Litvínov – Ústí n/L 1:1 (kon.) | Slavia – Znojmo 4:2 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
Havlíčkův Brod – Benátky n/J 4:3 (kon.) | Beroun – Kadaň 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Havířov 1:2 (kon.)
Milevsko – Jindř. Hradec 2:4 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 4:1 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 2:4 (kon.)
Břeclav – Prostějov 4:3 (po s.n.) | Vsetín – Nový Jičín 7:3 (kon.) | Hr. Králové – Šumperk 2:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (1:2, 2:1, 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Úterý 21.08.2012, 17:30 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Útočný tlak nakonec Rebelové zužitkovali na jedničku. Rytnauer si vyměnil puk s Moravou, který z rohu kluziště našel na druhé tyči číhajícího MILANA KOSTOURKA. Přesná střela z první pod břevno končí čtvrtým gólem domácích! Asistence: Marian Morava, Ladislav Rytnauer.
     
    36:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Konečně nudnější pasáže hry oživila branka! Třetina se vytáhl podél mantinelu a velmi tvrdou střelou zaměstnal Blažíčka, který puk vyrazil. Letící kotouč výstrojí zasáhl najíždějící Rytnauer, jenže trefil opět jenom ležícího gólmana hostí. Ke smůle Benátek se však puk znovu odrazil před branku, kde jej pohodlně do sítě usměrnil PETR PODLODNA. Asistence: Ladislav Rytnauer, Miroslav Třetina.
     
    24:23
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté dlouho drželi puk v útočném pásmu, a když už to vypadalo, že jejich tlak končí, přichází překvapivý gól. Liškovo nahození na branku vyrazil Suchan před sebe, z těžkého úhlu překvapivě vystřelil JOSEF SKOŘEPA, jehož pokus proletěl Suchanovi nad ramenem a končí v síti. Asistence: Tomáš Liška, Adam Jánošík.
     
    21:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Klasická přesilovková souhra končí gólem domácího mužstva. Rebelové si dlouho vyměňovali puk v útočném pásmu, až se LUKÁŠ ENDÁL na vrcholu kruhu odhodlal ke střele. Zápěstní pokus zapadl přesně k bližší tyči. Asistence: Radim Ostrčil, Roman Vondráček.
     
    15:15
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté dlouhou přesilovku pěti proti třem nakonec přece jenom využívají. ADAM CHLAPÍK se z úhlu v oblasti pravého kruhu prezentoval nádhernou střelou. Přes obránce přesně vymetl bližší růžek Suchanovy branky. Asistence: David Štich, Tomáš Mrkvička.
     
    08:46
    Benátky právě vstřelily branku!
    To je odpověď! Benátkám stačilo na vyrovnání pouze několik desítek vteřin. Vít Jonák nejprve trefil boční síťku, pak se ale puku za branku chopil znovu a naservíroval jej před Suchana volnému DANIELU SKALICKÉMU, který se trefil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Vít Jonák.
     
    08:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tlak domácího mužstva vyústil úvodní brankou. Po vyhraném vhazování v útočné třetině za modrou napřáhl PETR POLODNA a propálil vše, co mu stálo v cestě. Chvíli to vypadalo, že Blažíček drží kotouč ve výstroji. Nakonec mu ale puk vypadl a doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Miroslav Třetina.

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 9. Polodna (Třetina), 22. Endál (Ostrčil , Vondráček), 37. Polodna (Rytnauer, Třetina), 52. Kostourek (Morava, Rytnauer) - 9. Skalický (Jonát), 16. Chlapík (Štich, Mrkvička), 25. Skořepa (Liška, Jánošík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Ostrčil, Soldán, Protivný, Pavlík "A", Blažek, Morava "C", Knesl, Novotný - Vondráček, Knotek, Endál, Polodna "A", Třetina, Meidl, Ondráček, Kostourek, Rytnauer, Musil, Štěpánek
    HC Benátky nad Jizerou: Blažíček (Stejskal) - Jánošík, Vitásek, Mrkvička, Kolmann, Štich, Ulrych, Pabiška, Říha - Jonák, Plodek "A", Skalický, Liška, Skořepa "C", Vlach, Kellner, Bortňák, Bárta, Vařecha, Chlapík, Krucký

    Rozhodčí: Doležal - Honza, Kukeně
    bahis siteleri