Litvínov – High1 5:1 (kon.) | Slavia – Kladno 3:1 (kon.) | Třebíč – Znojmo 3:2 (pře.)
Banská Bystrica – Sanok 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:3 (kon.) | Písek – Benátky n/J 1:4 (kon.)
Žďár n/S – Jihlava 3:4 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 2:2 (kon.) | Přerov – SHK Hodonín 5:6 (kon.)
Opava – Nový Jičín 12:2 (kon.) | Sokolov – Klatovy 4:4 (kon.) | Vsetín – Toruń 1:3 (kon.)
Frýdek-M. – Poruba 2011 1:5 (kon.) | Villach – Vítkovice 1:9 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:3 (1:0, 1:1, 1:2)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 23.08.2012, 17:30 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Petr Polodna (HBR) se snažil rozhýbat gólmana Čecha a uspěl, když skóroval mezi betony - 1:0!
     
    59:59
    Švagrovský mohl strhnout vítězství na hradeckou stranu doslova za sekundu dvanáct! Zblízka však svižnou střelou v časové tísni jen nastřelil dobře postaveného Daniela Dolejše!
     
    59:19
    Slibná možnost pro Rebely. Na lavici hanby jde Roupec (HKR) za vražení na hrazení.
     
    50:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po delší odmlce se mohou radovat také havlíčkobrodští fanoušci, protože domácím se podařilo vyrovnat! PETR POLODNA nejdříve hledal Miroslava Třetinu, který promáchl před odkrytou bránou, ale vzápětí si oba své role vyměnili a prvně jmenovaný skóroval po přesné nahrávce do prázdné brány! Asistence: Miroslav třetina, Václav Meidl.
     
    49:03
    Endál předložil pěknou přihrávku z pravého kruhu na útočníka Vondráčka, který z mezikruží bez přípravy vypálil, ale jeho projektil postrádal potřebnou přesnost!
     
    48:42
    Nedovoleně si za Dolejšovou bránou počínal Švagrovský (HKR), který dostal 2 minuty za podražení.
     
    47:00
    Budínský adresoval před bránu přesný pas Chmelířovi, který z bezprostřední blízkosti svižnou střelou bez přípravy nastřelil jen hruď přesouvajícího se gólmana Dolejše!
     
    46:12
    Hradec právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro Rebely, Královští lvi přidali i další přesný zásah a strhávají vedení na svou stranu! Daniel Filip předložil puk JANU BERGROVI, který z rohu brodského pásma jen nahodil puk směrem na bránu, kde však zaváhal brankář Dolejš a podél bližší tyčky pustil puk za svá záda! Asistence: Daniel Filip.
     
    44:57
    Hradec právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Lvi předvedli v útočném pásmu nádhernou akci, při níž našel Michal Tvrdík přesným pasem před bránou volného VLADIMÍRA ŘÍHU, kterému ke gólovému úspěchu už stačilo jen dobře nastavit svou hůl! Asistence: Michal Tvrdík, Vladislav Kubeš.
     
    42:43
    Havlíčkův Brod je v plném počtu. Hradec Králové si vytvořil jedinou významnější šanci, která však stála za to. Lukáš Chmelíř vyprodukoval z prostoru kruhů svižnou jedovku, která orazítkovala Dolejšovu tyčku!
     
    40:43
    Souboj u mantinelu v hradeckém pásmu končí vyloučením. Na lavici hanby míří Endál (HBR) za sekání.
     
    38:57
    Oba týmy se teď marně snažily o útočnou kombinaci, na hole se jejich hráčům kupila jedna nepřesnost za druhou. Nakonec zahrozil z mírného úhlu na pravé straně Marek Červený, ale puk k bližší tyčce neprotlačil!
     
    36:35
    A mohlo být vyrovnáno! Po utěšené akci se dostal ke střele z kruhu obránce Karlíček, který měl poloprázdnou bránu před sebou, ale trefil jen tyčku! Vzápětí obrovská šance i na opačné straně, kde po nahrávce Stehlíka zpoza brány pálil zblízka Štěpánek, jenže neuspěl!
     
    35:45
    Rytnauer našel zpoza brány před brankovištěm volného Ondráčka, který bez přípravy tvrdě vypálil. Jeho svižná rána však jen vyprášila betony skvěle postaveného Jakuba Čecha!
     
    31:49
    Hradecká územní převaha trvala i při hře 5 na 5 a Rebelové si znovu vypomohli za hranicí pravidel. Hříšníkem se tentokrát stal urostlý Meidl (HBR), který vrazil protihráče na hrazení.
     
    29:31
    Lvi jsou rázem na koni a snaží se co nejdříve vstřelit další gól, který by jim už zajišťroval nerozhodný stav. Brodská obrana má s rychlými soupeřovými útočníky spoustu práce. Dvěma minutami se provinil Pavlík (HBR) za podražení.
     
    28:10
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hosté teď předvedli důraz u soupeřovy brány jako z učebnice, za což se dočkali zaslouženého snížení! David Švagrovský po nepřehledné situaci před brankou dostal puk na MILANA KARLÍČKA, jenž z kruhů propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Šimon Macháň, David Švagrovský.
     
    26:00
    Ondráček se dvakrát dostal k hodně nebezpečnému zakončení z několika kroků. Nejdříve nechal vyniknout rameno Jakuba Čecha, po čemž ještě střílel bez přípravy po nahrávce zpoza brány, ale jen do připravených betonů!
     
    23:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkobrodská družina předvedla povedenou akci a zvyšuje své vedení! Kotouč putoval po ose Marian Morava - Petr Štěpánek - PAVEL MUSIL, přičemž posledně jmenovaný si velmi chytře najel mezi kruhy a střelou bez přípravy propálil gólmana Čecha! Asistence: Petr Štěpánek, Marian Morava.
     
    18:04
    Domácí znovu přitlačili u soupeřovy brány na pilu a opět z toho bylo nebezpečí. Vše zažehnal na cenu nedovoleného zákroku gólman Čech (HKR). Za podražení odpykává trest jeho spoluhráč Filip (HKR).
     
    17:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové přesilovku rychle využívají a ujímají se nejtěsnějšího vedení! Po Petru Polodnovi se dostal k puku v útočném pásmu MIROSLAV TŘETINA a přesnou střelou z mezikruží rozvlnil síťku u Čechovy levé tyčky! Asistence: Petr Polodna.
     
    17:12
    Na trestné lavici si jde ke dvěma minutám odpočinout Budínský (HKR) za sekání.
     
    14:03
    Do hlavní role se opět dostal hlavní rozhodčí, který na trestnou lavici vykazuje Haluzu (HKR). Ten si odsedí 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    10:06
    Útok Královských lvů teď pořádně provětral zadní řady svého soka! Nejdříve si zpracoval hezký pas Brož a z mezikruží vypálil do Daniela Dolejše, potom střílel ještě pohotový Budínský, ale se stejným výsledkem!
     
    08:05
    Rytnauer se dostal do slibného přečíslení 2 na 1, ale místo přihrávky na kolegu Polodnu vzal zodpovědnost na sebe. Sjel si až před branku a vypálil bekhendem, ale našel jen betony gólmana Čecha!
     
    06:36
    Macháň stál ve správný čas na správném místě a nebezpečně zahrozil, když se prezentoval mazanou tečí razantní střely. Na gólmana Dolejše ale nevyzrál!
     
    06:08
    Za katr posílá rozhodčí Kukeně mladíka Musila (HBR), jenž se v obranném pásmu provinil držením protihráče.
     
    03:30
    Havlíčkův Brod hrál chvíli v plném počtu a hned podnikl útočný výpad. V blízkosti gólmana Čecha se usadil a vybojoval přesilovou hru. Na lavici hanby usedá Červený (HKR) za hákování.
     
    00:52
    Na trestnou lavici usedá Jan Knotek (HBR) za vysokou hůl.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 18. Třetina (Polodna), 24. Musil (Štěpánek, Morava), 51. Polodna (Třetina, Meidl) - 29. Karlíček (Macháň, Švagrovský), 45. Říha (Tvrdík, Kubeš), 47. Berger (Filip)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Ostrčil, Soldán, Protivný, Pavlík (A), Novotný, Morava (C), Knesl, A. Jelínek - Vondráček, Knotek, Endál, Polodna (A), Třetina, Meidl, Ondráček, Kostourek, Rytnauer, Musil, Štěpánek, Stehlík.
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Mahdal) - Čížek, Vágner (C), Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Červený, Klement - Haluza, Brož, Budínský - Berger, Tvrdík (A), Kubeš (A)- Říha, Macháň, Švagrovský - Valášek, Filip, Luštinec.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně - Marek Honza, Jan Doležal.

    Diváci: 210
    bahis siteleri