Palermo – Catania 1:1 (kon.) | Cagliari – Chievo 0:0 (kon.) | AS Řím – Neapol 2:2 (kon.)
konec
AS Řím
2:2 (1:0)
SSC Neapol
Sobota 28.04.2012, 20:45Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    88
    AS Řím právě vstřelilo branku!

    AS vyrovnávají stav dnenšího utkání! Po centru Talla ze strany se k míči prodral FABIO SIMPLICIO, který střelou do horní poloviny brankiy nedal žádnou šanci brnakáři De Sanctisovi.
     
    67
    Neapol právě vstřelila branku!

    Neapol otáčí utkání a ujímá se vedení! Po chybné rozehrávce domácích šel EDINSON CAVANI do rychlého protiútoku, před vápnem si výborně útočník Neapole poradil s obráncem a křižnou střelou do horního rohu branky vstřelil gól.
     
    49
    Neapol právě vstřelila branku!

    Hosté srovnávají! Neapol rozehrála roh na na nabíhajícho CAMILA ZUNIGU, který si dobře naběhl před vápno a neuvěřitelnou dělovkou z velké dálky přesně k tyči vrací Neapol do utkání.
     
    42
    AS Řím právě vstřelilo branku!

    Domácí se ujímají vedení! Centrovaný míč Rosiho ze strany našel přesně nohu nabíhajícho MARQUINHA, který střelou pod břevno nedal šanci zakročit brankáři De Sanctisovi.

    Dominik Rejthar

    Branky: 42. Marquinho, 88. Simplicio - 49. Zuniga, 67. Cavani

    Karty:   34. Taddei (ASR), 76. Heinze (ASR), 79. Gago (ASR), 81. Marquinho (ASR), 89. Simplicio (ASR), 90+3. Borini (ASR) - 50. Dzemail (NEA)


    AS Řím: Lobont - Rosi, Kjaer, Heinze, Taddei - Marquinho, Gago (80. Greco), Pjanic (73. Simplicio) - Totti - Borini, Bojan (73. Tallo)
    SSC Neapol: De Sanctis - Fernandez, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Inler, Dzemaili (52. Pandiani), Zuniga - Hamšík, Cavani (74. Lavezzi)

    Rozhodčí: Rizzoli - Faverani, Stefani
    thejrc.org