Kadaň – Kyjev 2:4 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
1:3 (0:0, 3:0, 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 17.08.2012, 19:00Memoriál Pavla Zábojníka
Partner:
     
    Na samostatné nájazdy sa dnes zrodila remíza 2:2. Zvolen ale prehráva svoj druhý zápas na turnaji v pomere 1:3. Krásny pohľad je však na tribúny, oba fanúšikovské tábory fandia aj na konci zápasu, Zvolenčania napriek prehre takisto. Tento zápas si domáci prehrali chybami v druhej tretine, niet čo dodať, hostia boli lepší.

    Výsledky druhého hracieho dňa Memoriála Pavla Zábojníka:

    HK Sanok - Donbass Doneck 1:5
    SK Kadaň - Berkut Kyjev 2:4
    HKm Zvolen - HC 05 Banská Bystrica 1:3

    Po dvoch dňoch sa črtajú už aj ašpiranti na celkové prvenstvo na turnaji, najbližšie k tomu má Donbass Doneck, ktorý so skóre 11:3 jednoznačne kraľuje medzi tímami tu vo Zvolene. Turnaj zajtra pokračuje o 12:00, nenechajte si ujsť prenosy zo všetkých troch zápasov.

    Prajeme príjemný zvyšok dňa ! (21:22:50)
     
    59:53
    Lukáš Jurík ľahol na ľad po zákroku Bystričana, Andrej Podkonický to chcel riešiť, Kubka dostáva 2 minúty za bránenie v hre.
     
    59:11
    Tomáš Škvaridlo nechal vyniknúť hosťujúceho brankára, mieril do pravého rohu, Dzubina sa zachránil krásnym semafórom.
     
    52:50
    Lukáš Hvila to skúša od modrej čiary, puk tesne prešiel vedľa pravej tyčky.
     
    52:25
    Vylúčenie na strane Zvolena, Peter Hraško dostáva 2 minúty za hrubosť.
     
    47:38
    Tomáš Škvaridlo strieľa iba do výstroje Dzubinu, neskôr znova Lukáš Jurík zahadzuje čistú šancu, keď triafa iba betóny brankára hostí, obrany oboch tímov akoby otvorili svoje brány !
     
    45:30
    Michal Chovan dostáva 2 minúty za hákovanie, navyše rozhodcovi vynadal, dostáva 10 minút osobný trest + dokonca zápasu, nahnevaný teda odchádza do šatne, trest si odpyká Milan Čanky.
     
    44:26
    Peter Zuzin strelou zápästím z ľavého kruhu nastreľuje tyčku ! Dzubina si musel poriadne vydýchnuť.
     
    43:07
    Zvolen dal gól!
    Radovan Puliš strieľa na bránku Dzubinu, ten si puk neustrážil a k dorážke sa dostáva ANDREJ PODKONICKÝ, ktorý znižuje na 1:3. Asistencie: Radovan Puliš, Kamil Brabenec.
     
    41:51
    Za hru s vysokou hokejkou putuje na trestnú lavicu Matej Češík, Zvolenčania budú hrať 33 sekúnd presilovú hru o dvoch hráčov.
     
    40:24
    Nikolas Ketner je vylúčený za bránenie v hre, Zvolenčania si zahrajú presilovú hru.
     
    39:20
    Banská Bystrica dala gól!
    Po nahodení od modrej čiary Lukášom Hvilom sa dostáva k puku pred bránkou BRANISLAV JANKOVIČ, ten pohodlne bez pozornosti domáceho brankára zvyšuje na 3:0. Asistencie: Lukáš Hvila, Martin Richter.
     
    36:11
    Banská Bystrica dala gól!
    Patrikova Lamperova strela ohrozila bránku domácich dostatočne, puk Šimkovi vyypadáva a končí na tyčke, následne sa však dostáva k dorážke MATEJ ČEŠÍK, ktorý zvyšuje doťuknutím puku na 2:0 pre hostí. Asistencie: Patrik Lamper, Filip Nemček.
     
    34:42
    Čanky v šanci ! Jeho pokus však končí na betónoch Dzubinu, ktorý sa stihol presunúť k ľavej tyčke.
     
    30:17
    Banská Bystrica dala gól!
    JÁN SÝKORA dostáva prihrávku od Michala Hudeca do brejku, pri pokuse o strelu mu puk skĺzol z hokejky, paradoxne to bolo to najlepšie, čo sa mohlo stať, puk sa totiž dostal pomedzi betóny Šimka, ktorý je sám zaskočený. Asistencia: Micha, Hudec.
     
    27:15
    Pichnarčík dostal prihrávku do medzikružia ako na podnose, jeho nízka strela však mieir tesne vedľa pravej tyčky.
     
    26:37
    Michal Grman v obrannom zákroku fauluje, presnejšie išlo o držanie hokejky, 13 sekúnd sa bude hrať 4 na 4, následne začína presilová hra domácich.
     
    26:03
    Puk končí v bránke po Hvilovej šanci, hlavný rozhodca ale nevidel situáciu, puk bol ešte pred prerušením hry v bránke, Marek Šimko však pred arbitrom úspešne zatĺka a gól teda neplatí !
     
    24:50
    Ján Ťavoda dostáva trest 2 minúty za napadnutie, prvá presilová hra nasleduje pre Banskú Bystricu.
     
    22:28
    Radomír Heizer dostáva trest dve minúty za sekanie.
     
    Pavol Zábojník bol človek, ktorý svojimi činmi vyzdvihol zvolenský hokej a pomohol tak k napredovaniu hokeja v meste Zvolen. On a pán Matrtaj sú najväčšie osobnosti 20. storočia pre zvolenského fanúšika.
     
    Za spomenutie stojí úvodný ceremoniál zápasu, išlo vlastne o poďakovanie Pavlovi Zábojníkovi, pre ktorého sa tento turnaj organizuje už 14. rok. Jeho potlesk zožal jeho vnuk spoločne s prekrásnou pravnučkou, jeho potomkovia sú teda naozaj roztomilí !
     
    18:46
    Bambúch rozohráva od vlastnejh bránky, následne sa do šance po nahodenom puku dostáva Ján Sýkora, ten však bekhendovou dorážkou pred bránkoviskom mieri tesne vedľa pravej tyčky !
     
    06:55
    Mucha padá v útočnom pásme, Bambúch odchádza na trestnú lavicu už po druhý krát, s ním smeruje "sedieť" aj Lukáš Jurík, ten je "obvinený" z filmovania.
     
    02:58
    Bambúch má puk vo svojej moci vo vlastnom obrannom pásme, následne iba nahadzuje puk, Zvolenčania sa skoro dopustili chyby, keď nepresne nahrával Milan Jurík.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 44. Podkonický (Puliš, Brabenec) - 31. Sýkora (Hudec), 37. Češík (Lamper, Nemček), 40. Jankovič (Hvila, Richter)


    HKM Zvolen: Šimko (Škrečko) - Výborný, Mucha - Hraško, Juraško - Pichnarčík, Ťavoda - Pokovič, Šiška - Chovan, Lukáš Jurík (C), Škvaridlo - Puliš, Brabenec (A), Podkonický - Méry, Peter Zuzin, Ľubor Zuzin - Čanky, Milan Jurík, Martin Ďaloga
    HC´ 05 Banská Bystrica: Dzubina (Slipčenko) - Grman (A), Ketner - Styk, Richter - Novajovský, Kubka - Predajniansky, Bambúch - Sýkora, Hudec (C), Matoušek - Hvila, Heizer, Jankovič - Nemček, Češík, Lamper - Melkumyan, Hegyi, Šimun
    bahis siteleri