Skalica – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Poprad – Doněck 1:7 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 3:3 (kon.)
Žilina – Pavlodar 3:4 (po s.n.) | Třinec – Košice 4:2 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:3 (kon.)
Sparta – Lev 2:4 (kon.) | Litvínov – Soligorsk 1:4 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:4 (kon.)
Plzeň – Chomutov 2:0 (kon.) | Sparta – Lev 2:4 (kon.) | Most – Ústí n/L 2:2 (kon.)
Břeclav – Senica 1:3 (kon.) | Technika Brno – Prostějov 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.)
Litoměřice – Kadaň 6:5 (po s.n.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:3 (2:1, 2:2, 0:0)
HK Nitra
sk Úterý 07.08.2012, 17:30Přípravné zápasy
Partner:
     
    54:45
    Dukla, Biro, 2 min. hákovanie.
     
    47:26
    Dukla, Gašparovič, 2 min. zdržiavanie hry.
     
    45:34
    Nádherná kombinácia po osi Sojčík - Lelkeš - Mikula, keď mal pred sebou po prihrávkach na 1 dotyk tretí menovaný prázdnu bránu, ale netrafil ju.
     
    43:28
    Nitra, Kadura, 2 min. podrazenie
     
    43:14
    Čaládi sa dobrou kľučkou po ľavej strane uvoľnil, dostal sa až pred Hálu, ale puk za neho nedostal napriek tomu, že na vyrovnanie mal zatiaľ najväčšiu šancu.
     
    38:53
    Dukla, Bednár, 2 min. hákovanie.
     
    35:47
    Mikula sa s pukom dostal za bránku, poslal ho pred ňu nikým nekrytému Sojčíkovi, ktorý ale strelou z prvej Kusého neprekonal.
     
    32:35
    Nitra dala gól!
    Trenčania sú herne v posledných chvíľach síce lepším tímom, ale teraz inkasovali gól. Obrana dovolila prihrávku spoza brány pred ňu, kde stál osamotený MAROŠ GOGA, ktorý nemal problém poslať puk do odkrytej časti Hálovej bránky: Asistencie: Miroslav Kováčik, Martin Segľa.
     
    30:27
    Tybor sa po ľavej strane uvoľnil, dostal do úniku, v ktorom sa dostal do gólovej šance, ale krátkym blafákom Kusého neprekonal.
     
    27:36
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa rozbehla, vybehla po góle na Nitru. Biro vypálil od modrej puk a jeho strelu tečoval za Kusého PETER SOJČÍK. Asistencie: Marek Biro, Richard Lelkeš.
     
    27:18
    Trenčín dal gól!
    Nitrianska chyba v defenzíve, keď sa všetci nahrnuli z obranného pásma von v myšlienke, že puk sa dostane von z obrannej tretiny. Zachytil ho Šišovský, prihral RADOSLAVOVI TYBOROVI ktorý si Kusého krásne položil a zasunul puk bekendom do bránky. Asistencie: Peter Šišovský, Jakub Gašparovič.
     
    24:58
    Nitra dala gól!
    Hra Nitry v posledných minútach si gól pýtala a ten sa dostavil. Trenčania nechali pred Hálom úplne samého TOMÁŠA CHRENKA, ktorý príklepom chcel najskôr strieľať, na naznačenie mu Hála skočil, a hoci Chrenko následne puk zle trafil, predsa len skončil v sieti. Asistencie: Roman Tománek, Tomáš Hrnka.
     
    24:36
    Nitra v obrovskej šanci, keď sa Tománek pocitol na osi klziska sám pred Hálom a chcel strieľať puk nad vyrážačku, ale nemieril presne.
     
    19:18
    Dukla, Broska, 2 min. podrazenie.
     
    16:31
    Heffernan sa ocitol v dobrých šanciach, ku koncu tretiny chytá Nitra druhý dych. Čaládi mu nabíjal dvakrát, ale Hála podržal Trenčanov.
     
    14:14
    Teraz mala Nitru dve dobré šancu. Pri prvej prihrával Chrenkovi pred prázdnu Tománek, ale Miro Hála sa zaskvel parádnym zákrokom, rovnako tak aj pri druhej situácii.
     
    10:51
    Veľká šanca Radoslava Tybora, ktorý sa ocitol sám pred bránkou, ale nedokázal svoju šancu premeniť.
     
    08:36
    Trenčín dal gól!
    Dukla využila dvojnásobnú presilovku a vedie 2:1. Bombicove nahodenie dorazil do odkrytej bránky JAKUB GAŠPAROVIČ. Asistencie: František Bombic, Michal Imrich.
     
    06:33
    Nitra, Segľa, 2 min. hákovanie.
     
    05:15
    Trenčín dal gól!
    Nitra sa dostala do šance po menšom prepadnutí obrany Dukly, ale jej hráči možnosť na strelenie gólu zle vyriešili. Prepadli a do samostatného úniku sa dostal MARTIN FILO a bekendovým blafákom vyrovnáva. Bez asistencie.
     
    04:26
    Po ľavom krídle nabehol do pásma Mikula, jeho strela sa odrazil od tyčky nitrianskej bránky !
     
    03:28
    Obrovská šanca Tybora v presilovke. Gašparovič prenikol s pukom do pásma, prihral puk pred bránku, kde sa Radoslav Tybor ocitol sám pred odkrytou časťou bránky, ale puk sa mu zrejme postavil na hranu a netrafil ho ideálne.
     
    02:25
    Vylúčený hráč Nitry,Kuzma, 2 min. podrazenie.
     
    00:30
    Nitra dala gól!
    Rýchly gól hneď v úvode stretnutia. Prišla strela na bránu od modrej a Miroslavovi Hálovi prepadol puk do siete. Rais vystrelil, jeho pokus tečoval TOMÁŠ HRNKA. Asistencia: Matúš Rais.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 6. Filo, 9. Gašparovič (Bombic, Imrich), 28. Tybor (Šišovský, Gašparovič), 28. Sojčík (Biro, Lelkeš) - 1. Hrnka (Rais), 25. Chrenko (Tománek, Hrnka), 33. Goga (Kováčik, Segľa)


    HK DUKLA Trenčín: Hála – Imrich, Bombic, Biro, Bagin, Bokroš, Ďurkech, Bednár, Habšuda – Tybor, Kubus, Gašparovič, Sojčík, Lelkeš, Mikula, Jakúbek, Broska, Filo, Šišovský, Rožník, Rusnák.
    HK Nitra: Kusý – Rais, Trefný, Bača, Konig, Vosátko, Kuzma, Ordzovenský, Arvay, – Hrnka, Tománek, Chrenko, Kadura, Hamrák, Kováč, Goga, Segľa, Mašlonka, Šumichrast, Heffernan, Čaládi.

    bahis siteleri