Itálie – Chorvatsko 1:1 (kon.) | Španělsko – Irsko 4:0 (kon.)
konec
Itálie
1:1 (1:0)
Chorvatsko
Čtvrtek 14.06.2012, 18:00 • Městský stadion Poznaň (POL) • Mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
     
    72
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!

    A je to tady. Velice rychle na to Italové doplatili. Třetí gól na turnaji dokázal vstřelit MARIO MANDŽUKIČ, který dostal přesný pas z levé strany od Pranjiče. Chorvatský kanonýr se z ničeho nic objevil osamocený na malém vápně a prudkou ranou i s pomocí tyče rozvlnil síť do té doby znuděného Buffona. Pochválit je třeba přesný centr Pranjiče, jenž proletěl přesně na volného autora vyrovnávací branky.
     
    39
    Itálie právě vstřelila branku!

    A teď už to je zasloužený gól. Fotbalový génius ANDREA PIRLO zahrával z dvaceti metrů standardku a povedla se mu vykouzlit skutečně krásná střela, která bude jistě aspirovat do hitparády EURA. Technickou ránou přehodil zeď a vymetl všechny pavučiny v chorvatské bráně. Pletikosa se natahoval marně, proletěl se vzduchem, ale neměl sebemenší nárok. Po obdržené brance se navíc hodně zlobil na svou obranu, která se zřejmě nedokázala řádně dohodnout. V klíčový okamžik se totiž pohnula a míč zapadl k radosti italských fanoušků do sítě.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Roman Zajíček

    Branky: 39. Pirlo - 72. Mandžukič

    Karty:   57. Motta (ITA), 80. Montolivo (ITA) - 86. Schildenfeld (CRO)


    Itálie: Buffon (K) - Bonucci, Chiellini, De Rossi - Maggio, Marchisio, Pirlo, Motta (62. Montolivo), Giaccherini - Balotelli (70. Di Natale), Cassano (83. Giovinco). Trenér: Cesare Prandelli.
    Chorvatsko: Pletikosa - Srna (K), Čorluka, Schildenfeld, Strinič - Rakitič, Vukojevič, Modrič, Perišič (68. Pranjič) - Jelavič (83. Da Silva), Mandžukič (90+3. Krajnčar). Trenér: Slaven Bilič.

    Rozhodčí: Howard Webb - Michael Mullarkey, Peter Kirkup (všichni ENG)
    bahis siteleri