Česko – Finsko 2:3 (po pr.) | Rusko – Švédsko 4:2 (kon.)
po prodl.
Česko
2:3 (2:0, 0:2, 0:0 - 0:1)
Finsko
Sobota 28.04.2012, 14:00 • KAJOT ARENA (kapacita 7200) • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:27
    Finsko právě vstřelilo branku!

    Je hotovo, bonusový bod berou Finové. Poté, co Kašpar ztratil puk v útočném pásmu podniklo Finsko rychlý protiútok, na jehož konci byl TUOMAS KIISKINEN. Ten poté z levého kruhu přesně vymetl vzdálenější horní roh branky, Štěpánkova lapačka byla krásná. Bez asistence.
     
    31:03
    Finsko právě vstřelilo branku!

    A je vyrovnáno. Aktivní MIKKO MÄENPÄÄ dnes poněkolikáté zkusil vypálit do modré a tentokrát mu to vyšlo. Trefil přesně levý horní roh branky bezmocného Jakuba Štěpánka. Finové tak využivají přesilovou hru. Asistence: Juuso Hietanen, Jussi Jokinen.
     
    26:43
    Finsko právě vstřelilo branku!

    Hosté střílejí kontaktní branku. Jaakola nahodil puk do útočného pásma odjel střídat. Od zadního mantinelu se ale touš zvláštně odrazil před branku, kde byl připraven LENNART PETRELL, jenž se přesně trefil bližší tyči a překonal Štěpánka. Asistence. Topi Jaakola.
     
    16:51
    Česko právě vstřelilo branku!

    Přesně v momenty, kdy Čáslava naskočil z trestné lavice na hřiště se Češi podruhé prosazují. LUKÁŠ KAŠPAR zavezl po levém hrazení puk do útočného pásma, napřáhl a vypálil směrem na vzdálenější tyč. Petri Vehahnen sice dráhu letu touše viděl, přesto na černý kus gumy nedosáhl. Asistence: Jiří Novotný.
     
    13:28
    Česko právě vstřelilo branku!

    Jenomže z tlaku přeci jen rezultuje česká branka. Petr Nedvěd u levého mantinelu podržel puk a čekal, až před branku sjede ONDŘEJ NĚMEC. Tomu přesně načasoval přihrávku a obránce z Čerepovce si připsal již druhou branku na tomto turnaji. Asistence: Petr Nedvěd, Aleš Hemský.
    Marken.cz

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 14. Němec (Nedvěd, Hemský), 17. Kašpar (Novotný) - 27. Petrell (Jaakola), 32. Mäenpää (Hietanen, Jokinen), 63. Kiiskinen


    Česko: Štěpánek - Nakládal, Blaťák, Čáslava, Kutlák, Krajíček, Mojžíš, Němec, Kindl - Tenkrát, Plekanec (C), Tlustý - Vincour, Nedvěd, Vondrka - Hemský, Koukal, Průcha - Petružálek, Novotný, Kašpar - Kovář.
    Finsko: Vehanen - Mäenpää, Hietanen, Söderholm, Kousa, Järvinen, Väänänen, Jaakola, Kukkonen - Kiiskinen, Koivu, Jokinen - Pesonen, Immonen, Granlund - Pyörälä, Kapanen, Kontiola - Petrell, Nokelainen, Pihlström - Kuparinen

    Rozhodčí: Anisimov, Olenin (oba RUS) - Blümel, Tošenovjan (oba CZE)

    Diváci: 6905
    bahis siteleri