Německo – Švýcarsko 3:1 (kon.) | Slovensko – USA 2:2 (kon.) | Kanada – Česko 3:3 (kon.)
konec
Slovensko
2:2 (2:0, 0:1, 0:1)
USA
Čtvrtek 21.06.2012, 12:30Mistrovství světa hráčů do 20 let
Předzápasové kurzy
     
    39:25
    USA právě vstřelilo branku!
    Slováci již byli ve čtyřech, když se Američané prosazují. Od modré pálil přesně ROBERT ROTH a vyrovnal. Asistence: Eric Zimmerman.
     
    25:11
    USA právě vstřelilo branku!
    V poslední vteřině zkrácené přesilové hry je tu vyrovnání. Slovenská obrana nebyla zformovaná a TYLER WARILA přesnou střelou koriguje vývoj skóre. Asistence: Craig Holman a Mike Defazio.
     
    14:46
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo přečíslení tři na dva jako z čítanky. Dvěma přihrávkami Slováci rozhodili obránce, Kohútiar krásnou přihrávkou vybídl ke skórování MILOSLAVA CEBA, kterému stačilo pouze nastavit hůl. Asistence Roman Kohútiar a Adrián Lipovský.
     
    06:22
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci jsou odměněni za aktivitu vedoucím gólem. BRANISLAV BORSÍK si potáhl míček do útočné třetiny, pěknou střelou protáhl Mullera, od jehož lapačky se míček odrazil do branky. Asistence Mário Paulík.

    Pavel Kortus ml.

    Branky a nahrávky: 7. Borsík (Paulík), 15. Cebo (Kohútiar, Lipovský) - 26. Warila (Holman, Defazio), 40. Roth (Zimmerman)


    Slovensko: Nguyen (Thron) - Zluky, Matúš, Ľupták, Fillo, Holko, Kuzma, Dvořák, Červenka - Dírer, Bielený, Božík, Šibík, Hlaváč, Čavajda, Jurášek, Borsík, Cebo, Kohútiar, Lipovský, Paulík.
    USA: Jones (Muller) - Andreoli, Bliss, Brenner, Caba, Caron, Carter, Crossey, Defazio J., Dellechiaie, Fredrickson, Holman, Laperriere, Roth, Ruiz, Wagner, Warila, Wilson, Zimmerman, Zubik, Defazio M.

    Rozhodčí: Grewall, Šprincl
    bahis siteleri