje stav série na 1:2 ze svého pohledu.
     
    60:48
    Po dlouhé poradě s kolegou u videa nakonec sudí Baluška rozpažil na znamení, že gól neplatí. Průcha tečoval puk vysokou holí.
     
    60:48
    Obránce Kalinin nahazoval puk od modré čáry, před Barulinem tečoval střelu hokejkou Průcha. Hlavní rozhodčí Baluška se jde poradit s videorozhodčím, zda se nejednalo o vysokou hůl.
     
    45:11
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Domácí po pohledné kombinaci srovnávají. Žerděv se elegantně zbavil obránce Višněvskiho, načež předložil přesnou přihrávku PATRIKU ZACKRISSONOVI, pro kterého už nebyl žádný problém trefit odkrytou část branky.
     
    42:07
    Obránce Pěrvyšin si v souboji přidržel Gluchova, což neuniklo pozornosti hlavního rozhodčího. Atlant bude mít dobrou možnost vyrovnat.
     
    38:36
    Petrohrad si na konci druhé části zahraje přesilovku, za nedovolené bránění je vyloučen Zackrisson.
     
    28:05
    Obránce Pěrvyšin podrazil v jasné šanci Žerděva a rozhodčí ho vykázali na trestnou lavici. Domácí budou hrát přesilovku.
     
    25:41
    Žerděv přihrál od mantinelu Radivojevičovi, který si to namířil mezi kruhy, odkud ale síť za Štěpánkem nerozvlnil.
     
    24:56
    Důrazný obránce Denisov zastavil u mantinelu Rybakova, pro což neměli rozhodčí pochopení a poslali Denisova za katr. Kouč Říha jen kroutí hlavou.
     
    13:54
    Lewandowski chtěl na Štěpánka vyzrát bekhendovou kličkou, jenže český gólman mu jeho úmysl vykryl.
     
    13:54
    Lewandowski se dostal do samostatného nájezdu, z kterého jej vyrušil Vitalij Višněvskij, za což hlavní rozhodčí nařídil trestné střílení.
     
    11:46
    Ovšem družina kouče Říhy má po přesilovce, proti pravidlům se provinil Tichonov.
     
    11:42
    Hosté budou hrát další přesilovku, za držení je vyloučen Niskala.
     
    10:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ukázkovou kombinaci předvedli hráči Petrohradu. FJODOR FJODOROV si najel na modrou čáru, kde přihrál Něprjavevovi, který mu puk vrátil, a ruský útočník se ve vyložené šanci již nemýlil.
     
    09:38
    Pozornost Barulina chtěl vyzkoušet hbitý Afinogenov, který vystřelil přes obránce Nurislamova, ale ke své smůle trefil jen břevno.
     
    05:55
    Záhy se na opačné straně hřiště objevil obránce Koltsov sám před Barulinem, ale forhendovou kličkou ho nepřekonal. Následně se dopustil nedovoleného zákroku Rudenko, hosté tak budou hrát přesilovku čtyři na tři.
     
    04:20
    Po vhazování se do menší potyčky pustili Radivojevič a Makarov, oba kohouty poslali rozhodčí zchladit hlavu na trestnou lavici.

    Michal Šandor

    Branky a nahrávky: 46. Zackrisson (Žerděv), 66. Niskala (Semjonov) - 11. Fjodorov (Něprjajev)


    Atlant Mytišči: Barulin (Kotčněw) - Semjonov, Niskala, Zubarev, Nurislamov, Ternavskij, I. Višněvskij - Zackrisson, Andersson, Žerděv - Lewandowski, Upper, Radivojevič - Rybakov, Kablukov, Rudenko - Šiškanov, Musatov, Gluchov.
    SKA Petrohrad: Štěpánek (Ježov) - Koltsov, Kalinin, Denisov, Pěrvyšin, V. Višněvskij, Vorobjov, Grebeškov - Průcha, Tichonov, Thoresen - Martensson, Afinogenov, Weinhandl - Něprjajev, Fjodorov, Arťuchin - Makarov, Monachov, Tarasenko.

    Rozhodčí: Baluška, Ronn - Zacharenkov, Morozov

    Diváci: 6800
    bahis siteleri