Litvínov – High1 5:1 (kon.) | Slavia – Kladno 3:1 (kon.) | Třebíč – Znojmo 3:2 (pře.)
Banská Bystrica – Sanok 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:3 (kon.) | Písek – Benátky n/J 1:4 (kon.)
Žďár n/S – Jihlava 3:4 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 2:2 (kon.) | Přerov – SHK Hodonín 5:6 (kon.)
Opava – Nový Jičín 12:2 (kon.) | Sokolov – Klatovy 4:4 (kon.) | Vsetín – Toruń 1:3 (kon.)
Frýdek-M. – Poruba 2011 1:5 (kon.) | Villach – Vítkovice 1:9 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:3 (1:0, 1:1, 1:2)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 23.08.2012, 17:30 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po delší odmlce se mohou radovat také havlíčkobrodští fanoušci, protože domácím se podařilo vyrovnat! PETR POLODNA nejdříve hledal Miroslava Třetinu, který promáchl před odkrytou bránou, ale vzápětí si oba své role vyměnili a prvně jmenovaný skóroval po přesné nahrávce do prázdné brány! Asistence: Miroslav třetina, Václav Meidl.
     
    46:12
    Hradec právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely, Královští lvi přidali i další přesný zásah a strhávají vedení na svou stranu! Daniel Filip předložil puk JANU BERGROVI, který z rohu brodského pásma jen nahodil puk směrem na bránu, kde však zaváhal brankář Dolejš a podél bližší tyčky pustil puk za svá záda! Asistence: Daniel Filip.
     
    44:57
    Hradec právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Lvi předvedli v útočném pásmu nádhernou akci, při níž našel Michal Tvrdík přesným pasem před bránou volného VLADIMÍRA ŘÍHU, kterému ke gólovému úspěchu už stačilo jen dobře nastavit svou hůl! Asistence: Michal Tvrdík, Vladislav Kubeš.
     
    28:10
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hosté teď předvedli důraz u soupeřovy brány jako z učebnice, za což se dočkali zaslouženého snížení! David Švagrovský po nepřehledné situaci před brankou dostal puk na MILANA KARLÍČKA, jenž z kruhů propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Šimon Macháň, David Švagrovský.
     
    23:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkobrodská družina předvedla povedenou akci a zvyšuje své vedení! Kotouč putoval po ose Marian Morava - Petr Štěpánek - PAVEL MUSIL, přičemž posledně jmenovaný si velmi chytře najel mezi kruhy a střelou bez přípravy propálil gólmana Čecha! Asistence: Petr Štěpánek, Marian Morava.
     
    17:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové přesilovku rychle využívají a ujímají se nejtěsnějšího vedení! Po Petru Polodnovi se dostal k puku v útočném pásmu MIROSLAV TŘETINA a přesnou střelou z mezikruží rozvlnil síťku u Čechovy levé tyčky! Asistence: Petr Polodna.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 18. Třetina (Polodna), 24. Musil (Štěpánek, Morava), 51. Polodna (Třetina, Meidl) - 29. Karlíček (Macháň, Švagrovský), 45. Říha (Tvrdík, Kubeš), 47. Berger (Filip)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Ostrčil, Soldán, Protivný, Pavlík (A), Novotný, Morava (C), Knesl, A. Jelínek - Vondráček, Knotek, Endál, Polodna (A), Třetina, Meidl, Ondráček, Kostourek, Rytnauer, Musil, Štěpánek, Stehlík.
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Mahdal) - Čížek, Vágner (C), Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Červený, Klement - Haluza, Brož, Budínský - Berger, Tvrdík (A), Kubeš (A)- Říha, Macháň, Švagrovský - Valášek, Filip, Luštinec.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně - Marek Honza, Jan Doležal.

    Diváci: 210
    bahis siteleri