Litoměřice – Písek 3:2 (po pr.) | Most – Kadaň 4:2 (kon.) | Beroun – Šumperk 4:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
HC Kometa Brno
Sobota 17.03.2012, 18:10Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je dobojováno! Brněnská Kometa je nakonec tím týmem, který získo pro pondělní utkání mečbol. LEOŠ ČERMÁK se dostal přes modrou čáru a zavěsil do prázdné sparťanské brány.
     
    39:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometě se v této sérii opravdu daří dávat góly do šatny. Po chybe ve středním pásmu ujížděli hosté ve dvou proti jedinému obránci. Jaroslav Svoboda předložil puk RADKU DLOUHÉMU, který jednoduše prostřelil klouzajícího Faltera. Asistence: Jaroslav Svoboda a Leoš Čermák.
     
    22:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometě stačila jediná akce k využití přesilové hry! Zpoza brány šikovně vybruslil až na modrou Tomáš Svoboda, vyslaný projektil z jeho hole dorazil za ležícího Faltera ROBERT PETROVICKÝ. Asistence: Jiří Vašíček a Tomáš Svoboda.
     
    07:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácím hráčům se daří využít druhá přesilová hra v této sérii. SACHA TREILLE dorazil svou vlastní střelu za Trvajova záda. Domácí se tak poprvé v sérii ujímají vedení v zápase. Asistence: Alex Foster a Angel Krstev.

    Oliver Sálus

    Branky a nahrávky: 8. S. Treille (Foster, Krstev) - 22. Petrovický (Vašíček, T. Svoboda), 40. Dlouhý (Jar. Svoboda, Čermák), 59. Čermák


    HC Sparta Praha: Falter - Krstev, Sersen, Milam, Jan Hanzlík, Philipp, Kasík, Husák - Pacovský, Broš, I. Rachůnek - Ton, Bližňák, Tenkrát - Jánský, Foster, S. Treille - Y. Treille, T. Rachůnek, Lapšanský - Žálčík. Trenéři: Jandač, Žemlička a Martinec.
    HC Kometa Brno: Trvaj – Žižka, Kováčik, Hruška Milan, Vašíček, Bičánek (C), Švrček, Malec – Svoboda Jaroslav, Čermák, Dlouhý – Balej, Koreis, Petrovický – Svoboda Tomáš, Divíšek, Svoboda Jakub – Švaňhal, Zohorna Hynek, Polodna – Křivohlávek. Trenéři: Venera a Oslizlo.

    Rozhodčí: Šindler, Kubuš - Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri