Litoměřice – Písek 3:2 (po pr.) | Most – Kadaň 4:2 (kon.) | Beroun – Šumperk 4:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
HC Kometa Brno
Sobota 17.03.2012, 18:10Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:23
    Domácí ale o krátkou přesilovku rychle přicházejí. Angel Krstev vyjel z trestné, ale hned se na zahřáté místo znovu posadí. Při jeho útočném snažení se dopustil vysoké hole.
     
    33:52
    Leoš Čermák teď ve středním pásmu srazil Tomáše Rachůnka a počet hráčů na ledě se srovná. Minutu a třináct vteřin budeme pokračovat ve čtyřech, pak si Pražané zahrají krátkou přesilovku .
     
    33:05
    Brněnské útočné snažení si vynutilo přestupek proti pravidlům Angela Krsteva. Hosté budou hrát další přesilovku. Jejich tlak se tak ještě rozroste.
     
    29:30
    A máme tu další potyčku. Teď se strhla kvůli Petru Tenkrátovi. Hráči si teď navzájem "čichali k rukavicím". Ruce v obličeji protihráčů, to se musí trestat. Tenkrát a Čermák jsou vyloučení za hrubost. Pokračujeme ve čtyřech bruslařích na obou stranách.
     
    25:13
    Jakub Koreis a Alex Foster vyloučeni na 2+2 minuty za hrubost v následné potyčce.
     
    20:28
    A hned zezačátku druhého dějství je vyloučen Peter Jánský za nedovolené bránění. Brno má možnost na vyrovnání.
     
    15:06
    Druhá přesilovka pro Spartu, Hynek Zohorna hrál vysokou holí a daruje Spartě dvouminutovou početní výhodu.
     
    09:41
    Ale Pražané teď hráli v pěti, což se musí potrestat. Brno teď bude mít minutovou početní výhodu pěti proti třem. Trest odpykává Yorick Treille.
     
    08:43
    Michal Sersen si odjíždí sednout za faul vysokou holí. Je tu tedy šance na brněnské vyrovnání.
     
    05:30
    Tomáš Žižka je prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu. Proviněním (zdržování hry) tak daruje Spartě první přesilovou hru. Uvidíme, jak domácí hru v početní převaze trénovali.

    Oliver Sálus

    Branky a nahrávky: 8. S. Treille (Foster, Krstev) - 22. Petrovický (Vašíček, T. Svoboda), 40. Dlouhý (Jar. Svoboda, Čermák), 59. Čermák


    HC Sparta Praha: Falter - Krstev, Sersen, Milam, Jan Hanzlík, Philipp, Kasík, Husák - Pacovský, Broš, I. Rachůnek - Ton, Bližňák, Tenkrát - Jánský, Foster, S. Treille - Y. Treille, T. Rachůnek, Lapšanský - Žálčík. Trenéři: Jandač, Žemlička a Martinec.
    HC Kometa Brno: Trvaj – Žižka, Kováčik, Hruška Milan, Vašíček, Bičánek (C), Švrček, Malec – Svoboda Jaroslav, Čermák, Dlouhý – Balej, Koreis, Petrovický – Svoboda Tomáš, Divíšek, Svoboda Jakub – Švaňhal, Zohorna Hynek, Polodna – Křivohlávek. Trenéři: Venera a Oslizlo.

    Rozhodčí: Šindler, Kubuš - Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri