Sweden Selects – Czech Selects Red 0:4 (kon.) | Czech Selects Red – West Coast 3:1 (kon.)
konec
Sweden Selects
0:4 (0:1, 0:3)
Czech Selects Red
Pátek 27.04.2012, 09:0099 WSI Bolzano
Partner:
     
    34:30
    Czech Selects Red právě vstřelili branku!
    Další využitá přesilovka českého týmu! Štaifovu střelu od modré dokázal šikovně před Löfgrenem tečovat RICHARD ZEMÁNEK a švédský gólman byl naprosto bezmocný. Asistence: Petr Štaif.
     
    31:10
    Czech Selects Red právě vstřelili branku!
    Klasickou přesilovku již český výběr dokázal využít, ikdyž trošku netradičně. MARTIN NEČAS se dostal do samostatného úniku a po blafáku zkušeně zasunul do prázdné klece. Bez asistence.
     
    22:31
    Czech Selects Red právě vstřelili branku!
    Rychlé přečíslení českého týmu. Ten vyřešil situaci tři na jednoho ideálně. Hejduk ještě poslal do druhé vlny na najetého VÁCLAVA BURDU a ten se z první nemýlil. Asistence: Tomáš Hejduk.
     
    06:53
    Czech Selects Red právě vstřelili branku!
    Český výběr se konečně dočkal zasloužené vedoucí branky. Horský střílel tvrdě od modré a čeští diváci již zvedali ruce nad hlavu, opět z toho byla jen horní tyč. K dorážce se ovšem dostal DOMINIK DANOV a s přehledem do prázdné kasy dorazil touš. Asistence: Matouš Horský.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 7. Danov (Horský), 23. Burda (Hejduk), 32. Nečas, 35. Zemánek (Štaif)


    Sweden Selects: Wallden (Löfgren) – Roykas-Marthinsen, Beckman, Lagerberg, Egle, Asplund, Tellstrom, Sodergran, Johansson, Vizbelis, Holmqvist, Keisu, Lexenberg, Četverikov, Walterholm, Cipruss.
    Czech Selects Red: Tměj (Pavlát) – Gaspar, Bednář, Trejbal, Horský, Štaif, Zemánek, Nečas, Svoboda, Hnát, Danov, Pour, Hejduk, Bukač, Burda, Radina.

    Rozhodčí: Beatens (CAN), Wiest (SUI)
    bahis siteleri