Sanok – Kadaň 7:5 (kon.) | Kyjev – Banská Bystrica 2:0 (kon.) | Zvolen – Doněck 2:5 (kon.)
konec
KH Sanok
7:5 (1:0, 2:4, 4:1)
Sportovní klub Kadaň
sk Sobota 18.08.2012, 12:00Memoriál Pavla Zábojníka
Partner:
     
    Samostatné nájazdy končia remízou 4:4, ktorú zariadil v poslednom nájazde Slovák Peter Bartoš. V zápase sme videli dokopy 12 gólov, po druhej tretine sa zdalo, že Kadaň už zápas zvládne, nestalo sa tak a v tretej tretine Česi inkasovali až 4 góly, čo znamená väčšinou istú prehru.

    Kadaň teda na turnaji nevyhráva ani jeden zápas, HK Sanok získava po tejto výhre aspoň čestné víťazstvo.

    Ďalší zápas sa odohrá vo Zvolene na zimnom štadióne o 15:30, HC 05 Banská Bystrica sa stretne s Berkutom Kyjev. (14:19:38)
     
    59:22
    Sanok dal gól! Puku sa zmocuje hráč Sanoku KRYSZTOF ZAPALA v strednom pásme a strieľa gól cez polovicu ľadovej plochy do prázdnej bránky. Bez asistencii.
     
    58:55
    Dziubinski dosiahol gól pre svoj tím, ten však neplatí, jednak bola bránka posunutá tesne pred prerušením hry, hlavný rozhodca Konc však gól neuznáva pre postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    56:32
    Račuk a Vitek odchádzajú na trestnú lavicu za údery, bude sa hrať 4 na 4.
     
    54:51
    Filip Seman po tomto góle stratil nervy, slovne sa pobil s hlavným rozhodcom Koncom, ten ho posiela do šatní, dostáva 10-minútový osobný trest, pri odchode ešte gestami naznačuje neschopnosť hlavného rozhodcu posúdiť situáciu správne.
     
    54:50
    Sanok dal gól! PETER BARTOŠ najprv nestrieľa ideálne po krásnej prihrávke z rohu ľadovej plochy od Mareka Strzyzowskeho, následne mu však puk padá znovu na čepel hokejky, na druhý krát však strieľa presne nad lapačku a posiela svoj tím do vedenia !
     
    52:13
    Pri pokuse o únik jedného z hráčov Kadane však fauluje Zapala, dostáva trest za hákovanie.
     
    51:22
    Roman Chlouba je vylúčený za sekanie, Sanok bude hrať presilovú hru.
     
    48:48
    Hruszka dostáva dvojminútový trest za nedovolené bránenie, nasleduje presilová hra Kadane.
     
    48:12
    Sanok dal gól! Vyrovnanie prichádza už po 56 sekundách ! Fatálna chyba v obrane SK Kadaň poskytla šancu pre Krysztofa Zapalu, ktorý sa ale neulakomil a prihráva voľnému MARTINOVI VOZDECKÉMU, ten strelou pomedzi betóny prekonáva brankára Kadane.
     
    47:16
    Kadaň dala gól! FILIP SEMAN strieľa gól do prázdnej bránky, keď Kamil Tvrdek zmiatol otočkou okolo bránky Sanoku brankára Kachniarza, ten bol otočený chrbtom k úspešnému strelcovi, Seman teda posiela Kadaň do vedenia ! Asistencia: Kamil Tvrdek.
     
    41:11
    Sanok dal gól! A je to tu ! Vyrovnanie prichádza už v 42. minúte, keď Peter Bartoš predlžuje na JOSEFA VITEKA, ktorý v brejku prekonáva Hanuliaka strelou pod lapačku. Asistencia: Peter Bartoš.
     
    39:53
    Sanok dal gól! PAWEL MOJŽIŠ sa však nevzdal, jeho nasledovná strela od modrej čiary bola už úspešná, Hanuliak mal zakrytý výhľad, aj preto púšťa puk za svoj chrbát. Asistencie: Martin Vozdecký, Krysztof Zapala.
     
    37:50
    Aleš Pavlas je vylúčený za hákovanie, nasleduje presilová hra Sanoku.
     
    36:14
    Kadaň dala gól! FILIP HANTÁK sa najlepšie zorientoval pred bránkou po skrumáži, ktorá dezorientovala Kachniarza v bránke Sanoku, Hanták strieľa gól ponad pravý betón brankára Sanoku. Asistencie: Stanislav Škorík, Danko Deveri.
     
    34:54
    Kadaň dala gól! Jakub Hofmeister sa ocitol spolu s Kamilom Tvrdekom sám pred súperovou bránku, nahráva ihneď KAMILOVI TVRDEKOVI, ktorý až v dorážke posiela puk do bránky. Asistencie: Jakub Hofmeister.
     
    33:31
    Blafák Vozdeckého neposiela Sanok do vedenia, stav stretnutia sa nemení.
     
    33:31
    Vozdecký bol však faulovaný ! Nasleduje trestné strieľanie Sanoku !
     
    31:31
    Marek Račuk je vylúčený za držanie, presilová hra Kadane je tak na konci, bude sa hrať 4 na 4.
     
    31:07
    Martin Vozdecký je vylúčený za hákovanie nasleduje presilová hra Kadane.
     
    30:28
    Kadaň dala gól! Jiří CHAROUSEK dostáva krásnu prihrávku do brejku od Daniela Kolářa, následne skúša blafák na Kachniarza, je úspešný ! Asistencie: Daniel Kolaŕ, Branislav Andres.
     
    27:02
    Tomáš Schmidt je vylúčený za sekanie.
     
    25:38
    Trefný nahráva Petrovi Hainerovi pred prázdnu bránku, ten však bez prípravy nebol schopný trafiť prázdnu bránku ! puk končí pri mantinely.
     
    24:04
    Rapala je vylúčený za sekanie, nasleduje ďalšia presilová hra Kadane.
     
    22:54
    Kadaň dala gól! Bartolomej Pociecha sa iba tažko dvíha z ľadu po vlastnej chybe, keď pustil k puku PETRA HAINERA, ktorý namieril už strelou vysielanou za ľavým kruhom presne do pravého rohu bránky Hanuliaka. Asistencia: Jakub Trefný.
     
    21:53
    Vylúčenie Sanoku, trest pre hráčsku lavicu si odsedí hráč Strzyzowski.
     
    20:20
    Sanok dal gól! Presnou strelou od modrej čiary sa môže pýšiť PAWEL DRONIA, ten namieril puk presne pod lapačku Hanuliaka. Asistencia: Igor Kotaška.
     
    20:01
    Hofmeister a Mojzis sú vylúčení na začiatku tretiny, obaja za údery, pravdepodobne sa niečo udialo v útrobách štadióna pri vstupe na ľad.
     
    15:01
    Pociecha je vylúčený za sekanie, presilovú hru si tentoraz zahrajú pre zmenu hráči Kadane.
     
    12:21
    Za krošček je vylúčený hráč Kadane Seman za krošček, nasleduje presilová hra Sanoku.
     
    07:40
    Sanok dal gól! Krystian Dziubinski sa natlačil cez ľavý kruh do priestoru naľavo od bránky Hanuliaka, následne prihráva TOMASZOVI MALASINSKEMU, ktorý je síce bránený, ale aj tak triafa poloprázdnu bránku, Hanuliak sa nestihol presunúť. Asistencie: Krystian Dziubinski.
     
    01:16
    Hofmeister ani na štyri krát neprekonáva Kachniarza ! Pred piatou dorážkou ho už na ľad posiela obranca Sanoku.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 8. Malasinski (Dziubinski), 21. Dronia (Kotaška), 40. Mojžiš (Vozdecký, Zapala), 42. Vitek (Bartoš), 49. Vozdecký (Zapala), 55. Bartoš (Strzyzowski, Vitek), 60. Zapala - 23. Hainer (Trefný), 31. Charousek (Kolař, Andres), 35. Tvrdek (Hofmeister), 37. Hanták (Škorík, Deveri), 48. Seman (Tvrdek)


    KH Sanok: Kachniarz (Odrobny) - Mojžiš, Dronia - Kotaška, Wajda - Pociecha, Kubat - Gurican, Rapaka - Vozdecký, Zapala, Kolusz - Vitek, Bartoš, Strzyzowski - Gruszka, Dziubinski, Malasinski - Mermer, Radwanski, Biaty
    Sportovní klub Kadaň: Hanuliak (Strmeň) - Kolař, Mazanec - Opalek, Pavlas (C) - Trefný, Pozděna - Schmidt, Dostál - Seman, Charousek (A), Andres - Stoklasa, Tvrdek, Hofmeister - Hainer, Chlouba, Račuk - Škorík, Hanták, Deveri
    bahis siteleri