Dynamo Moskva – N.Novgorod 3:4 (po pr.) | Mytišči – Petrohrad 2:1 (po pr.)
po prodl.
Dynamo Moskva
3:4 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 17.03.2012, 14:00 • MSA Lužniki, Moskva • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Strhující utkání končí vítězstvím pasivnějšího celku, hosté dvakrát využili přesilovou hru a ujímají se v sérii vedení! Loučí se s Vámi Petr Dejnožka. (17:03:19)
     
    77:12
    Konec zápasu.
     
    77:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo vítězí! Prodloužení jasně ovládali domácí hráči, soupeř si téměř neškrtl, ale přesilová hra mu pomohla k vítězství dnešního utkání! Od vlastní branky založil akci MARTIN THÖRNBERG, vyměnil si kotouč s jedním ze spoluhráčů a po provedení perfektní bekhendové kličky posílá Nižnyj Novgorod v sérii do vedení 2:1 - 3:4 po prodloužení! Bez asistence.
     
    77:03
    Domácí vyhazují až za Kovala.
     
    76:32
    A je tu přesilová hra a zahraje si ji Torpedo. Za držení putuje za katr Juri Babenko (DMS). Hosté mají obrovskou šanci rozhodnout dnešní duel.
     
    76:04
    Opticky se hra trochu vyrovnala, uvidíme, jak dlouho toto tempo vydrží hosté stíhat.
     
    75:12
    Novgorod měl zřejmě první větší příležitost v prodloužení. Kim Hirschovitz se tlačil do brankoviště, ale brankář Jerjomenko uzavřel prostor u své levé tyče!
     
    74:13
    A domácí rozjíždí další akci zpoza vlastní branky. Řekl bych, že Torpedo již chce konec prvního prodloužení, aby si mohlo trochu oddechnout.
     
    73:53
    A stále hosté nemohou vystřídat. Vše však jsití Koval.
     
    73:11
    Torpedo již doslova tahá nohy, oslabená pětka je tam již asi dvě a půl minuty. Takový to tlak se jen tak nevidí!
     
    72:38
    Hosté se posledních pět minut doslova nedostali z pásma a bojují o přežití. Dynamo již několikrát mohlo rozhndout, zatím se to nepovedlo.
     
    71:29
    Nyní se již hraji i nervy! Konkov zbytečně dotíral na brankáře Kovala a mstít se mu šel Galuzin. I tentokrát však budou pořadatelé na trestných lavicích bez práce.
     
    71:04
    Další akci Moskevských zastavil ofsajd.
     
    70:23
    Marek Kvapil měl na hokejce vítěznou branku, udělal kličku do středu, ale jeho ránu tahem Koval s vypjetím všech sil dokázal zlikvidovat!
     
    68:03
    Další střela na Vitalije Kovala. Již desátý pokus svého týmu vyslal Soin.
     
    67:27
    Komarov si přijel ještě dorazit svoji střelu a trochu šťouchl do gólmana. To se nelíbilo Jevsejenkovi a dal mu čuchnout ke svým rukavicím. Vylučovat rozhodčí nehodlá.
     
    66:54
    Klepiš se obáčel okolo branky, ale byl čistě odtlačen hostujícími obránci.
     
    66:09
    Hraje se nahoru dolů, oba celky si dokáží vytvořit slušné příležitosti. Dnešní zápas může trvat již jen chvíli a nebo tu také můžeme být pořádně dlouho.
     
    65:29
    Konkovova střela končí ve výstroji Kovala. Domácí zůstanou v útočném pásmu.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 2. Klepiš (Kvapil), 40. Anisin, 55. Gorovikov (Anisin) - 39. Makarov (Varlamov, Jevsejenkov), 47. Thörnberg (Makarov), 56. Nilsson, 78. Thörnberg


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Volkov A.) - Graňák, Gorochov, Solovjov, Jalasvaara, Šadilov, Novák, Barancev - Gorovikov, Kokarev, Anisin - Soin, Komarov, Konkov - Šafigulin, Volkov K., Babenko - Klepiš, Pestunov, Kvapil
    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (Bespalov) - Malenkič, Hietanen, Varlamov, Valilev, Tjuljapkin, Jevsejenkov, Galuzin - Makarov, Ugarov, Thörnberg - Zajnullin, Gorbunov, Nilsson - Varnakov, Hirschovits, Krikunov - Valujskij, Romanovskij, Potapov

    Rozhodčí: Bělov, Kadyrov - Gorděnko, Děďulja
    bahis siteleri