Česko – Finsko 2:3 (po pr.) | Rusko – Švédsko 4:2 (kon.)
konec
Rusko
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
Švédsko
Sobota 28.04.2012, 18:30 • KAJOT ARENA, Brno. • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Jenže příchází zřejmě definitivní úder. Po kompletním rozebrání obrany Švédů se raduje poměrně jednoduchým způsobem NIKOLAJ ŽERDĚV, který dopravil kotouč do prázdné brány. Krásná kombinační akce může nést punc gólová. Asistence: Alexej Těreščenko a Danis Zaripov.
     
    55:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    A šance se uchopili skvěle. Švédové jsou zpět v zápase a publikum je ve varu. MATTIAS KARLSSON napřáhl na modré čáře a kotouč zapadl do sítě. Varlamov vůbec nic neviděl a musel tak lovit podruhé kotouč ze své sítě. Využitá přesilovka, přičemž tato činnost dnes Švédům příliš nešla. Asistence: Niklas Olaousson, Jesper Fasth.
     
    38:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Dlouhou dobu jsme čekali na jeden jediný gól a najednou sledujeme gólovou smršť. Švédové se dokázali bleskurychle oklepat z ruské kanonády a vytvořili si rychlý brejk, který končí snížením na 3:1. Na Varlamovu bránu se řítila dvojice Andersson a NIKLAS OLAUSSON, druhý jmenovaný dostal ideální přihrávku a tvrdou ránou rozvlnil ruskou síť. Asistence: Jonas Andersson, Staffan Kronwall.
     
    38:19
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Tak to je solidní ledová sprcha pro Švédy. V rychlém sledu inkasují potřetí. NIKOLAJ ŽERDĚV si hrál dlouho s pukem, následně objel celou bránu a snažil se zakončit do poloprázdné klece, to se mu sice nepovedlo, ale kotouč si smolně srazil do brány Lundqvist. Vlastní branka a Rusko přidává třetí gól do Fasthovy svatyně. Asistence: Alexej Těreščenko.
     
    37:29
    Rusko právě vstřelilo branku!

    Teď už ano. Ve svém druhém pokusu byl již úspěšný. NIKOLAJ KULJOMIN napřáhl z poměrně ostrého úhlu, někde v prostoru kolem levého kruhu a Fasth překvapivě pouští druhý gól. Jeho chyba to zřejmě nebyla, ruský útočník se trefil přesně do šibenice, a ta střela stála skutečně za to. Asistence: Konstantin Kornějev, Ilja Nikulin.
     
    34:44
    Rusko právě vstřelilo branku!

    A je využitá. Obrovská radost ruských fanoušků na tribuně. JEVGENIJ KUZNĚCOV si dokázal zajet za obránce, dostat se k odraženému kotouči a do prázdné brány zavěsit. Viktor Fasth se nestačil přesunout. Švédská trojice byla pod velkým tlakem, kterému nešlo odolat. Fasth dělal co mohl, ale úvodní brance zápasu nedokázal zabránit. Rusko tak dává svou vůbec první branku na turnaji. Bez asistence.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 35. Kuzněcov, 38. Kuljomin (Kornějev, Nikulin), 39. Žerděv (Těreščenko), 59. Žerděv (Těřeščenko, Zaripov) - 39. Olausson (Andersson, Kronwall), 56. Karlsson (Olausson, Fasth)


    Rusko: Varlamov (Barulin) - Nikulin, Kornějev, Nikitin, Rjasenskij, Medvědev, Denisov, Kalinin, Jemelin - Žerděv, Těreščenko, Kuljomin - Tarasenko, Svitov, Širokov - Ketov, Šipačev, Zaripov - Kuzněcov, Burmistrov, Burdasov, Bodrov.
    Švédsko: Fasth V. (Enroth) - Kronwall, Ekholm, Frogren, Karlsson, Hedman, Ahnelöv, Brodin - Harju, Lundqvist, Pettersson - Omark, Persson, Andersson - Landeskog, Järnkrok, Larsson - Zackrisson, Olausson, Fasth J., Bang, Lundh.

    Rozhodčí: Martin Fraňo, Vladimír Šindler - Jiří Gebauer, Vít Lederer.
    bahis siteleri