Týmová soutěž (ženy) Jižní Korea (kon.)
konec
Týmová soutěž (ženy)

Jižní Korea

Neděle 29.07.2012, 10:00Olympijské hry - Lukostřelba
Sledujte:
     
    19:20
    Uhrály bod navíc a s výsledkem 210:209 se stávají olympijskými vítězkami! Jižní Korea tak potvrdila roli favorita v ženské lukostřelbě a že v této disciplíně a kategorii těžce hledá konkurenci.
     
    18:52
    Poslední trefa před koncem a Rusky musely trefit středový kruh, který by jim jako jediný zajišťoval možnost vítězství. To se ovšem nestalo, a tak jsou to Japonky, které berou bronzovou medaili!
     
    18:24
    Před posledním šípem měly Číňanky náskok 8 bodů, stačilo jim tak trefit alespoň 7 bodů. Přesně tohle se nakonec stalo, a tak již známe finálovou dvojici Jižní Korea - Čína.
     
    18:01
    Do finále podle papírových předpokladů postupuje Jižní Korea! Konečný výsledek: 221 (KOR) : 206 (JPN).
     
    17:38
    Čína je poslední tým, jenž doplní zbylé tři semifinalisty! S houstnoucí atmosférou, kterou vytvořil dobrý výkon Američanek, se zvedly i lukostřelkyně Číny. V posledním kole však zahráli takřka bezchybně a nakonec je tak konečný výsledek zápasu poměrně jednoznačný 218 (CHN) : 213 (USA).
     
    17:14
    Ruskám v posledním hodu stačilo trefit alespoň osmibodovou výseč. To se jim povedlo, když trefily hned 9 bodů!
     
    17:10
    Rusky musely hodit tři desítky, aby zvítězily. Hodily dvě a jednu devítku, což znamená jediné. Bude se pokračovat! Vůbec poprvé v dnešním programu.
     
    16:46
    Druhým semifinalistou se stává ženský výběr Japonska!
     
    16:20
    Prvním postupujícím týmem do semifinále se stává ženský výběr Jižní Korei !
     
    11:35
    A to se stává! Tak vůbec nejvyrovnanější konec v osmifinále berou do svých rukou Číňanky. Ještě tři šípy před koncem měly náskok čtyř bodů, poté ale přišlo zaváhání a rozhodnout musela poslední trefa. Čína ale udržela nervy na uzdě a postupuje do čtvrtfinále, kde se utká s celkem USA.
     
    11:09
    Konečný výsledek: 207 (GBR) : 215 (RUS).
     
    10:45
    Druhým postupujícím týmem z osmifinále je celek Japonska.
     
    10:20
    Dánsko vítězí souboj v osmifinále! Bylo to ale velké drama. Indie své poslední tři šípy zahrála přesně a tlak byl rázem na soupeři. Po dvou šípech stačilo Dánkám trefit nejméně 9 bodů a to se taky přesně stalo.

    David Motloch

    bahis siteleri