Dynamo Moskva – N.Novgorod 3:4 (po pr.) | Mytišči – Petrohrad 2:1 (po pr.)
po prodl.
Dynamo Moskva
3:4 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 17.03.2012, 14:00 • MSA Lužniki, Moskva • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    77:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo vítězí! Prodloužení jasně ovládali domácí hráči, soupeř si téměř neškrtl, ale přesilová hra mu pomohla k vítězství dnešního utkání! Od vlastní branky založil akci MARTIN THÖRNBERG, vyměnil si kotouč s jedním ze spoluhráčů a po provedení perfektní bekhendové kličky posílá Nižnyj Novgorod v sérii do vedení 2:1 - 3:4 po prodloužení! Bez asistence.
     
    55:19
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    To jsou zvraty! Torpedo potřetí v zápase dokázalo smazat ztrátu jednoho gólu a nyní to bylo opravdu rychle! Jen několik málo sekund po Gorovikově gólu posílal přihrávku před branku Jerjomenka ROBERT NILSSON a domácí bek si srazil kotouč za záda brankáře Dynama - 3:3! Asistence:
     
    54:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenže paradoxně po dobře ubráněném oslabení se dostává Dynamo do vedení! Torpedo ztratilo kotouč, ten se dostal na kruhy na hůl ALEXANDERA GOROVIKOVA a on ho mezi betony Kovala poslal do sítě - 3:2! Hosté mají tedy co dělat, aby potřetí v zápase smazali ztrátu! Asistence: Michail Anisin
     
    46:13
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A první nakouknutí do útočného pásma ve třetí třetině v podání Novgorodu končí gólem! Obrovský kus práce předvedl Dmitrij Makarov, který si vzal puk, objel branku a poté ho výstavně předložil MARTINU THÖRNBEGOVI, který trefil místo u levé Jerjomenkovy tyče - 2:2! Asistence: Dmitrij Makarov.
     
    39:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A Dynamo využívá dvě vteřiny před koncem druhé třetiny přesilovou hru! MICHAIL ANISIN si s kotoučem vybruslil z rohu kluziště a přesnou střelou pod ruku brankáře Kovala posílá Dynamo opět do vedení - 2:1! Bez asistence.
     
    38:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Sedmá střela v zápase na branku Jerjomenka znamená srovnání skóre! Hosté dokázali využít přesilovou hru, když na modré čáře místo střely volil přesný pas na DMITRIJE MAKAROVA Varlamov a ten dopravil kotouč za přesouvajícího se Jerjomenka - 1:1! Asistence: Segej Varlamov a Alexandr Jevsejnekov.
     
    01:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku dnešního zápasu a postarala se o ní česká dvojice! Marek Kvapil vypálil z prostoru mezikruží, puk se o mantinel odrazil před branku na čepel JAKUBA KLEPIŠE a ten kotouč dorazil za záda Kovala - 1:0! Asistence: Marek Kvapil.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 2. Klepiš (Kvapil), 40. Anisin, 55. Gorovikov (Anisin) - 39. Makarov (Varlamov, Jevsejenkov), 47. Thörnberg (Makarov), 56. Nilsson, 78. Thörnberg


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Volkov A.) - Graňák, Gorochov, Solovjov, Jalasvaara, Šadilov, Novák, Barancev - Gorovikov, Kokarev, Anisin - Soin, Komarov, Konkov - Šafigulin, Volkov K., Babenko - Klepiš, Pestunov, Kvapil
    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (Bespalov) - Malenkič, Hietanen, Varlamov, Valilev, Tjuljapkin, Jevsejenkov, Galuzin - Makarov, Ugarov, Thörnberg - Zajnullin, Gorbunov, Nilsson - Varnakov, Hirschovits, Krikunov - Valujskij, Romanovskij, Potapov

    Rozhodčí: Bělov, Kadyrov - Gorděnko, Děďulja
    bahis siteleri