Groningen – Willem II 1:1 (kon.) | Den Haag – Waalwijk 2:2 (kon.) | Alkmaar – Heracles 3:1 (kon.)
Nijmegen – Ajax 1:6 (kon.)
konec
AZ Alkmaar
3:1 (2:0)
Heracles Almelo
Neděle 19.08.2012, 14:30 • AFAS Stadion • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    JOZY ALTIDORE dostal dlouhý pas až od vlastní šestnáctky, popotáhl si míč do lepší palebné pozice a střelou po zemi neomylně zakončil. Je rozhodnuto.
     
    87
    Heracles právě vstřelil branku!
    Vida, závěr zápasu možná nabídne ještě pořádné drama. Luis Pedro poslal z pravé strany přesný centr do středu pokutového území, tam domácí obrana zapomněla na SAMUELA ARMENTEROSE, který hlavou uklidil míč přesně k tyčce.
     
    27
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Nádherná akce AZ. Po řadě přihrávek na jeden dotek se domácí fotbalisté prokombinovali až do pokutového území, kde Maher našel úplně volného MAARTENA MARTENSE, pro kterého bylo zakončení už hračkou
     
    16
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Velká příležitost Falkenburga ještě brankou neskončila, hned vzápětí už ale domácí fotbalisté udeřili. Beerens poslal přesný centr na hranici malého vápna, tam si naběhl JOZY ALTIDORE a v poklidu zakončil do prázdné brány.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 16. Altidore, 27. Martens, 90+2. Altidore - 87. Armenteros

    Karty:   76. Moisander (ALK) - 47. Paljić (HRC), 52. Pedro (HRC)


    AZ Alkmaar: Esteban – Marcellis, Moisander, Viergever, Gorter – Falkenburg (79. Reijnen), Maher, Elm – Beerens (83. Johansson), Altidore, Martens (66. Gudmundsson).
    Heracles Almelo: Pasveer – Koenders, Rienstra, Veldmate (46. Davidson), Paljić – Quansah, Overtoom, Duarte – Pedro, Armenteros, Everton (69. Gouriye).

    Rozhodčí: Serdar Gözübüyük
    bahis siteleri