Skalica – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Poprad – Doněck 1:7 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 3:3 (kon.)
Žilina – Pavlodar 3:4 (po s.n.) | Třinec – Košice 4:2 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:3 (kon.)
Sparta – Lev 2:4 (kon.) | Litvínov – Soligorsk 1:4 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:4 (kon.)
Plzeň – Chomutov 2:0 (kon.) | Sparta – Lev 2:4 (kon.) | Most – Ústí n/L 2:2 (kon.)
Břeclav – Senica 1:3 (kon.) | Technika Brno – Prostějov 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.)
Litoměřice – Kadaň 6:5 (po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (0:2, 1:0, 3:0)
HC Košice
Úterý 07.08.2012, 17:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:53
    Obrovská šance pro Martina Růžičku! Ten dostal perfektní pas od Radka Bonka, Růžičkova střela z první ale jen vyprášila Hylákovy betony! Překonat hostujícího gólmana poté nedokázal ani dorážející Varaďa!
     
    50:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tlak domácích nakonec korunuje čtvrtá branka v Hylákově síti! Jiří Polanský vybruslil před branku, odkud naservíroval puk najíždějícímu VLADIMÍRU ROTHOVI, který z první propálil bezmocného Hyláka! Asistence: Jiří Polanský, Tomáš Klimenta.
     
    49:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otáčejí vývoj zápasu! Lehké nahození od hrazení, v podání Jiřího Polanského, vypadlo Hylákovi z lapačky přímo před volného TOMÁŠE KLIMENTU! Třinecký forward, ač tísněn, dokázal dotlačit puk za záda košického brankáře! Asistence: Jiří Polanský, Daniel Rákos.
     
    47:00
    Oceláře do vedení mohl poslat Martin Růžička! Třinecký forward měl před sebou zcela odkrytou klec, na poslední chvíli mu ale kotouč sjel z čepele a Růžička trefil jen ležícího Hyláka!
     
    42:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Martin Růžička našel zpoza branky volného VÁCLAVA VARAĎU, který střelou z první vymetl pavučinky v levém rohu Hylákovy branky! Asistence: Martin Růžička.
     
    39:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    JOSEF HRABAL proměnil nájezd a koriguje stav zápasu! Třinecký bek se rozjel rozvážně, počkal si na pohyb Hyláka a poté nekompromisně propálil hostujícího gólmana mezi betony!
     
    39:25
    Trestné střílení pro Třinec! Do rychlé akce se dostal Josef Hrabal, který byl v úniku faulován. Vše si zopakuje z trestného střílení!
     
    38:33
    Na trestnou lavici usedá Marek Kolba, který nedovoleně bránil aktivního Polanského. Domácí mají další přesilovku.
     
    36:25
    Neskutečný závar před Hamerlíkem! Hosté ze Slovenska vyslali na domácí branku snad pět střel, všechny ale zlikvidoval slovenský gólman ve službách Ocelářů!
     
    34:53
    Přečíslení dvou proti nikomu předvedli domácí Oceláři! Na Hyláka se řítilo duo Peterek - Varaďa. Akci vedl Peterek, před Hylákem poslal kotouč Varaďovi, ten ale trefil jen beton hostujícího gólmana!
     
    31:55
    Největší šance Třince v utkání končí na tyči! Nahození Zíba tečoval Bonk, jeho gólovou radost ale zhatila branková konstrukce!
     
    29:35
    Velká šance pro Košice! Z rohu kluziště před branku nahrával Erik Piatak, který svým pasem našel hůl Ondreje Gmittera. Hostující forward pálil z první, brankáře Hamerlíka ale nepropálil.
     
    19:51
    Košice vstřelily branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Chybu třinecké obrany na modré čáře dokázal potrestat RICHARD HUNA! Hostující forward se dostal do samostatného úniku, na Hamerlíka dokázal vyzrát střelou mezi beton a vyrážečku! Bez asistence.
     
    19:44
    Domácí se nakonec k ohrožení branky nedostali, hra je přerušena. Na trestnou lavici usedl Martin Gajdoš, provinil se nedovoleným bráněním.
     
    16:30
    Domácí dostávají šanci k vyrovnání stavu. Na trestnou lavici je poslán hostující Marek Kolba, který nedovoleným způsobem bránil před brankou stojícího Peterka.
     
    15:05
    Košice vstřelily branku!
    Hosté přetavili rychlý brejk v úvodní branku utkání! Do přečíslení dvou na jednoho se dostali bratři Hunové - akci vedl Richard, který těsně před Hamerlíkem žabkou našel svého bratra ROBERTA HUNU, jenž poslal kotouč do odkryté části branky! Asistence: Richard Huna, Marcel Haščák.
     
    06:22
    Velká šance pro Martina Růžičku! Ten měl dostatek času a prostoru na hraně košického brankoviště, ale ani na dvakrát nedokázal přehodit ležícího Hyláka!
     
    05:58
    Rychlý protiútok domácích! Rákos spolu s Klimentou jeli dva proti jednomu. Akci vedl Klimenta, který před Hylákem poslal perfektní pas Rákosovi. Ten tečoval, trefil však jen rameno hostujícího gólmana!
     
    05:13
    Košičané se dokázali vymanit z tlaku domácích a dokonce i pořádně zatopit třinecké obraně. Před Hamerlíkem stál osamoceny Marek Slovák, který se snažil trefit mezeru mezi tyčkou a Hamerlíkovým betonem. Brankář Ocelářů se stačil včas přesunout, skóre se tedy nemění.
     
    02:39
    Poměr sil na ledě se vyrovnává. Jiří Polanský prohrál buly a ve snaze zastavit rozjíždějícího se Piatáka sáhl po nedovoleném zákroku.
     
    01:09
    Třinečtí si zahrají první přesilovku. Na trestnou lavici usedá Róbert Huna, který se provinil podražením.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 40. Hrabal (pen.), 43. Varaďa (Růžička), 49. Klimenta (Polanský, Rákos), 51. Roth (Polanský, Klimenta) - 16. Huna Robert (Huna Richard, Haščák), 20. Huna Richard


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Hrabal, Zíb, Roth, Galvas, Lojek, Klouček, Kania - Růžička, Bonk, Květoň - Varaďa, Peterek, Adamský - Klimenta, Polanský, Rákos - Hrňa
    HC Košice: Hylák (Riečický) - Kolba, Takáč, Gajdoš, Deyl, Chovan Martin, Novák, Brejčák, Šeda - Jokel, Kuběna, Slovák, Gmitter, Svitava, Chovan Matúš, Jenčík, Piatak, Huna Robert, Huna Richard, Halas, Haščák
    bahis siteleri