HV71 – HC Slovan 2:0 (kon.) | Hamburg – Plzeň 3:2 (kon.) | Linköping – Vienna Capitals 3:4 (po s.n.)
TPS – Pardubice 2:4 (kon.) | Kärpät – Motor ČB 3:1 (kon.) | Kuopio – Chomutov 3:4 (po s.n.)
Jokerit – Ingolstadt 2:1 (kon.) | Eisbären – Kometa Brno 6:1 (kon.) | Luleå – Salzburg 7:2 (kon.)
JYP – Sparta 4:5 (po pr.)
konec
TPS Turku
2:4 (1:0, 0:1, 1:3)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 19.08.2012, 16:00 • HK Areena • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:19
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice se dostávají na dosah první výhry v European Trophy. Po Somíkově asistence uklidil kotouč do prázdné branky PAVEL BRENDL - 2:4. Asistence: Radovan Somík.
     
    54:29
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice obracejí skóre zápasu! Ďaloga poslal přesný pas na hůl JIŘÍHO CETKOVSKÉHO, jenž rychlou ranou nad lapačku Engrena dostává svůj tým poprvé v zápase do vedení - 2:3. Asistence: Marek Ďaloga a Vladimír Sičák.
     
    50:49
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice podruhé v zápase vyrovnávají! VÁCLAV BENÁK obdržel ideální pas mezi kruhy od Zohorny a přesnou ranou mimo dosah Engrena srovnává na 2:2. Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    42:25
    TPS právě vstřelilo branku!
    Turku se dostává opět do vedení. Salo a Laakso zatopili pardubické obraně, načež se do střelecké pozice dostal TAPIO LAAKSO a ranou do šibenice dává svůj druhý gól zápasu - 2:1. Asistence: Timo Salo.
     
    35:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice díky rychlému přečíslení tři na dva vyrovnávají. Na konci povedené souhry byl RADOVAN SOMÍK, který dopravil kotouč do branky placírkou, ale jelikož svou brusli pouze nastavil, gól byl uznán - 1:1. Asistence: Pavel Brendl a Vladimír Sičák.
     
    10:04
    TPS právě vstřelilo branku!
    TPS přesilovku využívá bleskově. Locke vymyslel krásnou přihrávkou gólovou pozici pro TAPIA LAAKSA, který puk ihned expedoval do dolního rohu Salfického branky - 1:0. Asistence: Corey Locke a Travis Ehrhardt.

    David Záruba

    Branky a nahrávky: 11. Laakso (Locke, Ehrhardt), 43. Laakso (Salo) - 35. Somík (Brendl, Sičák), 51. Benák (Zohorna), 55. Cetkovský (Ďaloga, Sičák), 59. Brendl (Somík)


    TPS Turku: Engren (Järvinen) – R. Rasmus, Vittasmäki, Ehrhardt, Seppänen, Paven, Lehtonen, Friman – Hattunen, Locke, Vahalahti – Anttila, Koskiranta, Tuomainen – K. Rasmus, Laakso, Salo – Huhtala, Tuominen, Seinelä. Trenéři: Pekka Virta a Strömberg.
    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) – Drtina, Kočí, Sičák, Ďaloga, Benák, Vašíček – Brendl, Beech, Somík – Šagát, Zohorna, Starý – Radil, Kousal, Buchtele – Nahodil, Nosek, Cetkovský – Semorád. Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina.

    Rozhodčí: Rantala, Fonselius – Suominen, Hägerström (všichni Fin.)

    Diváci: 2276
    bahis siteleri