Litvínov – High1 5:1 (kon.) | Slavia – Kladno 3:1 (kon.) | Třebíč – Znojmo 3:2 (pře.)
Banská Bystrica – Sanok 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:3 (kon.) | Písek – Benátky n/J 1:4 (kon.)
Žďár n/S – Jihlava 3:4 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 2:2 (kon.) | Přerov – SHK Hodonín 5:6 (kon.)
Opava – Nový Jičín 12:2 (kon.) | Sokolov – Klatovy 4:4 (kon.) | Vsetín – Toruń 1:3 (kon.)
Frýdek-M. – Poruba 2011 1:5 (kon.) | Villach – Vítkovice 1:9 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:3 (1:0, 1:1, 1:2)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 23.08.2012, 17:30 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dobrý den, srdečně vás vítáme u sledování dnešního on-line přenosu. V Kotlině dnes v rámci přátelského duelu poměří své síly havlíčkobrodští Rebelové s Hradcem Králové. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hradec Králové se v přípravě zatím trápí. Z šesti herních prověrek čtyřikrát prohrál a dvakrát remizoval, na vítěznou radost tak stále čeká. Na druhou stranu se sluší podotknout, že se ve všech případech jednalo o vyrovnaná střetnutí, Královští lvi nikdy neprohráli o více než dvě branky. Východočeši však rozhodně nemusí panikařit, protože v přípravě na minulý soutěžní ročník podlehli svým soupeřům hned osmkrát v řadě, ale úvod 1. ligy zvládli na výbornou.

    Lvi v přípravě:
    Benátky n. J. - HKR 4:2
    HKR - Jihlava 3:3
    Olomouc - HKR 5:4
    HKR - Ml. Boleslav 1:3
    Šumperk - HKR 3:2
    HKR - Šumperk 2:2

    Minulý zápas:

    Hr. Králové - Šumperk 2:2 (1:0, 1:2, 0:0)

    Branky a nahrávky: 8. Tvrdík (Valášek), 38. Chmelíř (Čížek, Říha) – 24. Holík (Podešva), 33. Kolařík (Hulva).. Rozhodčí: Kareš – Blümel, Barvíř. Vyloučení: 4:7, navíc Sedlák (SUM) 10 min. OT. Bez využití. V oslabení: 0:1. Diváci: 120. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2.

    Hr. Králové: Mahdal (sam. nájezdy Luňák) – Čížek, Vágner, Beneš, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Klement – Kubica, Brož, Budínský – Berger, Tvrdík, Luštinec – Haluza, Říha, Švagrovský – Valášek, Macháň, Kubeš.
     
    Rebelové toho v přípravném období odehráli méně než jejich současný soupeř. Dosud zkřížili své hole se čtyřmi celky, přičemž mají na svém kontě mírně pozitivní bilanci. Na úvod v atraktivní a napínavé bitvě udolali extraligovou Kometu Brno 4:3, ale vzápětí přišel tvrdý pád na zem, když soubor trenérského tandemu Dvořák - Chalupa padl v Benátkách nad Jizerou poměrem 1:6. Po domácí remíze se Šumperkem (3:3) Středočechům porážku vrátil vítězstvím 4:3. Skvěle se zatím daří útočníku Petru Polodnovi, který střílí hodně branek.

    Rebelové v přípravě:
    HBR - Kometa 4:3
    Benátky n. J. - HBR 6:1
    HBR - Šumperk 3:3
    HBR - Benátky n. J. 4:3

    Minulý zápas:

    HC Rebel - Benátky n. J. (1:2, 2:1, 1:0)

    Branky a nahrávky: 9. Polodna (Třetina), 22. Endál (Ostrčil , Vondráček), 37. Polodna (Rytnauer, Třetina), 52. Kostourek (Morava, Rytnauer) - 9. Skalický (Jonát), 16. Chlapík (Štich, Mrkvička), 25. Skořepa (Liška, Jánošík). Rozhodčí: Doležal - Honza, Kukeně. Vyloučení: 8:6. Využití 1:1. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:3, 3:3, 4:3.

    Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Ostrčil, Soldán, Protivný, Pavlík "A", Blažek, Morava "C", Knesl, Novotný - Vondráček, Knotek, Endál, Polodna "A", Třetina, Meidl, Ondráček, Kostourek, Rytnauer, Musil, Štěpánek.
     
    Objevili se v dresu soupeře:

    HC Rebel: Aleš Jelínek, Radim Ostrčil, Pavel Musil, Ladislav Rytnauer, Roman Vondráček, Tomáš Protivný.

    Hradec Králové: Vladislav Kubeš, Vladimír Říha, Michal Tvrdík.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Dolejš (Suchan) - Ostrčil, Soldán, Protivný, Pavlík (A), Novotný, Morava (C), Knesl, A. Jelínek - Vondráček, Knotek, Endál, Polodna (A), Třetina, Meidl, Ondráček, Kostourek, Rytnauer, Musil, Štěpánek, Stehlík.

    Královští lvi Hradec Králové:
    Čech (Mahdal) - Čížek, Vágner (C), Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Červený, Klement - Haluza, Brož, Budínský - Berger, Tvrdík (A), Kubeš (A)- Říha, Macháň, Švagrovský - Valášek, Filip, Luštinec.

    Rozhodčí:
    Tomáš Kukeně - Marek Honza, Jan Doležal. .
     
    V brance Rebelů se objevuje osmnáctiletý mladík Daniel Dolejš, který chytal už v utkání se Šumperkem. Jaroslav Suchan zaujme místo na střídačce.
     
    Hráči už jsou na ledové ploše, vše je připraveno k zahájení zápasu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Oba týmy se ujaly puku a zkoušely založit útočnou akci, ale obě obrany jsou pozorné a útočnou snahu přerušily už ve středním pásmu. Hraje se zatím bez šancí.
     
    00:52
    Na trestnou lavici usedá Jan Knotek (HBR) za vysokou hůl.
     
    01:10
    Hradec Králové v útočném pásmu dlouho nepobyl, protože kotouče se zmocnil Václav Meidl a vyhodil kus černé gumy až za branku Jakuba Čecha.
     
    01:56
    Roupec napřáhl ke střele od modré čáry a vyslal tvrdý projektil, který gólman Dolejš viděl a stihl zasáhnout. Hosté zůstávají u puku v útočném pásmu.
     
    02:05
    Havlíčkův Brod se zatím skvěle brání, svého soupeře nepouští do souvislejšího tlaku. Hosté zatím vyprodukovali pouze nepříjemný Roupcův projektil.
     
    02:37
    Jako kdyby mě hosté slyšeli. Hned pořádně zaměstnali obranu Rebelů, když první lajna předvedla velký důraz u branky. Budínský s Haluzou stříleli z bezprostřední blízkosti, ale gólman Dolejš skvěle zasáhl!
     
    03:30
    Havlíčkův Brod hrál chvíli v plném počtu a hned podnikl útočný výpad. V blízkosti gólmana Čecha se usadil a vybojoval přesilovou hru. Na lavici hanby usedá Červený (HKR) za hákování.
     
    04:01
    Lvi se vymanili hned po vhazování ven ze svého pásma a nyní šetří drahocenné vteřinky v Dolejšově blízkosti. Rebelové se snaží dostat ke kotouči.
     
    04:46
    Rebelové se nakonec probili ke kotouči, ale jejich akce z hloubi obranného pole kýžené ovoce v podobě zisku pásma nepřinesla. Píská se jen jejich zakázané uvolnění.
     
    05:20
    Marian Morava stál na konci útočné akce, když z první pálil po přihrávce zpoza branky. Jeho projektil však svůj cíl nezasáhl a Královští lvi se rychle osvobodili dlouhým vyhozením. .
     
    05:48
    Exhavlíčkobrodský Kubeš se dostal ke střele zblízka, ale gólman Dolejš byl nachystaný u své pravé tyčky včas. Rychle utěsnil svou výstrojí tento prostor a schoval puk. Přerušuje se.
     
    05:59
    Havlíčkobrodská družina se po zisku kotouče zkusila znovu nastěhoval do střeleckého prostoru k brankáři Čechovi, ale neobešlo se to bez nepřesnosti. Píská se icing.
     
    06:08
    Za katr posílá rozhodčí Kukeně mladíka Musila (HBR), jenž se v obranném pásmu provinil držením protihráče.
     
    06:28
    Obránce Roupec vyprodukoval ze své dílny už druhý svižný projektil. Po přiťuknutí pálil bez přípravy na modré čáře, ale našel jen Dolejšovu náruč.
     
    06:36
    Macháň stál ve správný čas na správném místě a nebezpečně zahrozil, když se prezentoval mazanou tečí razantní střely. Na gólmana Dolejše ale nevyzrál!
     
    07:16
    Svěřenci trenérského tandemu Dvořák - Chalupa dokázali vyhnat svého soka ven ze svého pásma. Lvi se snažili o bleskurychlý návrat, ale zastavuje je paže čárového pro offside.
     
    08:05
    Rytnauer se dostal do slibného přečíslení 2 na 1, ale místo přihrávky na kolegu Polodnu vzal zodpovědnost na sebe. Sjel si až před branku a vypálil bekhendem, ale našel jen betony gólmana Čecha!
     
    08:28
    Valášek se snažil vyprodukovat gólovou střelu z prostoru kruhů, ale brankář Dolejš předvedl skvělé čtení hry, rychle si povyjel ze svého brankoviště a zalehl kotouč pod lapačku.
     
    09:00
    Hradec králové se usadil v útočném pásmu, kde rozjíždí svůj útočný kolotoč. Obrana Rebelů je zatím pozorná a k jeho hráčům rychle přistupuje. Hosté tak nemají čas na střelbu.
     
    10:06
    Útok Královských lvů teď pořádně provětral zadní řady svého soka! Nejdříve si zpracoval hezký pas Brož a z mezikruží vypálil do Daniela Dolejše, potom střílel ještě pohotový Budínský, ale se stejným výsledkem!
     
    10:42
    Kolem havlíčkobrodské branky teď bylo pořádně rušno. Gólmanu Dolejšovi se až po chvíli podařilo schovat u své pravé tyčky kotouč pod rukavici a přerušit. V jeho blízkosti se strhla chvilková strkanice, ale nic velkého z toho nebylo.
     
    11:28
    Meidl chvíli operoval s kotoučem za bránou. Po chvíli zpoza ní vyjel a střílel na přední tyč, ale zde nebylo vůbec žádné místo, kudy by kotouč mohl propadnout do sítě, gólman Čech se nachytat nenechal.
     
    12:11
    Střelu zápěstím z levého kruhu útočného pásma předvedl Třetina, který se vrátil do Havlíčkova Brodu z Ústí nad Labem. Brankář Čech měl však nekrytý výhled, a tak byl pro něj puk snadnou kořistí.
     
    13:00
    Hra je teď značně neurovnaná, přičemž kotouč se stěhuje rychle z jedné hole na druhou a mění svého majitele rychlostí blesku. Pobývá přitom hlavně ve středu pole.
     
    13:49
    Hradci Králové se nepovedl přechod do útočné fáze, píská se jen jeho zakázané uvolnění. Co se týče návštěvy, ta vypadá na zimním stadionu v Kotlině podobně jako při minulém duelu s Benátkami nad Jizerou.
     
    14:03
    Do hlavní role se opět dostal hlavní rozhodčí, který na trestnou lavici vykazuje Haluzu (HKR). Ten si odsedí 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    14:27
    Havlíčkův Brod po vhazování získal puk, ale dlouho se na něm neudržel. Hra se přesunula do středního pásma. Po chvíli sudí přerušil hru, protože mezi kruhy zůstal před Čechovou svatyní ležet obránce Jiří Hendrich. Problémy měl zřejmě s kolenem. Nemělo by snad jít o nic vážnějšího.
     
    15:22
    Endál se objevil u kotouče na modré čáře, ale jeho svižná střela až tolik starostí gólmanu Čechovi nenadělala. Rebelové pokračují v útočné snaze.
     
    16:03
    Hosté jsou už v plném počtu. Rebelové se dvakrát dostali do slibných pozic před brankou, kde se pokoušeli o nebezpečnou střelbu. Obrana hostů i se štěstím obstála, zejména při střelách Endála.
     
    16:43
    Hra je přerušena hvizdem rozhodčího. Hrát se znovu začne z kruhu v hradeckém pásmu, po levici gólmana Jakuba Čecha.
     
    17:12
    Na trestné lavici si jde ke dvěma minutám odpočinout Budínský (HKR) za sekání.
     
    17:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové přesilovku rychle využívají a ujímají se nejtěsnějšího vedení! Po Petru Polodnovi se dostal k puku v útočném pásmu MIROSLAV TŘETINA a přesnou střelou z mezikruží rozvlnil síťku u Čechovy levé tyčky! Asistence: Petr Polodna.
     
    18:04
    Domácí znovu přitlačili u soupeřovy brány na pilu a opět z toho bylo nebezpečí. Vše zažehnal na cenu nedovoleného zákroku gólman Čech (HKR). Za podražení odpykává trest jeho spoluhráč Filip (HKR).
     
    18:46
    Královéhradecká družina zatím nemusí čelit žádnému tlaku, protože se jí daří držet hru daleko od gólmana Čecha, až v blízkosti červené čáry ve středu pole.
     
    19:20
    Havlíčkův Brod se nakonec přeci jen usadil v přesilovkových pozicích, kde si chvíli vyměňoval kotouč, jenže nepřesnou přihrávku mezi kruhy zachytili hradečtí hráči a bez dlouhého otálení se osvobodili.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první dvacetiminutovku, která přinesla ve své úvodní fázi převahu hokejistů z východních Čech. Ti se častěji dostávali ke střelbě, mniohdy hodně nebezpečné. Mladý gólman Daniel Dolejš si ale se všemi poradil a udržel čisté konto. Potom začali hrozit i domácí, kteří po několika šancích slavili díky Miroslavu Třetinovi zisk vedení. Před 2. třetinou, jež začne přibližně v 18:19, vede Havlíčkův Brod nad klubem Královští lvi Hradec králové fotbalovým skóre 1:0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:43
    Jan Knotek se ocitl ve slibné pozici v kruhu, kde měl kolem sebe dostatek prostoru k nebezpečné střele. Po ledě však minul vzdálenější tyčku.
     
    21:31
    Rebelové se zatím trápí s přechodem do Čechovy blízkosti. Podruhé v krátkém časovém sledu končí jejich pokus o dlouhý pas zakázaným uvolněním.
     
    22:42
    Ondráček se prokličkoval málem do bezprostřední blízkosti brankáře Čecha, jenže zde skvěle zasáhl obránce Hradce Králové, který na poslední chvíli vypíchl kotouč z jeho hole rybičkou.
     
    23:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkobrodská družina předvedla povedenou akci a zvyšuje své vedení! Kotouč putoval po ose Marian Morava - Petr Štěpánek - PAVEL MUSIL, přičemž posledně jmenovaný si velmi chytře najel mezi kruhy a střelou bez přípravy propálil gólmana Čecha! Asistence: Petr Štěpánek, Marian Morava.
     
    24:00
    Královéhradečtí hokejisté se pokusili o bleskovou odpověď, ale nevyšel jim přechod přes útočnou modrou čáru, kde byli příliš rychlí a dostali se do postavení mimo hru.
     
    24:27
    Vzruch i na opačné straně ledového kolbiště. Hezkou ranou z kruhu se prezentoval volný Ostrčil, který mířil ke vzdálenější tyčce, ale vzduchem se proletěla hbitá Čechova lapačka.
     
    25:20
    Domácí družina se teď drží na dostřel gólmana Čecha, jenže Východočeši vybudovali pevný obranný blok, který rychle dostupuje havlíčkobrodské střelce.
     
    26:00
    Ondráček se dvakrát dostal k hodně nebezpečnému zakončení z několika kroků. Nejdříve nechal vyniknout rameno Jakuba Čecha, po čemž ještě střílel bez přípravy po nahrávce zpoza brány, ale jen do připravených betonů!
     
    26:50
    Oba soupeři teď podnikli hbité, ale zároveň i nepřesné výpady směrem dopředu. Obě obrany byly zkonsolidované a zakončení nedopustily.
     
    27:30
    Hra se nám stále přelévá ze strany na stranu, přičemž kotouč rychle mění svého majitele. Svižné tempo ale v těchto chvílích větší šance nepřináší, sledujeme spíše tuhý boj o střed hrací plochy.
     
    28:10
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hosté teď předvedli důraz u soupeřovy brány jako z učebnice, za což se dočkali zaslouženého snížení! David Švagrovský po nepřehledné situaci před brankou dostal puk na MILANA KARLÍČKA, jenž z kruhů propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Šimon Macháň, David Švagrovský.
     
    29:31
    Lvi jsou rázem na koni a snaží se co nejdříve vstřelit další gól, který by jim už zajišťroval nerozhodný stav. Brodská obrana má s rychlými soupeřovými útočníky spoustu práce. Dvěma minutami se provinil Pavlík (HBR) za podražení.
     
    29:53
    Rebelové přetlačili svého soupeře v kruhu svého pásma a mezi obránci, kteří číhali u modré čáry, vyhodili kotouč až do hájemství gólmana Čecha.
     
    30:27
    Hosté už byli zpět v přesilovkových pozicích, ale kotouč neměli plně pod kontrolou a spíše o něj často bojovali. Domácí toho nakonec využili k dalšímu dlouhému vyhození.
     
    30:55
    Bojovníkům z Kotliny se sice daří dostávat hru do bezpečných prostorů ledové plochy, ale Hradec Králové se rychle probíjí zpět do útočného pásma. Tentokrát brankář Dolejš zasahoval u tyčky.
     
    31:20
    Mladý zadák Roupec o sobě dal znovu vědět, když napřáhl v blízkosti modré čáry. Jeho projektil však končí v náruči jistého Daniela Dolejše, který přerušil na chvíli hru.
     
    31:49
    Hradecká územní převaha trvala i při hře 5 na 5 a Rebelové si znovu vypomohli za hranicí pravidel. Hříšníkem se tentokrát stal urostlý Meidl (HBR), který vrazil protihráče na hrazení.
     
    32:38
    Hosté museli podniknout další útočnou akci z hloubi obranného pole, protože domácí vyhodili. Nahozený kotouč od mantinelu schoval ve své výstroji Daniel Dolejš a přerušil hru.
     
    33:29
    Rebelové po chvíli snažení vydolovali kotouč u hrazení a co nejdříve jej poslali do uctivé vzdálenosti od brankáře Dolejše. Hradeckým se hra v početný převaze krátí.
     
    34:10
    Meidl se nachomýtl ke slibné příležitosti, když obdržel nahrávku do mezikruží a tvrdou ranou o kousek minul pravou tyčku gólmana Čecha.
     
    34:59
    Záhy zahrozili ještě Třetina, který bez přípravy vyprášil jen Čechovy betony, a po něm i zadák Protivný, jenž od modré čáry mířil nepřesně. Nyní útoční Královští lvi.
     
    35:45
    Rytnauer našel zpoza brány před brankovištěm volného Ondráčka, který bez přípravy tvrdě vypálil. Jeho svižná rána však jen vyprášila betony skvěle postaveného Jakuba Čecha!
     
    36:35
    A mohlo být vyrovnáno! Po utěšené akci se dostal ke střele z kruhu obránce Karlíček, který měl poloprázdnou bránu před sebou, ale trefil jen tyčku! Vzápětí obrovská šance i na opačné straně, kde po nahrávce Stehlíka zpoza brány pálil zblízka Štěpánek, jenže neuspěl!
     
    37:53
    Endál se po přetlačované u hradecké modré čáry pokoušel proniknout podél mantinelu do střelecké pozice, ale ocitl se v odpískaném postavení mimo hru.
     
    38:57
    Oba týmy se teď marně snažily o útočnou kombinaci, na hole se jejich hráčům kupila jedna nepřesnost za druhou. Nakonec zahrozil z mírného úhlu na pravé straně Marek Červený, ale puk k bližší tyčce neprotlačil!
     
    39:40
    Po přerušení se bude vhazovat ve středním pásmu, blíže modré čáře Havlíčkobrodských. Jeden z hráčů se zde totiž provinil přihrávkou rukou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část nabídla podobný obrázek, jaký jsme sledovali v první dvacetiminutovce. Rebelové se nejdříve dočkali navýšení svého náskoku, když zblízka propálil gólmana Čecha mladý Pavel Musil, ale hosté potom odpověděli velkým důrazem u branky a snížením z hole Milana Karlíčka. Před závěrečným dějstvím, jež začne přibližně v 19:07, platí v Kotlině stav 2:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:43
    Souboj u mantinelu v hradeckém pásmu končí vyloučením. Na lavici hanby míří Endál (HBR) za sekání.
     
    41:15
    Rebelové vyhnali Královské lvy ze svého území až do blízkosti brankáře Čecha. Oba týmy posílají na led čerstvé síly, kotouč je u hradecké brány.
     
    41:50
    Havlíčkobrodský soubor se znovu osvobodil, když hradecká kombinace rychle skončila nepřesným pokusem od modré čáry. O vyhození se postaral Radek Novotný.
     
    42:43
    Havlíčkův Brod je v plném počtu. Hradec Králové si vytvořil jedinou významnější šanci, která však stála za to. Lukáš Chmelíř vyprodukoval z prostoru kruhů svižnou jedovku, která orazítkovala Dolejšovu tyčku!
     
    43:46
    Děj hry se v těchto okamžicích odvíjí v královéhradeckém pásmu, kde však ani jeden z týmů nemá kus černé gumy pod kontrolou a musí o něj neustále svádět souboje u hrazení.
     
    44:57
    Hradec právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Lvi předvedli v útočném pásmu nádhernou akci, při níž našel Michal Tvrdík přesným pasem před bránou volného VLADIMÍRA ŘÍHU, kterému ke gólovému úspěchu už stačilo jen dobře nastavit svou hůl! Asistence: Michal Tvrdík, Vladislav Kubeš.
     
    46:00
    Hradec králové je při chuti a snaží se dosáhnout dalšího gólového úspěchu, který by už znamenal jeho vedení. Obrana Rebelů odolává, alespoň zatím.
     
    46:12
    Hradec právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely, Královští lvi přidali i další přesný zásah a strhávají vedení na svou stranu! Daniel Filip předložil puk JANU BERGROVI, který z rohu brodského pásma jen nahodil puk směrem na bránu, kde však zaváhal brankář Dolejš a podél bližší tyčky pustil puk za svá záda! Asistence: Daniel Filip.
     
    47:00
    Budínský adresoval před bránu přesný pas Chmelířovi, který z bezprostřední blízkosti svižnou střelou bez přípravy nastřelil jen hruď přesouvajícího se gólmana Dolejše!
     
    47:45
    V těchto minutách sledujeme stále stejný obrázek hry. Hradec králové drží otěže zápasu ve svých rukou a neustále doráží na brankáře Dolejše, který má plné ruce práce. Přetížená obrana domácích neví, kam dříve skočit.
     
    48:37
    Tak teď mají domácí ideální příležitost se ze tvrdých dvou úderů soupeře vzpamatovat. po útočném faulu hostů si zahrají přesilovku, mají ponechanou výhodu.
     
    48:42
    Nedovoleně si za Dolejšovou bránou počínal Švagrovský (HKR), který dostal 2 minuty za podražení.
     
    49:03
    Endál předložil pěknou přihrávku z pravého kruhu na útočníka Vondráčka, který z mezikruží bez přípravy vypálil, ale jeho projektil postrádal potřebnou přesnost!
     
    49:16
    Havlíčkův Brod pokračuje v územní převaze, hradecká obrana se zatím drží. Zároveň je také ohlášen počet diváků, dnešní zápas jich sleduje 210:
     
    49:47
    Protivný na útočné modré čáře s pukem na holi nic velkého nevymýšlel a tvrdě vypálil. Gólman Čech kotouč vyrazil před sebe, kde se snažili domácí dorážet, ale bez úspěchu.
     
    50:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po delší odmlce se mohou radovat také havlíčkobrodští fanoušci, protože domácím se podařilo vyrovnat! PETR POLODNA nejdříve hledal Miroslava Třetinu, který promáchl před odkrytou bránou, ale vzápětí si oba své role vyměnili a prvně jmenovaný skóroval po přesné nahrávce do prázdné brány! Asistence: Miroslav třetina, Václav Meidl.
     
    52:00
    Hra se na chvíli uklidnila. Kotouč se rychle stěhuje z jednoho hráče na druhého, ale šancí je teď k vidění jako šafránu. Obrany si své gólmany chrání důsledně.
     
    53:00
    Za delší konec pomyslného provazu teď tahají Rebelové, kteří drží puk častěji na svých holích a hledají si v útočném pásmu ideální pozici pro zakončení.
     
    53:20
    To nakonec přišlo, ale brankář Čech měl proti střele od modré čáry velmi dobrý výhled a neomylně zachytil letící kotouč do své náruče, čímž přerušil hru.
     
    54:10
    Rebelové překlopili po slabší pasáži ve 3. třetině, kdy inkasovali 2 branky, pomyslné misky rovnoramenných vah na svou stranu. Brankář Čech má plné ruce práce, ale náporu na svou osobu odolává. Florbalově to zpoza brány zkoušel Třetina, ale bez úspěchu.
     
    55:00
    Kotouč drží ve své moci obránci Hradce Králové, kteří se musejí vyrovnávat s aktivním napadáním v podání havlíčkobrodských útočníků.
     
    55:20
    Karlíček se snažil přihrát před bránu dobře postavenému a volnému spoluhráči, jenže do nahrávky mu vložil na poslední chvíli hůl brodský obránce a zamezil případné pohromě.
     
    56:43
    Královští lvi se chtěli protlačit do útočného pásma a zkusit ohrozit gólmana Dolejše, který měl v těchto chvílích o poznání méně práce než jeho protějšek. Jejich ambice však zhatilo postavení mimo hru.
     
    57:40
    Méně záživnou chvilku, kdy kotouč rychle putoval z jedné poloviny hřiště na druhou, se dostal ke střeleckému pokusu Knotek, ale z levého kruhu trefil u tyčky číhajícího Jakuba Čecha, který si připsal další zákrok.
     
    58:52
    Obrázek hry se nemění, stále sledujeme neurovnanou hru, hokejisté se pravidelně a rychle střídají u puku, což s sebou přináší minimum zajímavějších momentů u té či oné branky.
     
    59:19
    Slibná možnost pro Rebely. Na lavici hanby jde Roupec (HKR) za vražení na hrazení.
     
    59:35
    Rebelové nahazují do útočného pásma, kde se ženou za pukem.
     
    59:47
    Domácí družina se vehementně tlačila do zakončení z bezprostřední blízkosti v mlýnici před brankou, kde se po chvíli píská postavení útočícího hráče v brankovišti. Při protestech byl hodně aktivní domácí kapitán Morava.
     
    59:59
    Švagrovský mohl strhnout vítězství na hradeckou stranu doslova za sekundu dvanáct! Zblízka však svižnou střelou v časové tísni jen nastřelil dobře postaveného Daniela Dolejše!
     
    Nyní nás čekají ještě samostatné nájezdy.
     
    Petr Polodna (HBR) se snažil rozhýbat gólmana Čecha a uspěl, když skóroval mezi betony - 1:0!
     
    Václav Čížek (HKR) udělal blafák, ale rozklečený gólman Dolejš vytěsnil puk od své tyčky - 1:0.
     
    Marian Morava (HBR) se svou střelou minul bránu - 1:0.
     
    Vladimír Říha (HKR) mířil k levé Dolejšově tyčce, ale brodský fantom mezi tyčemi zasáhl lapačkou - 1:0.
     
    Pavel Musil (HBR) pálil zblízka jen do betonů gólmana Čecha - 1:0.
     
    Petr Haluza (HKR) si sjel až před branku, kde zkoušel štěstí s rychlou kličkou, ale ztroskotal na Dolejšovu hbitém betonu - 1:0.
     
    Je konec, po nerozhodné základní části, v níž měl Hradec Králové hodně blízko k prvnímu triumfu v přípravě, přišly na řadu samostatné nájezdy, v nichž byl jediným úspěšným exekutorem domácí Petr Polodna. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a už teď se na vás těšíme u dalších on-line přenosů ze zimního stadionu Rebelů.
     
    60:00
    Konec zápasu. (20:51:23)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 18. Třetina (Polodna), 24. Musil (Štěpánek, Morava), 51. Polodna (Třetina, Meidl) - 29. Karlíček (Macháň, Švagrovský), 45. Říha (Tvrdík, Kubeš), 47. Berger (Filip)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Ostrčil, Soldán, Protivný, Pavlík (A), Novotný, Morava (C), Knesl, A. Jelínek - Vondráček, Knotek, Endál, Polodna (A), Třetina, Meidl, Ondráček, Kostourek, Rytnauer, Musil, Štěpánek, Stehlík.
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Mahdal) - Čížek, Vágner (C), Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Červený, Klement - Haluza, Brož, Budínský - Berger, Tvrdík (A), Kubeš (A)- Říha, Macháň, Švagrovský - Valášek, Filip, Luštinec.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně - Marek Honza, Jan Doležal.

    Diváci: 210
    bahis siteleri