Kadaň – Kyjev 2:4 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
1:3 (0:0, 3:0, 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 17.08.2012, 19:00Memoriál Pavla Zábojníka
Partner:
     
    43:07
    Zvolen dal gól!
    Radovan Puliš strieľa na bránku Dzubinu, ten si puk neustrážil a k dorážke sa dostáva ANDREJ PODKONICKÝ, ktorý znižuje na 1:3. Asistencie: Radovan Puliš, Kamil Brabenec.
     
    39:20
    Banská Bystrica dala gól!
    Po nahodení od modrej čiary Lukášom Hvilom sa dostáva k puku pred bránkou BRANISLAV JANKOVIČ, ten pohodlne bez pozornosti domáceho brankára zvyšuje na 3:0. Asistencie: Lukáš Hvila, Martin Richter.
     
    36:11
    Banská Bystrica dala gól!
    Patrikova Lamperova strela ohrozila bránku domácich dostatočne, puk Šimkovi vyypadáva a končí na tyčke, následne sa však dostáva k dorážke MATEJ ČEŠÍK, ktorý zvyšuje doťuknutím puku na 2:0 pre hostí. Asistencie: Patrik Lamper, Filip Nemček.
     
    30:17
    Banská Bystrica dala gól!
    JÁN SÝKORA dostáva prihrávku od Michala Hudeca do brejku, pri pokuse o strelu mu puk skĺzol z hokejky, paradoxne to bolo to najlepšie, čo sa mohlo stať, puk sa totiž dostal pomedzi betóny Šimka, ktorý je sám zaskočený. Asistencia: Micha, Hudec.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 44. Podkonický (Puliš, Brabenec) - 31. Sýkora (Hudec), 37. Češík (Lamper, Nemček), 40. Jankovič (Hvila, Richter)


    HKM Zvolen: Šimko (Škrečko) - Výborný, Mucha - Hraško, Juraško - Pichnarčík, Ťavoda - Pokovič, Šiška - Chovan, Lukáš Jurík (C), Škvaridlo - Puliš, Brabenec (A), Podkonický - Méry, Peter Zuzin, Ľubor Zuzin - Čanky, Milan Jurík, Martin Ďaloga
    HC´ 05 Banská Bystrica: Dzubina (Slipčenko) - Grman (A), Ketner - Styk, Richter - Novajovský, Kubka - Predajniansky, Bambúch - Sýkora, Hudec (C), Matoušek - Hvila, Heizer, Jankovič - Nemček, Češík, Lamper - Melkumyan, Hegyi, Šimun
    bahis siteleri